Πατά γκάζι για ν' αυξήσει μερίδια η HONDA

Στο δίπτυχο αυτοκίνητα-μοτοσικλέτες επενδύει η Galatariotis Motors, η οποία ποντάρει και στις δύο κατηγορίες με τις ίδιες απαιτήσεις, με την νεοσύστατη εταιρεία, η οποία δημιουργήθηκε μέσα σε συνθήκες πανδημίας, να αναμένει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα με την ομαλοποίηση της αγοράς.

«Ως παραδοσιακοί αυτοκινητιστές είχαμε γνώση για το πώς να προωθήσουμε σωστά το προϊόν μας και πώς να αναπτύξουμε τις καλύτερες υπηρεσίες που αφορούν το προϊόν του αυτοκινήτου, αφού δεν πρόκειται μόνο για την πώληση, αλλά και τις μετέπειτα αναγκαίες υπηρεσίες. Σιγά-σιγά μεγαλώνει το δικό μας κομμάτι από την πίτα που υπάρχει στην αγορά», δήλωσε στο InBusinessNews o Διευθυντής Πωλήσεων της Galatariotis Motors, Χρίστος Πολυκάρπου, κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό της επένδυσης της Galatariotis Motors, η οποία από το 2020 είναι ο νέος αντιπρόσωπος της Honda στην Κύπρο.

«Ανάμεσα στα καλύτερα της αγοράς»

«Το προϊόν μας θεωρούμε ότι αν δεν είναι το καλύτερο, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα τρία καλύτερα της αγοράς, όσον αφορά το κομμάτι τεχνολογίας, εμφάνισης και εργονομίας, και ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα, με την ομαλοποίηση της αγοράς, θα έχουμε το μερίδιο που μας αναλογεί από την πίτα»,  ανέφερε ο κ. Πολυκάρπου αναφορικά με τους στόχους της εταιρείας.

Ερωτηθείς κατά πόσο η εταιρεία ποντάρει περισσότερο στις μοτοσυκλέτες ή τα αυτοκίνητα της Honda, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι «οι μοτοσικλέτες Honda είναι ένα από τα premium brands που υπάρχουν στην αγορά, κάτι που ισχύει, πλέον και για τα αυτοκίνητα Honda, και ως εκ τούτου η Galatariotis Motors ποντάρει και στις δύο κατηγορίες με τις ίδιες απαιτήσεις και τον ίδιο ακριβώς τρόπο».

Διαβάστε ακόμη: 

Η μεγάλη ευθύνη της νέας Βουλής

13α ΙΝ Βusiness Awards: Το επιχειρείν ξανά στο βάθρο!

Παράλληλα, όπως μας επισήμανε, η Galatariotis Motors έχει μεριμνήσει ούτως ώστε όλα της τα μοντέλα να είναι ετοιμοπαράδοτα.

Στόχος της εταιρείας είναι να γίνει ένας εκ των πρωταγωνιστών του χώρου, με πολλές καινοτόμες ιδέες και σίγουρα με τις καλύτερες υπηρεσίες που υπήρχαν μέχρι σήμερα στον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας, ανέφερε καταληκτικά o Διευθυντής Πωλήσεων της Galatariotis Motors.

Μεγαλύτερες πωλήσεις από το 2020… εν αναμονή της ομαλοποίησης 

Οι πωλήσεις καινούργιων επιβατικών ιδιωτικών αυτοκινήτων Honda ήταν ανεβασμένες το πρώτο τετράμηνο του 2021 σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2020, φτάνοντας τις 60 σε σχέση με 42 που ήταν στο περσινό πρώτο τετράμηνο.

Αντίστοιχα, στο πρώτο τετράμηνο του 2019, όταν οι συνθήκες στην αγορά ήταν κανονικές, οι πωλήσεις ήταν 133.

Σύμφωνα με την Στατιστική Υπηρεσία, οι πωλήσεις καινούργιων μοτοσικλετών Honda με κυβισμό μεγαλύτερο των 50cc ήταν επίσης υψηλότερες φέτος, φτάνοντας τις 39 στο πρώτο τετράμηνο έναντι 5 στο ίδιο περσινό διάστημα. Αντίστοιχα στο ίδιο διάστημα του 2019 οι πωλήσεις μοτοσυκλετών έφτασαν τις 74.    

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση