H&M: Φθινόπωρο το άνοιγμα του νέου καταστήματος

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για το άνοιγμα του δεύτερου καταστήματος H&M στην Κύπρο.

Το νέο κατάστημα θα λειτουργήσει στην πρώην ΕΣΕΛ, στην οδό Ανεξαρτησίας, στη Λεμεσό, καταλαμβάνοντας χώρο 1.940 τ.μ. σε τρία επίπεδα (υπόγειο, ισόγειο και μεσοπάτωμα).

Η σουηδική αλυσίδα ειδών ένδυσης θα στεγάζεται στο ίδιο κτήριο (την ιστορική ΕΣΕΛ) με το ξενοδοχείο Limassol Brown Hotel, το οποίο θα καταλαμβάνει τους υπόλοιπους ορόφους.

Το ξενοδοχείο υλοποιείται από τον όμιλο εταιρειών Prosperity, σε συνεργασία με τη διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων Brown. 

Μιλώντας στο InBusinessNews ο Πάνος Αλεξάνδρου, Διευθύνων Σύμβουλος του Prosperity Group, ανέφερε ότι οι εργασίες για το νέο κατάστημα H&M συνεχίζονται κανονικά και αναμένεται να ολοκληρωθούν το καλοκαίρι.

Σημειώνεται ότι η λειτουργία του δεύτερου καταστήματος H&M προγραμματίζεται εντός φθινοπώρου, πιθανότατα τον Σεπτέμβριο, με την παράδοση του χώρου και την ολοκλήρωση όλων των εργασιών που απαιτούνται για τη διαμόρφωση του καταστήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός κολοσσός επιλέγει και πάλι το κέντρο πόλης για να επεκταθεί, καθώς το πρώτο κατάστημα βρίσκεται στην οδό Λήδρας, στην καρδιά της Λευκωσίας.

Αλλάζει όψη η Ανεξαρτησίας
Με 100% πληρότητα καταστημάτων, 15 χώρους εστίασης και 3 boutique hotels στα σκαριά, η άλλοτε ταλαιπωρημένη οδός Ανεξαρτησίας αποκτά μία εντελώς διαφορετική εικόνα.

Όπως επεσήμανε στο InBusinessNews ο Δημοτικός Σύμβουλος στον δήμο Λεμεσού και εκπρόσωπος των καταστηματαρχών, Κρίστης Δημητρίου, η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν από κοινού η Κίνηση Καταστηματαρχών Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λεμεσού και το Δημοτικό Συμβούλιο φαίνεται ότι έχει αποφέρει καρπούς.

Νέα boutique hotels στο κέντρο της Λεμεσού
«Η οδός Ανεξαρτησίας είναι πλήρης από καταστήματα, εκ των οποίων ποσοστό 15% αφορά χώρους εστίασης, ενώ με την μεγάλη επένδυση της H&M στην πρώην ΕΣΕΛ και των νέων boutique hotels που θα κοσμήσουν το κέντρο της Λεμεσού, η περιοχή θα αλλάξει όψη», τόνισε σχετικά, εκτιμώντας ότι η ανάπτυξη θα αρχίσει από την οδό Ανεξαρτησίας, έναν δρόμο που έχει ταλαιπωρηθεί, όπως είπε, για αρκετά χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: 

Α. Κυπριανού: Επανασχεδιασμός αναπτυξιακού μοντέλου

Η. Αγαθοκλέους: Να βρεθούν χρυσές τομές για το ενοικιοστάσιο

Όσον αφορά τα νέα boutique hotels στο κέντρο της Λεμεσού, πρόκειται για ξένες επενδύσεις, δύο ρωσικών συμφερόντων και μία ισραηλινή επένδυση.

Την ίδια ώρα, η επιλογή του σουηδικού ομίλου Η&Μ να βρει στέγη στο κέντρο της Λεμεσού και ειδικά στην οδό Ανεξαρτησίας και όχι στο mall της πόλης, αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης, ενώ στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι η περιοχή του ιστορικού κέντρου είναι ταχέως αναπτυσσόμενη.

Η Μαρίνα Λεμεσού, το Παλιό Λιμάνι, η Επίχωση (Μόλος), η πλατεία Κάστρου, η Limassol Agora, η πλατεία Σαριπόλου, η πλατεία Παντοπωλείου, η πλατεία Ηρώων και η πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου είναι μόνο μερικές από τις επενδύσεις που βρίσκονται σε ακτίνα 3-4 χιλιομέτρων, οι οποίες έχουν συμβάλει καταλυτικά στην ανάπτυξη της Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Πέραν των €33 δισ. έσοδα ΦΠΑ το 2024 μέσω συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ενώπιον της ΕΠΑ η εξαγορά του Foody Market από τις υπεραγορές Αλφαμέγα
Toyota Κύπρου: Ολοκλήρωσε το μεγάλυτερο μέρος των ανακλήσεων σε οχήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών
Lidl Κύπρου: Γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του καταστήματός της στο Neon Mall of Pafos
Epic: Ακραία φαινόμενα προσφορών με έως €320 σε smartphones και 50% έκπτωση στο πάγιο 2ης γραμμής
Διαπιστώνουν υπέρμετρη αύξηση των λιανικών τιμών φρούτων και λαχανικών οι καταναλωτές-Ζητούν λήψη μέτρων
Δυναμική είσοδος στην κυπριακή αγορά για τη BYD...Ξεπέρασε τις 100 παραγγελίες μέσα σε μόλις 50 ημέρες
Τα υβριδικά οδηγούν την κούρσα της αγοράς αυτοκινήτων μαζί με τα βενζινοκίνητα-Οι κορυφαίες μάρκες του πρώτου εξαμήνου
Η γαλακτοβιομηχανία Όμηρος, το μπαράζ επενδύσεων και η πολλαπλή στόχευση της καθόδου στην Κύπρο
Τα κριτήρια για τα €4 εκατ. ανά έτος την επόμενη τριετία με στόχο την αύξηση της παραγωγής αιγοπρόβειου γάλακτος