Όλα τα καταστήματα του Nicosia Mall

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση του πολυσυζητημένου Nicosia Mall, το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του τον ερχόμενο Νοέμβριο. 

Όπως ήδη ανακοινώθηκε, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του εμπορικού κέντρου έχει διαθέσει το 100% των χώρων του υπό κατασκευή εμπορικού κέντρου, κλείνοντας συμφωνίες με γνωστά καταστήματα, brands και oμίλους, από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Βάσει του σχεδιασμού, το mall θα διαθέτει συνολικά 150 καταστήματα. 70 στο ισόγειο, 60 στον πρώτο όροφο και 20 στο food court. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχει αριθμός κιόσκι και άλλων μικρών καταστημάτων στο υπόγειο.

Διαβάστε ακόμα: Συνεργατισμός: Καταθέτουν Πιερή, Χαρίτου και Ιωσήφ

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο InBusinessNews, ο Πρόεδρος του Nicosia Mall, Μάριος Καλοχωρίτης, το νέο εμπορικό κέντρο θα προσφέρει μια καινοτομία για τα κυπριακά δεδομένα. Όπως εξήγησε, το Nicosia Mall θα διαθέτει πολλά καταστήματα, στα οποία θα πωλούνται είδη μιας και μόνο μάρκας (Single brand strategy). Τέτοια καταστήματα θα διαθέτουν γνωστές εταιρείες αθλητικών ειδών, καλλυντικών και όχι μόνο. Σύμφωνα με τον κ. Καλοχωρίτη, κανένα άλλο εμπορικό κέντρο στην Κύπρο δεν διαθέτει τόσα πολλά single brands. Παράλληλα, όμως θα υπάρχουν και άλλα καταστήματα, τα οποία στα προϊόντα τους περιλαμβάνουν σειρά γνωστών brands. Τέτοια καταστήματα είναι το Famous Sports, to Intersport, το Beauty Line κ.α.

Διαβάστε ακόμα: X. Χριστοφόρου: Οι ευκαιρίες ανάπτυξης των επαγγελματικών υπηρεσιών

Deals με γνωστά καταστήματα
Όπως έχει ανακοινωθεί, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του υπο κατασκευή εμπορικου κέντρου έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες  συνεργασίας με σημαντικούς ομίλους που δραστηριοποιούνται στον τομέα του λιανικού εμπορίου.

Έχει συμφωνηθεί η συνεργασία με τον γνωστό στον χώρο της μόδας Όμιλο Μαλλούππας & Παπακώστας (Mallouppas & Papacostas Group), εξασφαλίζοντας την παρουσία των γνωστών καταστημάτων Stradivarius, Mango, Calzedonia, Intimissimi, Tezenis και Kipling.

Αξιοσημείωτη είναι, εξάλλου, και η συμφωνία με τον Όμιλο C.A.Papaellinas. Βάσει του συγκεκριμένου deal, στο νέο εμπορικό κέντρο θα λειτουργήσει το γνωστό κατάστημα καλλυντικών και αρωμάτων BeautyLine. Επίσης, παρουσία θα έχουν και οι αλυσίδες καταστημάτων του Ομίλου C.A.Papaellinas, Holland&Barrett με προϊόντα υγείας και ευεξίας και Yves Rocher.

Εξάλλου, συμφωνία έχει γίνει και για την παρουσία στο Nicosia Mall, του ομίλου FAIS, με τρία καταστήματα. Πιο αναλυτικά, ο συγκεκριμένος όμιλος αντιπροσωπεύει τις διεθνείς αθλητικές μάρκες Puma & Under Armour όπως και τη γνωστή μάρκα μόδας Haralas.

Άλλη μια από τις σημαντικές συμφωνίες του Nicosia Mall είναι αυτή με την Α.Μ. Παπακυριακού. Όπως ανακοινώθηκε, η εταιρεία θα λειτουργήσει δύο καταστήματα συνολικού εμβαδού 400τ.μ. στο υπό κατασκευή εμπορικό κέντρο: ένα Adidas καθώς και ένα Famous Sports. Ειδικότερα, η αλυσίδα καταστημάτων αθλητικών ειδών Famous Sports προσφέρει επώνυμα brands όπως Reebok, adidas, Asics, Champion, Bodytalk, Quiksilver, Roxy, DC, Speedo, New Balance και Converse.

Άλλη μια αξιοσημείωτη παρουσία στο νέο εμπορικό της πρωτεύουσας είναι αυτή των επώνυμων brands της VF Hellas, θυγατρική εταιρία της VF Corporation. Πρόκειται για τις μάρκες Vans®, The North Face®, Wrangler®, Lee®, Reef® και Napapijri®, κάθε μια από τις οποίες θα διατίθεται σε ξεχωριστό κατάστημα.

Εξάλλου, παρόν με πέντε καταστήματα θα δηλώσει και ο Όμιλος Voici La Mode. Πιο συγκεκριμένα, στο Nicosia Mall θα υπάρχουν τα καταστήματα Marks & Spencer, Topshop & Topman, Dorothy Perkins, Evans, Wallis και Celio.

Την ίδια ώρα, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Terranova επέλεξε το Nicosia Mall για το νέο της κατάστημα στην Κύπρο.

Πέραν των πιο πάνω, στο νεοσύστατο Nicosia Mall θα περιλαμβάνονται τα brands του Ομίλου Folli Follie, μεταξύ των οποίων Links of London, Calvin Klein Jeans, Nike, Collective και Folli Follie.

Και τα Zara
Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, πληροφορίες του InBusinessNews αναφέρουν ότι επετεύχθη συμφωνία μεταξύ του Nicosia Mall με τo SayWear Group, CEO του οποίου είναι ο κ. Σώζος Χουλιώτης. Στη συμφωνία περιλαμβάνεται η παρουσία στο νέο εμπορικό κέντρο των καταστημάτων Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear και Oysho.

Εκτός τα H&M

Στο Nicosia Mall δεν θα έχει παρουσία η γνωστή αλυσίδα ρούχων ένδυσης τα H&M, παρά τις προσδοκίες που είχαν αρκετοί καταναλωτές. Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, είχαν γίνει κάποιες επαφές μεταξύ των δύο μερών, οι οποίες όμως δεν καρποφόρησαν.

Παρόν και τα Public
Παρόν στο νέο εμπορικό κέντρο θα δηλώσει και το γνωστό κατάστημα τεχνολογίας, Public, το οποίο θα περιλαμβάνει Apple Shop, video games, τεχνολογία, gadgets, βιβλία και παιδικά παιχνίδια.

Πόλος έλξης ο Αθηαινίτης
Πόλο έλξης για καταναλωτές από περιοχές όπως Λακατάμια, Μακεδονίτισσα, Αρχάγγελο, Παλιομέτοχο και Κοκκινοτριμιθιά αναμένεται να αποτελέσει η δεύτερη υπεραγορά Αθηαινίτης, η οποία όπως ανακοινώθηκε, θα λειτουργήσει στο υπό κατασκευή Nicosia Mall. Πρόκειται για το μοναδικό supermarket που θα λειτουργεί εντός του εμπορικού κέντρου. Η παρουσία της συγκεκριμένης υπεραγοράς, εκτιμάται ότι θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα στο λιανικό εμπόριο της περιοχής, λόγω και της γνωστής χαμηλής τιμολογιακής πολιτικής που ακολουθεί. Πρόκειται για τη μοναδική υπεραγορά που θα λειτουργήσει στο καινούριο εμπορικό κέντρο.

Τα εστιατόρια…
Άξια αναφοράς και η παρουσία πολλών γνωστών αλυσίδων εστιατορίων και ταχυφαγείων. Όπως ανακοινώθηκε, στο Food Place έχει εξασφαλιστεί η παρουσία:

  • του ομίλου εστιατορίων PHC με τα γνωστά brands Caffè Nero, Burger King, Pizza Hut, Taco Bell, KFC και δύο καταστήματα έκπληξη.
  • της γνωστής αλυσίδας εστιατορίων Ocean Basket, το κατάστημα της οποίας στο εμπορικό κέντρο θα είναι το δέκατο στην Κύπρο.
  • του εστιατορίου ασιατικής κουζίνας Αkakiko, το οποίο θα έχει τη μορφή 2GO
  • του Ομίλου Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ. με δύο αγαπημένα brands. Τόσο οι Φούρνοι Ζορπάς όσο και τα Coffee Berry θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Nicosia Mall, το οποίο θα είναι και το πρώτο εμπορικό κέντρο με παρουσία του Ομίλου.
  • Επίσης, αναμένεται η δημιουργία μιας μικρής ταβέρνας και ενός ακόμη χώρου για φαγητό.
  • Επίσης, τη συνεργασία του με το Nicosia Mall έχει ανακοινώσει και το Costa Coffee, το οποίο θα έχει την δική του παρουσία στο νέο mall.
  • Θα λειτουργήσει, επίσης, το 13ο κατάστημα της αλυσίδας Starbucks

 

Το εμπορικό κέντρο θα διαθέτει καταστήματα λιανικού εμπορίου σε ποσοστό 80%, εστιατόρια και καφετέριες κατά 15%, ενώ ένα 5% θα αφορά άλλες υπηρεσίες. Υπενθυμίζεται ότι η συνολική επιφάνεια του Nicosia Mall ανέρχεται στα 82.000 τ.μ.. Βάσει του σχεδιασμού θα υπάρχει υπαίθρια πλατεία και υπερυψωμένο πάρκο. Το εμπορικό κέντρο θα διαθέτει, επίσης, 1700 χώρους στάθμευσης. 

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά