Φεύγει το Homemate, έρχεται το Superhome Center;

Μαρία Στυλιανού  12/01/2021 07:08
Φεύγει το Homemate, έρχεται το Superhome Center;

Φεύγει το Homemate, έρχεται το Superhome Center;

Μαρία Στυλιανού  12/01/2021 07:08
Σε διαβουλεύσεις για ενοικίαση των κτηριακών εγκαταστάσεων που στέγαζαν μέχρι και πριν λίγες μέρες το κατάστημα Homemate στη Λευκωσία, βρίσκεται η ιδιοκτήτρια εταιρεία.

RELATED ARTICLES

 
Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, o μαλτέζικος όμιλος Alf Mizzi and Sons, οποίος μετά το κλείσιμο του καταστήματος του, Homemate, στην Ανθούπολη αποχωρεί από την Κύπρο, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Όμιλο CTC (Σιακόλα) για ενοικίαση του συγκεκριμένου υποστατικού.
 
Εάν οι διαβουλεύσεις οριστικοποιηθούν με την υπογραφή συμφωνίας, τότε μέσα στους επόμενους μήνες στο πρώην Homemate θα λειτουργήσει ακόμα ένα κατάστημα της αλυσίδας Superhome Center.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και καιρό ο Όμιλος CTC αναζητούσε χώρο για να δημιουργήσει το τρίτο κατάστημα της αλυσίδας στη Λευκωσία, καθώς τα εν λόγω καταστήματα γνωρίζουν μεγάλη απήχηση από τους καταναλωτές. Η προτίμηση του κοινού σε συνδυασμό με την ραγδαία ανάπτυξη που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια η δυτική Λευκωσία, αποτέλεσαν το κίνητρο για τον Όμιλο CTC να επενδύσει στην περιοχή, καθώς διαβλέπει εκεί μεγάλες εμπορικές δυνατότητες. Ενδεικτικό των ευκαιριών που διαβλέπει ο Όμιλος στην συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί το γεγονός ότι προγραμματίζει το άνοιγμα ενός μεγάλου εμπορικού καταστήματος εντός του υπό κατασκευή εμπορικού και ψυχαγωγικού πάρκου Neo Plaza στην Κοκκινοτριμιθιά. Δεν αποκλείεται μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, η συμφωνία με το Neo Plaza να επεκταθεί και περαιτέρω.
 
Tα SuperHome Center αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες πολυκαταστημάτων DIY & Home Improvement στην Κύπρο και ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» του Ομίλου CTC . Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το 1999 και σήμερα διαθέτουν πέντε πολυκαταστήματα παγκύπρια, εκ των οποίων τα δύο στη Λευκωσία, καθώς και ηλεκτρονικό κατάστημα. Απασχολούν πέραν των 350 εργαζομένων και εξυπηρετούν περίπου 1.3 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.
 
Homemate: Κλείσιμο μετά από δύο χρόνια λειτουργίας
Η ανακοίνωση για το οριστικό κλείσιμο του Homemate συνέπεσε χρονικά με την απόφαση για επιβολή νέου lockdown.Την ανακοίνωση του κλεισίματος έκανε η ίδια η εταιρεία με ανάρτησή της στο Facebook, ευχαριστώντας το κοινό για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που της έδειξαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι κλείνει και το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Electroline που λειτουργούσε εντός του πολυκαταστήματος.  
Το Homemate είχε ανοίξει τις πύλες του τον Νοέμβριο του 2018. Ο μαλτέζικος όμιλος Alf Mizzi and Sons, είχε αποφασίσει τότε να επενδύσει στην Κύπρο, αγοράζοντας και το ακίνητο στην περιοχή της Ανθούπολης.
Νωρίτερα, στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις στεγαζόταν το κατάστημα Ellinas DIY.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας