LEROY MERLIN, Cyprus’ Best Workplace 2021

Με ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων, 464 σε 15 χώρες παγκόσμια, η LEROY MERLIN αναγνωρίζεται σαν «ειδικοί στην ανακαίνιση και αναβάθμιση κτηρίων και άλλων οικοδομικών έργων». Είναι μέλος του Γαλλικού Ομίλου ADEO, o οποίος ταξινομείται στην 1η ευρωπαϊκή και 3η παγκόσμια θέση στον τομέα DIY.

H LEROY MERLIN ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα λειτουργεί 8 καταστήματα, 7 στην Ελλάδα και 1 στην Κύπρο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε όλα τα είδη κατασκευών, ανακαινίσεων ή αναβαθμίσεων χώρων, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Η LEROY MERLIN έχει μια συλλογή με πάνω από 45.000 κωδικούς προϊόντων και ένα φάσμα υπηρεσιών στη διάθεση του πελάτη με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης του. Κι΄ αυτό επιτυγχάνεται μέσω φιλικών και πολλαπλών υπηρεσιών που διευκολύνουν τον πελάτη στην αναβάθμιση των κτηρίων και των άλλων οικοδομικών έργων του με διάφορες υπηρεσίες όπως εγκαταστάσεις, τηλεφωνικές παραγγελίες και άλλες συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Ποια η εμπειρία της εταιρείας σας σε σχέση με τη διαδικασία αξιολόγησης του Great Place to Work®; 
«Η διαδικασία αξιολόγησης του οργανισμού μας από το Great Place to Work® αποτελεί μία θετική εμπειρία για εμάς, καθώς διεξήχθη με πολύ αντικειμενικό τρόπο, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να εκφραστούν ελεύθερα, χωρίς να ανησυχούν για την τήρηση της εχεμύθειας των απαντήσεων τους. Πέρα όμως από αυτό, οι στοχευμένες ερωτήσεις τόσο στο Trust Index© όσο και στο Culture Audit©, έρχονται να αποτυπώσουν για εμάς την πραγματική εικόνα του οργανισμού μας και εν συνεχεία εμείς από τη μεριά μας, να μπορούμε να καταρτίσουμε ένα στοχευμένο πλάνο ενεργειών ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε περαιτέρω τις συνθήκες της καθημερινότητας των ανθρώπων μας.

Είναι σημαντικό επίσης, ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αξιολόγησης, είχαμε την κατάλληλη υποστήριξη από τον οργανισμό του Great Place to Work®, ώστε η ροή της διαδικασίας να τρέξει ομαλά. Ακόμα και μετά την ολοκλήρωσή της, το αναλυτικό report που λάβαμε έρχεται να φωτογραφίσει με ακρίβεια τους τομείς, όπου θα πρέπει να εστιάσουμε και να στοχεύσουμε για τα επόμενα βήματα μας.»

Τι νομίζετε ότι κάνει την εταιρεία σας ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας; 
«Για εμάς στη LEROY
MERLIN, ο άνθρωπος αποτελεί το πιο σημαντικό μας κεφάλαιο. Η δέσμευση όλων μας σε αυτό είναι το πρωταρχικό στοιχείο για να είμαστε Best Workplace™. Για να μπορέσουμε όμως να κάνουμε τη δέσμευση μας πράξη, προσπαθούμε καθημερινά να βελτιώνουμε το καθετί που επηρεάζει την επαγγελματική ζωή των συνεργατών μας τόσο εντός της εταιρείας όσο και εκτός. Είναι μία αέναη και συνεχής προσπάθεια για την επίτευξη μιας υγιούς, ευχάριστης και αξέχαστης εμπειρίας για τον κάθε ένα συνεργάτη μας!»

Δειτε Επισης

Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες