H&M: Φθινόπωρο το άνοιγμα του νέου καταστήματος

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για το άνοιγμα του δεύτερου καταστήματος H&M στην Κύπρο.

Το νέο κατάστημα θα λειτουργήσει στην πρώην ΕΣΕΛ, στην οδό Ανεξαρτησίας, στη Λεμεσό, καταλαμβάνοντας χώρο 1.940 τ.μ. σε τρία επίπεδα (υπόγειο, ισόγειο και μεσοπάτωμα).

Η σουηδική αλυσίδα ειδών ένδυσης θα στεγάζεται στο ίδιο κτήριο (την ιστορική ΕΣΕΛ) με το ξενοδοχείο Limassol Brown Hotel, το οποίο θα καταλαμβάνει τους υπόλοιπους ορόφους.

Το ξενοδοχείο υλοποιείται από τον όμιλο εταιρειών Prosperity, σε συνεργασία με τη διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων Brown. 

Μιλώντας στο InBusinessNews ο Πάνος Αλεξάνδρου, Διευθύνων Σύμβουλος του Prosperity Group, ανέφερε ότι οι εργασίες για το νέο κατάστημα H&M συνεχίζονται κανονικά και αναμένεται να ολοκληρωθούν το καλοκαίρι.

Σημειώνεται ότι η λειτουργία του δεύτερου καταστήματος H&M προγραμματίζεται εντός φθινοπώρου, πιθανότατα τον Σεπτέμβριο, με την παράδοση του χώρου και την ολοκλήρωση όλων των εργασιών που απαιτούνται για τη διαμόρφωση του καταστήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός κολοσσός επιλέγει και πάλι το κέντρο πόλης για να επεκταθεί, καθώς το πρώτο κατάστημα βρίσκεται στην οδό Λήδρας, στην καρδιά της Λευκωσίας.

Αλλάζει όψη η Ανεξαρτησίας
Με 100% πληρότητα καταστημάτων, 15 χώρους εστίασης και 3 boutique hotels στα σκαριά, η άλλοτε ταλαιπωρημένη οδός Ανεξαρτησίας αποκτά μία εντελώς διαφορετική εικόνα.

Όπως επεσήμανε στο InBusinessNews ο Δημοτικός Σύμβουλος στον δήμο Λεμεσού και εκπρόσωπος των καταστηματαρχών, Κρίστης Δημητρίου, η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν από κοινού η Κίνηση Καταστηματαρχών Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λεμεσού και το Δημοτικό Συμβούλιο φαίνεται ότι έχει αποφέρει καρπούς.

Νέα boutique hotels στο κέντρο της Λεμεσού
«Η οδός Ανεξαρτησίας είναι πλήρης από καταστήματα, εκ των οποίων ποσοστό 15% αφορά χώρους εστίασης, ενώ με την μεγάλη επένδυση της H&M στην πρώην ΕΣΕΛ και των νέων boutique hotels που θα κοσμήσουν το κέντρο της Λεμεσού, η περιοχή θα αλλάξει όψη», τόνισε σχετικά, εκτιμώντας ότι η ανάπτυξη θα αρχίσει από την οδό Ανεξαρτησίας, έναν δρόμο που έχει ταλαιπωρηθεί, όπως είπε, για αρκετά χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: 

Α. Κυπριανού: Επανασχεδιασμός αναπτυξιακού μοντέλου

Η. Αγαθοκλέους: Να βρεθούν χρυσές τομές για το ενοικιοστάσιο

Όσον αφορά τα νέα boutique hotels στο κέντρο της Λεμεσού, πρόκειται για ξένες επενδύσεις, δύο ρωσικών συμφερόντων και μία ισραηλινή επένδυση.

Την ίδια ώρα, η επιλογή του σουηδικού ομίλου Η&Μ να βρει στέγη στο κέντρο της Λεμεσού και ειδικά στην οδό Ανεξαρτησίας και όχι στο mall της πόλης, αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης, ενώ στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι η περιοχή του ιστορικού κέντρου είναι ταχέως αναπτυσσόμενη.

Η Μαρίνα Λεμεσού, το Παλιό Λιμάνι, η Επίχωση (Μόλος), η πλατεία Κάστρου, η Limassol Agora, η πλατεία Σαριπόλου, η πλατεία Παντοπωλείου, η πλατεία Ηρώων και η πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου είναι μόνο μερικές από τις επενδύσεις που βρίσκονται σε ακτίνα 3-4 χιλιομέτρων, οι οποίες έχουν συμβάλει καταλυτικά στην ανάπτυξη της Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν
Νέος CEO του Ομίλου CTC o Βασίλης Ευγένιος-Εκτελεστικός σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούλιο
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Απαγορεύεται η μεταφορά της αργίας
Υπεραγορές Αλφαμέγα και Bean Bar: Νέες αυξήσεις μισθών και ωφελήματα €4,5 εκατ. στο προσωπικό
Κλειδωμένο το deal Σκλαβενίτη-Υπεραγορών Παπαντωνίου… Πότε αναμένονται οι ανακοινώσεις
Ξάνθος Σαρρής... Από το μεγάλο «Εὕρηκα» στα μεγάλα «Πιστεύω»