Μ. Κωνσταντίνου: Λανσάρουμε τη νέα εποχή

Μια πολύ δημιουργική χρονιά αποδεικνύεται το 2018 για τη Χαραλαμπίδης Κρίστης, με ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων, αλλά και την προσθήκη καινούργιων κατηγοριών, σηματοδοτώντας έτσι μια νέα ακόμη πιο δυναμική εποχή για την εξέλιξή της. Στρατηγικός στόχος είναι η επέκταση της θέσης της στον τομέα γαλακτοκομικών προϊόντων, ενισχύοντας τις επενδύσεις της στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά, όπως ανέφερε ο νέος διευθύνων σύμβουλος, Μάριος Κωνσταντίνου, στην πρώτη συνέντευξη από την ανάληψη των καθηκόντων του. 

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης αποτελεί σήμερα έναν από τους κυριότερους προμηθευτές στον κλάδο της αγοράς τροφίμων στην Κύπρο. Με ιστορία πέραν των 70 χρόνων και εξαγωγές σε 38 χώρες κατέχει ηγετική θέση σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες προϊόντων που παράγει ή διανέμει, όπως: Φρέσκο γάλα, αρωματισμένο γάλα, γιαούρτι, κρέμα γάλακτος, τυροκομικά, κατεψυγμένα λαχανικά και ζύμες, φρέσκο χυμό και άλλα. 

Διαβάστε ακόμα: Βίβιαν Μακρή: Τέχνη με χάρη

Μεγαλύτερη πρόκληση
Η μεγαλύτερη πρόκληση δηλώνει ο κ. Κωνσταντίνου είναι να παραμείνει η εταιρεία προσηλωμένη στις αρχές και τη φιλοσοφία της για διατήρηση της ηγετικής θέσης και την εξέλιξη της καινοτομίας προϊόντων, που καλύπτουν τις ανάγκες των Κύπριων καταναλωτών όλων των ηλικιών. Σημαντικός σ’ αυτή την προσπάθεια είναι ο υγιής ανταγωνισμός, με κύριο γνώμονα τις διαχρονικές αξίες και τις αυστηρές απαιτήσεις μας για ανώτερη ποιότητα, παραδοσιακή και αγνή γεύση και υιοθέτηση της τελευταίας τεχνολογίας, διατηρώντας τις άρτιες συνθήκες παραγωγής.

Επένδυση στην επιλογή 
Η καινοτομία, η ερεύνα, η μελέτη των τάσεων της αγοράς και η τεχνολογία παίζουν σημαντικότατο ρόλο για την Χαραλαμπίδης Κρίστης η οποία, σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου, μέσω τέτοιων επενδύσεων μπορεί να δημιουργήσει ένα πιο υγιές και ανταγωνιστικό υπόβαθρο, προσφέροντας στους καταναλωτές μοναδικότητα, διαφοροποίηση στα προϊόντα και νέες επιλογές.

Παράλληλα, ο κ. Κωνσταντίνου επισημαίνει πως η εταιρεία στο άμεσο μέλλον αναμένεται να παρουσιάσει νέες κατηγορίες προϊόντων, βάσει των διατροφικών απαιτήσεων υφιστάμενων και νέων καταναλωτών.

Διαβάστε ακόμα: Κουτσουρεμένοι κατά 10% οι μισθοί από το 2010

Προϊόντα 100% κυπριακά 
Η Χαραλαμπίδης Κρίστης ως αμιγώς κυπριακή εταιρεία, με πάνω από 70 χρόνια παράδοση, διαφυλάσσει τις αρχές της αυθεντικότητας και της ποιότητας σε ένα ολοένα και πιο δύσκολο ανταγωνιστικό επιχειρησιακό περιβάλλον. «Σ’ αυτό η Χαραλαμπίδης Κρίστης δίνει δυναμικό παρών, με όχημα τα 100% κυπριακά προϊόντα της, έχοντας ως κύριους άξονες την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των Κυπρίων παραγωγών. Ταυτόχρονα εστιάζει στη συνεχή ανανέωση με πρωτοποριακές γευστικές προτάσεις για το ευρύ καταναλωτικό κοινό. Κατά το 2018 θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε με κάθε τρόπο με τον καταναλωτή, σεβόμενοι τις ανάγκες του και ενισχύοντας τις σχέσεις εμπιστοσύνης με αντοχή στον χρόνο, τις οποίες έχουμε αναπτύξει, με το συναίσθημα να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επικοινωνιακής πολιτικής μας», σημειώνει ο κ. Κωνσταντίνου.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο περιοδικό ΙΝ Business τεύχος Απριλίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα

Δειτε Επισης

Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
16α IN Business Awards: Σε εξέλιξη η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ