Όμιλος Σιακόλα: Εφεσιβάλλει την απόφαση για αποζημίωση στην οικογένεια Ηλιάδη

InBusinessNews  30/10/2020 17:45
Όμιλος Σιακόλα: Εφεσιβάλλει την απόφαση για αποζημίωση στην οικογένεια Ηλιάδη

Όμιλος Σιακόλα: Εφεσιβάλλει την απόφαση για αποζημίωση στην οικογένεια Ηλιάδη

InBusinessNews  30/10/2020 17:45
Ανακοίνωση στο ΧΑΚ, αναφορικά με αποζημίωση €8.6 που καλείται να καταβάλει  Όμιλος CTC στην εταιρεία «Ακίνητα Σ.Ζ. Ηλιάδης Λτδ», εξέδωσε η Δημόσια Εταιρεία Woolworth (Cyprus) Properties Plc, στον απόηχο και του σχετικού δημοσιεύματος του InBusinessNews.

RELATED ARTICLES


 
Στην ανακοίνωση της, η Woolworth (Cyprus) Properties Plc ενημερώνει τους μετόχους και το επενδυτικό κοινό αναφορικά με την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, ενώ γνωστοποιεί ότι έχει καταχωρίσει έφεση εναντίον της απόφασης,  στο Ανώτατο Δικαστήριο.
 
Επιπρόσθετα, η εταιρεία αναφέρει ότι  έχει υποβάλει αίτηση για αναστολή εκτέλεσης της απόφασης, εκκρεμούσης της έφεσης, η οποία αναμένεται να εκδικαστεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.
 
Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση της Woolworth (Cyprus) Properties Plc
 
 
«Η Δημόσια Εταιρεία Woolworth (Cyprus) Properties Plc, (η Εταιρεία), μέλος του Ομίλου Εταιρειών Cyprus Trading Corporation Plc, ενημερώνει τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι, στα πλαίσια της Αγωγής με αριθμό 1300/13 μεταξύ Ζήνων Ηλιάδη κ.ά και Woolworth (Cyprus) Properties Plc, εκδόθηκε απόφαση υπέρ των εναγόντων για το ποσό των €8.6εκ. πλέον τόκοι. H Εταιρεία έχει καταχωρίσει έφεση εναντίον της απόφασης στο Ανώτατο Δικαστήριο. Επιπρόσθετα, η Εταιρεία έχει υποβάλει αίτηση για αναστολή εκτέλεσης της απόφασης, εκκρεμούσης της έφεσης, η οποία αναμένεται να εκδικαστεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας έφεσης ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου, η Εταιρεία θα προβεί σε νέα ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας