Πέραν των 600 νέων θέσεων εργασίας από το Metropolis Mall

InBusinessNews  16/07/2021 06:35
Πέραν των 600 νέων θέσεων εργασίας από το Metropolis Mall

Πέραν των 600 νέων θέσεων εργασίας από το Metropolis Mall

InBusinessNews  16/07/2021 06:35

Το Metropolis Mall είναι πλέον γεγονός, καθώς το εμπορικό κέντρο της Λάρνακας αρχίζει σύντομα τη λειτουργία του και προσφέρει πέραν των 600 νέων θέσεων εργασίας.

Οι εταιρείες, τα καταστήματα και όλοι οι συνεργάτες ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τις εργασίες τους, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε όλους τους τομείς του λιανικού εμπορίου. Συνεπώς, ψάχνουν να εργοδοτήσουν προσωπικό σε διάφορες θέσεις και βαθμίδες.

Στο πλαίσιο στήριξης αυτής της προσπάθειας, καθώς και της ενίσχυσης του εργατικού δυναμικού της τοπικής επαρχίας, αλλά και γενικότερα της Κύπρου, το Metropolis Mall προσκαλεί το κοινό και όσους ενδιαφέρονται για απασχόληση να αποταθούν στον πιο κάτω σύνδεσμο και να κάνουν αίτηση.

Διαβάστε ακόμα:

Όλα τα brands που θα βρίσκονται στο Metropolis Mall

Tο νέο brand που έρχεται στην Κύπρο και στο Metropolis Mall

Στο Metropolis Mall το μεγαλύτερο Public της Κύπρου

Στο Metropolis Mall το μεγαλύτερο Zara της Κύπρου

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα σχετικά στοιχεία απευθείας στις εταιρείες και στον σύνδεσμο-email που τους ενδιαφέρει, αναγράφοντας την θέση για την οποία απευθύνονται.

Περισσότερα στο πιο κάτω link.

https://metropolismall.com.cy/

Υπενθυμίζεται ότι το νέο εμπορικό κέντρο συνολικής έκτασης 39.000 τ.μ., θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υπεραγορά, καταστήματα ρούχων, food court, παιδότοπους και 1.450 χώρους στάθμευσης, με το εμβαδόν των εμπορικών καταστημάτων και του food court να αγγίζει τα 29.000 τ.μ.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας