Wine & Business Club: Στην Κύπρο από την French Depot

Η French Depot, εταιρεία που ασχολείται με το εμπόριο κρασιών, οινοπνευματωδών ποτών και ειδών delicatessen με παρουσία σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο, ανακοίνωσε τη δημιουργία του Wine & Business Club (WBC) στην Κύπρο. Το επίσημο λανσάρισμα θα γίνει στις 28 Μαρτίου του 2019, σε δείπνο που θα γίνει στο Ξενοδοχείο Four Seasons, στη Λεμεσό. Το WBC Cyprus θα διοργανώσει επτά gala dinner το 2019 και 9 το 2020, με το πρόγραμμα να έχει ήδη καταρτιστεί από τώρα.  

Το club στοχεύει σε μέλη υψηλού προφίλ μεταξύ όλων των επιχειρηματικών και επαγγελματικών κοινοτήτων που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και αναζητούν χώρους υψηλής ποιότητας για να απολαύσουν πλούσιες, ιδιωτικές βραδιές.

Διαβάστε ακόμα: Tower 66: Νέο οικιστικό κτήριο 81 μέτρων στη Λεμεσό

Διαβάστε ακόμα: Οι καλοί οιωνοί, τ’ αγκάθια και το βαρόμετρο για τη νέα τουριστική σεζόν

Διαβάστε ακόμα: Τετράστερο ξενοδοχείο κοντά στο καζίνο της Έγκωμης

Οι εκδηλώσεις του κυπριακού club, είναι αποκλειστικά σχεδιασμένες για τα μέλη του και θα πραγματοποιούνται στο Four Seasons Hotel στη Λεμεσό. Έτσι έχουν στόχο να αποτελέσουν μια πρώτης τάξης ευκαιρία δικτύωσης, όπως εξήγησε ο πρόεδρος του club και χρόνια στον τομέα του τουρισμού, της φιλοξενίας και της εμπορίας κρασιού και delicatessen, Christophe Chaillou και director, της French Depot.    

Ακολουθώντας τη συνταγή των αντίστοιχων club του εξωτερικού, τα μέλη στην Κύπρο έχουν την ευκαιρία στα δείπνα που θα πραγματοποιούνται στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας που συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας κρασιά, αλλά και καλού φαγητού. Στο πρώτο δείπνο για την Κύπρο, τα κρασιά είναι προσεκτικά επιλεγμένα και το φαγητό φέρει τη σφραγίδα του βραβευμένου σεφ με αστέρι Michelin, Aνδρέα Μαυρομμάτη και θα ετοιμαστεί από τον σεφ, Πανίκο Χατζητοφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα μέλη του κυπριακού club θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στα δείπνα αντίστοιχων WBC στην Ευρώπη, καθώς μέσα στον χρόνο έχουν καταφέρει να καταστούν ένα από τα πιο ισχυρά ευρωπαϊκά δίκτυα για τους επιχειρηματικούς ηγέτες που είναι λάτρεις του κρασιού αλλά και του καλού φαγητού.

Τα WBC απαριθμούν σήμερα σε 2.500 μέλη σε 15 club σε 14 ευρωπαϊκές πόλεις μεταξύ των οποίων Παρίσι, Λυών, Μασσαλία, Τουλούζ, Γένοβα, Λουξεμβούργο και Μοντέ- Κάρλο, ενώ στόχος είναι η αύξησή τους σε 100 club σε όλο τον κόσμο σε πέντε χρόνια.

Δειτε Επισης

Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Λιανεμπόριο: Το δυσβάστακτο κόστος των καυσίμων για τις επιχειρήσεις και η εξίσωση της ακρίβειας
Η Visa ανακοινώνει τον νικητή του διαγωνισμού της για ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe
Οι μάρκες αυτοκινήτων που προτίμησαν οι αγοραστές το πρώτο τρίμηνο
Δυσφορία αγελαδοτρόφων με δημοσιεύματα για το χαλλούμι-«Δυναμιτίζουν το πολύ καλό κλίμα»
Lordos United Public: Κέρδος €1,773,000 από αναγκαστική απαλλοτρίωση γης σε συμφωνία με τον Δήμο Λεμεσού
Φάρμακα: Ο... βασιλιάς των κυπριακών εξαγωγών-Σε ποιους προορισμούς φτάνουν