Επίσημη πρώτη για το νέο showroom της Honda στη Λευκωσία

Άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του ο επίσημος εκθεσιακός χώρος της Honda στη Λευκωσία ο οποίος βρίσκεται στο Annex 4 απέναντι από το Τhe Mall of Cyprus. Στο εν λόγω showroom με έκταση τα 500 τ.μ., η Galatariotis Motors επέλεξε να παρουσιάσει όλη την elite της Honda, ενώ φιλοξενείται και το super car της Honda που δεν είναι άλλο από το μοντέλο NSX.

Διαβάστε ακόμα:
Τα εστιατόρια που «έκλεισαν» στο Neo Plaza στην Κοκκινοτριμιθιά
Έτσι θα γίνει το λίφτινγκ €19.7 εκατ. στο παλιό ΓΣΠ

Με το άνοιγμα και του δεύτερου εκθεσιακού χώρου, η Galatariotis Motors έχει καταστεί σε έναν δυναμικό, νέο παίκτη  στην αυτοκινητοβιομηχανία στην Κύπρο. Προηγήθηκε η δημιουργία του νέου πολυχώρου HONDA στο Καϊμακλί, με απώτερο σκοπό την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης ανάμεσα στην εταιρεία και το κυπριακό καταναλωτικό κοινό, δίνοντας έμφαση στη σωστή υποδομή που αφορά εγκαταστάσεις, ειδικές παροχές υπηρεσιών, stock ανταλλακτικών αλλά και άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

Στον πολυχώρο της HONDA στην οδό Μάρκου Μπότσαρη στο Καϊμακλί βρίσκεται εκτός από τον εκθεσιακό χώρο, η κεντρική αποθήκη ανταλλακτικών, το κεντρικό συνεργείο και μια πληθώρα υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία.

Σε δηλώσεις του στο InBusinessNews o Χρίστος Πολυκάρπου, Sales Manager της Galatariotis Motors, επισήμανε πως στόχος με το άνοιγμα του καινούργιου εκθεσιακού χώρου είναι η προβολή στο βαθμό που αρμόζει του brand της HONDA, όπως επίσης των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Παράλληλα, ο κ. Πολυκάρπου επισήμανε πως η εταιρεία βρίσκεται στα τελικά στάδια της δημιουργίας του εκθεσιακού χώρου στην Λάρνακα ο οποίος θα βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της πόλης μετά τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού προς Ορόκλινη.

Τέλος, υπογράμμισε πως η Galatariotis Motors βρίσκεται σε μία συνεχή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών της με απώτερο στόχο την ανάδειξη με τον σωστό τρόπο του brand HONDA.

Δειτε Επισης

Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία