Αυτό θα είναι το πρώτο SPAR στην Κύπρο

Μαρία Στυλιανού  16/05/2018 07:26
Αυτό θα είναι το πρώτο SPAR στην Κύπρο

Αυτό θα είναι το πρώτο SPAR στην Κύπρο

Μαρία Στυλιανού  16/05/2018 07:26

Στο κέντρο της Λάρνακας, μόλις μερικά μέτρα από τον κεντρικό πυροσβεστικό σταθμό της πόλης βρίσκονται οι εγκαταστάσεις, οι οποίες θα στεγάσουν το πρώτο κατάστημα SPAR στην Κύπρο.

RELATED ARTICLES


Πρόκειται για ένα χώρο, έκτασης περίπου 1.300 τ.μ., με πολύ καλή προσβασιμότητα και χώρους στάθμευσης. Ο συγκεκριμένος χώρος θα μετατρεπόταν, στο παρελθόν, σε υπεραγορά Ορφανίδης αλλά οι γνωστές εξελίξεις δεν υλοποίησαν τα σχέδια εκείνα.

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, βάσει και των σχεδιασμών της SPAR Κύπρου, το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του σε δύο με τρεις μήνες, δηλαδή την περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου. Επίσης, σε χώρο πάνω από το κατάστημα θα φιλοξενηθούν και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Διαβάστε ακόμα: Καζίνο: Morpheus το νέο ξενοδοχείο της Melco στο Μακάο

Εξάλλου, υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρονιάς, η εταιρεία θα λειτουργήσει καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η SPAR Κύπρου έχει ήδη επιλέξει τα σημεία/περιοχές που θα στεγάσουν τα επόμενα καταστήματα της παγκύπρια όπως επίσης βρίσκεται και σε προχωρημένες συζητήσεις με αρκετούς υφιστάμενους λιανεμπόρους, εξετάζοντας τη περίπτωση ένταξης τους στο δίκτυο της SPAR. 

spar 2


spar 3


Αρχή με μεγάλα καταστήματα
Όπως έχει ανακοινώσει η SPAR Κύπρου, το μεσοπρόσθεσμο επιχειρηματικό της πλάνο  προβλέπει τη λειτουργία περισσότερων από 20 καταστημάτων ανά την Κύπρο, ευελπιστώντας να καταστεί μια από τις μεγάλες παγκύπριες αλυσίδες υπεραγορών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία έχει στα σχέδια της τη δημιουργία ενός παγκύπριου δικτύου σε όλους τους τύπους καταστημάτων, όπως υπεραγορές, σούπερμαρκετ, καταστήματα της γειτονιάς, ακόμα και express/convenience καταστήματα.

Ωστόσο τα πλάνα αυτά θα υλοποιηθούν σε βάθος χρόνου, μια και η εταιρεία επέλεξε στην πρώτη φάση ανάπτυξης της, να προχωρήσει με το άνοιγμα υπεραγορών και σούπερμαρκετ, τα οποία θα μπορούν να φιλοξενήσουν όλα τα τμήματα προϊόντων και υπηρεσίες ώστε να παρουσιάσουν το σωστό μοντέλο λειτουργίας και να “συστηθούν” με τον κατάλληλο τρόπο στη κυπριακή αγορά και τους καταναλωτές.

Όπως έχει γίνει γνωστό, εξάλλου, στο κατάστημα της Λάρνακας, θα προσφέρονται όλες οι κατηγορίες προϊόντων, όπως και όλα τα τμήματα φρέσκων, φρουταρία, κρεοπωλείο, αρτοποιείο, φρέσκο ψάρι, τμήμα τυριών/αλλαντικών, καθώς επίσης και καφετέρια, καθιστώντας το έναν ιδανικό προορισμό για ψώνια.

Διαβάστε ακόμα: Στον πάτο η συνεργασία πανεπιστημίων και επιχειρήσεων

spar 5


spar 6


Σε αναζήτηση προσωπικού
Μετά την στελέχωση των κεντρικών τμημάτων και της διεύθυνσης της SPAR Κύπρου, που έγινε το περασμένο Ιανουάριο, η εταιρεία βρίσκεται σε φάση αναζήτησης προσωπικού για τη στελέχωση της ομάδας της υπεραγοράς στη Λάρνακα.

Ήδη έχουν προκηρυχθεί θέσεις εργασίας προς αναζήτηση Διευθυντή/τριας καταστήματος, βοηθού διευθυντή, υπεύθυνου κάβας, υπεύθυνου κρεοπωλείου, υπεύθυνου φρουταρίας, υπεύθυνου τμήματος Αλλαντικών και Τυριών, υπεύθυνου καφετέριας, υπεύθυνου αρτοποιείου, υπεύθυνου αποθήκης, αποθηκάριων κ.α. Η διαδικασία αναζήτησης προσωπικού θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Μαΐου και όλες οι θέσεις υπάρχουν στο www.spar.com.cy

SPAR INTERNATIONAL
H SPAR είναι ένας οργανισμός που γεννήθηκε στο Άμστερνταμ το 1932. Η SPAR International είναι το μεγαλύτερο συνεταιριστικό δίκτυο υπεραγορών στον κόσμο. Λειτουργεί εδώ και 85 χρόνια και το εμπορικό σήμα SPAR έχει παρουσία σε 48 χώρες σε 4 ηπείρους. Το παγκόσμιο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας αποτελείται από περισσότερα από 12.500 καταστήματα, απασχολώντας πάνω από 350.000 εργαζόμενους.

Η SPAR Κύπρου είναι η νέα εταιρεία, που έχει δημιουργηθεί κάτω από το Συγκρότημα ERMES, με στόχο την ανάπτυξη της μάρκας SPAR μέσω ενός παγκύπριου δικτύου καταστημάτων, τόσο με ιδιόκτητα καταστήματα όσο και με συνεργασία υφιστάμενων λιανεμπόρων προς αμοιβαίο όφελος.

Το νόημα αυτής της φιλοσοφίας και τρόπου συνεργασιών και ανάπτυξης του δικτύου εμπερικλείεται μέσα από το σλόγκαν που χρησιμοποιεί η εταιρεία παγκόσμια… “BETTER TOGETHER”.

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας