Κωτσόβολος: Δρομολογεί κάθοδο στην Κύπρο

Μαρία Στυλιανού  23/11/2020 07:41
Κωτσόβολος: Δρομολογεί κάθοδο στην Κύπρο

Κωτσόβολος: Δρομολογεί κάθοδο στην Κύπρο

Μαρία Στυλιανού  23/11/2020 07:41
Στο στάδιο υλοποίησης των προσθέσεων της για κάθοδο στην Κύπρο και μάλιστα μέσα στο επόμενο διάστημα, βρίσκεται η μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, Κωτσόβολος.

RELATED ARTICLES

 
Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, η εταιρεία αναζητεί μεγάλο χώρο για να στεγάσει το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο.
 
Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αλυσίδα βρίσκεται σε επαφές με συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο της επαρχίας Λευκωσίας για ενοικίαση χώρου έκτασης 2,5 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων.
 
 
Τα σχέδια της εταιρείας για επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Κύπρο υπήρχαν εδώ και καιρό, ωστόσο οι αναπόφευκτες επιπτώσεις από την πανδημία καθυστέρησαν την επένδυση.
 
 
Ο κύκλος εργασιών της Κωτσόβολος για τα οικονομικό έτος που έληξε τον Απρίλιο του 2019 ανήλθε σε 531.4 εκατ. ευρώ και η κερδοφορία σε 9.7 εκατ. ευρώ.
 
To brand ελέγχεται από την Dixons South East Europe AEBE. Ο Όμιλος Dixons εκτός από την Ελλάδα έχει παρουσία σε Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία. Στην Ελλάδα απασχολεί περίπου 2.500 εργαζόμενους.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας