Αυτό είναι το μεγαλύτερο κατάστημα Lidl της Κύπρου (Video)

Μαρία Καραΐσκου   16/07/2020 07:45
Αυτό είναι το μεγαλύτερο κατάστημα Lidl της Κύπρου (Video)

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κατάστημα Lidl της Κύπρου (Video)

Μαρία Καραΐσκου   16/07/2020 07:45

Το μεγαλύτερο κατάστημα Lidl της Κύπρου αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της Λεμεσού, στην οδό Αγίας Φυλάξεως. Πρόκειται για το τέταρτο κατάστημα της εταιρείας στην Λεμεσό και το 18ο Παγκύπρια. 

RELATED ARTICLESΤο κατάστημα διαθέτει φωτοβολταϊκά συστήματα, αναβαθμισμένο χώρο πώλησης για πιο γρήγορες αγορές, χώρο στάθμευσης 130 θέσεων, καθώς και σταθμό δωρεάν φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Τα εγκαίνια τελέστηκαν στις 14 Ιουλίου υπό την παρουσία του δήμαρχου Λεμεσού, Νίκου Νικολαΐδη. Κατά τον χαιρετισμό του, ο κος Νικολαΐδης επεσήμανε την κοινωνική προσφορά της εταιρείας καθώς και την θεαματική της διείσδυση στην κυπριακή αγορά.

Διαβάστε ακόμα: Τα 10 νέα ακριβότερα ακίνητα που πωλεί η Altamira

Ο Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου, Σπύρος Κονδύλης τόνισε ότι το 2020 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Lidl καθώς συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας στην Κύπρο. Οι επενδύσεις μέχρι στιγμής, ξεπερνούν τα ‎€170 εκατ. με την συνολική προστιθέμενη αξία να φτάνει τα ‎€113 εκατ. υποστηρίζοντας περισσότερες από 2000 θέσεις εργασίας μέσα από το σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Διαβάστε ακόμα: Invest Cyprus: Αξιοποιώντας το ΥΠΕΞ στη προσέλκυση επενδυτών


Το  νέο κατάστημα ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις του αστικού σχεδιασμού χάρη, στην ευέλικτη αρχιτεκτονική προσέγγιση και την αειφόρο τεχνολογική φιλοσοφία του.

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας