Ανοίγει τρίτο κατάστημα στην Νέα Υόρκη ο Όμιλος Ζορπά

Συνδυάζει την γαλλική φινέτσα με το κυπριακό μεράκι στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Ο λόγος για την  αλυσίδα «The French Workshop» του Ομίλου Ζορπά που με αέρα Νέας Υόρκης ετοιμάζεται να ανοίξει το τρίτο της καταστήματα πριν το τέλος του 2019.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Μαρίνος Ζορπάς, business development manager των Pralina Confectioneries και Pralina Experience στο πλαίσιο της ανοικτής συζήτησης των Millennial Entrepreneurs.

 

Διαβάστε ακόμα: Οι μεγαλομέτοχοι των κυπριακών εταιρειών

 

Διαβάστε ακόμα: Πρωτοπορεί με πλατφόρμα AI η Elias Neocleous & Co LLC

 

Διαβάστε ακόμα: Foody: Τι αλλάζει με την εξαγορά από Delibery Hero

 



Οι φούρνοι Ζορπάς άνοιξαν τα φτερά τους για το υπερατλαντικό ταξίδι το 2015, εγκαινιάζοντας το πρώτο κατάστημα τους στο Μπέισαϊντ της Νέα Υόρκη. Οι κάτοικοι της πόλης με πρωτοπόρους τους αποδήμους της ελληνικής κοινότητας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή το εγχείρημα των φούρνων Ζορπά. Η επιτυχία αυτή συνεχίστηκε με επιστέγασμα το άνοιγμα δεύτερου καταστήματος το 2018 στην περιοχή Garden City του Long Island.  

Η αλυσίδα καταστημάτων «The French Workshop» είναι μια καινοτόμα πρόταση εστίασης, που συνδυάζει την γαλλική φινέτσα και τεχνοτροπία με τις εξαιρετικές συνταγές γλυκών του Pralina Confectioneries, αλλά και τα ψωμιά παραδοσιακού τύπου από αυθεντικές γαλλικές συνταγές.

Το «The French Workshop» σερβίρει ταυτόχρονα φρεσκοαλεσμένο καφέ αλλά και κυπριακά παραδοσιακά αρτοποιήματα με τις ταχινόπιτες και τις χαλλουμόπιττες να κλέβουν τις εντυπώσεις.

 
 

Δειτε Επισης

«Σπούδασε Κρεοπώλης»: Επιχορηγημένο πρόγραμμα κατάρτισης κρεοπωλών από τις Υπεραγορές Αλφαμέγα
Τα βραβευθέντα προϊόντα των 12ων IN Business Grocery Retail Awards (pics)
IN Business Grocery Retail Award στην Pizza-Παραδοσιακά της Μαριάννας
IN Business Grocery Retail Award στα LA MOLISANA
IN Business Grocery Retail Award στο γάλα ΜΟΟ Σοκολάτας
IN Business Grocery Retail Award στο Πισσουρκώτικο Γιαούρτι
IN Business Grocery Retail Award στα παγωτά Loacker
Αντρέας Παπαδόπουλος: Κρίσιμος κλάδος της κυπριακής οικονομίας το λιανεμπόριο-Με ρόλο συνεργάτη η Ελληνική
Δημήτρης Κωνσταντίνου: Τα διδάγματα από τη Μέση Ανατολή και ποια λάθη πρέπει να αποφύγει το τοπικό λιανεμπόριο
Παναγιώτης Μπορέτος: Η διατήρηση του καταναλωτή απαιτεί κατανόηση των πραγματικών του αναγκών