DIY: Ποντάρουν στους μάστορες

InBusinessNews  28/02/2018 07:28
DIY: Ποντάρουν στους μάστορες

DIY: Ποντάρουν στους μάστορες

InBusinessNews  28/02/2018 07:28

Εμπλουτισμό της αγοράς Do It Yourself (DIY) και Home Improvement πρόκειται να δημιουργήσει η κάθοδος στην Κύπρο της μαλτέζικης Homemate.

RELATED ARTICLES


Η αγορά του DIY στην Κύπρο έχει πολλές προεκτάσεις και συνδέεται με τον οικιακό εξοπλισμό, τα έπιπλα, τα μαστορέματα και τα διάφορα εργαλεία.

Πιο κάτω παρατίθενται ορισμένες από τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του DIY και της ανανέωσης και βελτίωσης σπιτιού.

Διαβάστε ακόμα: Λεμεσός: Η εκτόξευση τιμών και οι φόβοι για «φούσκα»

SUPERHOME CENTER (DIY) 
Το πρώτο κατάστημα λειτούργησε στη Λευκωσία το 1999, ενώ ακολούθησαν ακόμα τέσσερα. Συγκεκριμένα, ακόμα ένα κατάστημα λειτούργησε επίσης στην πρωτεύουσα, ενώ από ένα κατάστημα λειτουργεί στη Λεμεσό, την Πάφο και τη Λάρνακα. 

superhomenews

Στα πέντε μαγαζιά της εταιρείας, η οποία είναι μέλος της CTC Group, ο καταναλωτής μπορεί να βρει πέραν των 65.000 προϊόντων σε περισσότερες από 18 κατηγορίες.

IKEA - H.M. HOUSEMARKET (CYPRUS) 
Κατήλθε στην κυπριακή αγορά από το 2007 ακολουθώντας τη φιλοσοφία της προσφοράς μιας μεγάλης ποικιλίας επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού που να είναι προσιτά στους πολλούς και όχι μόνο σε λίγους. 

ikeanews

Η διεθνής σουηδική αλυσίδα επίπλων και οικιακού εξοπλισμού αποτελεί μέλος του ελληνικού ομίλου Fourlis. Διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων επίπλωσης, διακόσμησης και εξοπλισμού σπιτιού.

LEROY MERLIN (SCB DIY COMPANY)
Στην Κύπρο εμφανίστηκε το 2011, με κατάστημα 12.000 τ.μ. στη Λευκωσία, ενώ στην Ελλάδα διαθέτει πέντε καταστήματα. 

leroymerlinNEWS

Είναι μέλος του Groupe Adeo, κορυφαίου ομίλου στη Γαλλία και στη διεθνή αγορά της ανανέωσης σπιτιού. Η ιστορία της ξεκινά από το 1923, ενώ πλέον έχει παρουσία σε 13 χώρες με πάνω από 290 σημεία πώλησης.

ΕΛΛΗΝΑΣ DIY (ANDREAS E. ELLINAS & SON)
Άρχισε να δραστηριοποιείται στη Λεμεσό, το 1998, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας φιλοσοφίας «Φτιάξ’ το μόνος σου» (Do It Yourself) στην πόλη, ενώ το 2002 επεκτάθηκε στη Λευκωσία, με κατάστημα στην Ανθούπολη.

ellinasDIY

Ασχολείται με εμπόριο ειδών DIY και γενικότερα με εξοπλισμό σπιτιού, όπως, εργαλεία, μπογιές, λύσεις αποθήκευσης, έπιπλα, λευκά είδη και κουζινικά. Διαθέτει ακόμα φυτώριο και εξοπλισμό κήπου, ενώ επεκτάθηκε και στα προϊόντα παράλληλης αγοράς, όπως, είδη καθαρισμού, προσωπικής υγιεινής, τρόφιμα και αλλά. 

A & G KLEIMA
Η ιστορία της ξεκινά το 1991 με δύο καταστήματα στη Λάρνακα, ένα για οικιακές συσκευές κι ένα για έπιπλα, ενώ το 2005 η εταιρεία μετέφερε όλες τις δραστηριότητές της σε ιδιόκτητο τετραώροφο κτίριο 4.500 τ.μ. στην Αραδίππου. 

kleimanews

Το 2010 κατέφθασε στη Λευκωσία με κατάστημα 960 τ.μ. στα Λατσιά και το 2015 λειτούργησε τμήμα επίπλων εντός του Ellinas DIY στην Ανθούπολη.

P. MANGAS & SONS 
H εταιρεία ιδρύθηκε το 1986 στη Λεμεσό, με στόχο την εισαγωγή και διανομή προϊόντων υδραυλικών εγκαταστάσεων. 

mangasnews

Πλέον, δραστηριοποιείται σ’ έναν ανακαινισμένο χώρο 5.000 τ.μ., διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα ειδών που ξεπερνούν τις 50.000 με μεγάλη σειρά προϊόντων DIY.

MR. BRICOLAGE (LAZAROS HADJIFORADOS)
Ο γαλλικός όμιλος Mr. Bricolage, ο οποίος δραστηριοποιείται στην αγορά των DIY σε παγκόσμια βάση ήρθε στην Κύπρο στο τέλος του 2015, ανοίγοντας κατάστημα στη Λάρνακα, μετά από συμφωνία που υπεγράφη με τη Lazaros Hadjiforados & Sons.

mrbricolage

Διαθέτει προϊόντα για μαστορέματα και λειτουργικές λύσεις για κάθε σπίτι. Στα πλάνα της εταιρείας βρίσκεται η επέκταση των καταστημάτων της σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Το κατάστημα της Λάρνακας απλώνεται σε μια έκταση 4.200 τ.μ., διαθέτει πέραν των 200 θέσεων στάθμευσης και φιλοξενεί περίπου 40.000 προϊόντα.

HOMEMATE
Είναι μέλος του μαλτέζικου ομίλου Mizzi και αναμένεται να αναπτυχθεί στην Κύπρο, με δύο καταστήματα στη Λευκωσία. Από το 1998, η Homemate Co. Ltd αποτελεί το μεγαλύτερο κέντρο ανανέωσης σπιτιού στη Μάλτα.

Διαβάστε ακόμα: Στην Κύπρο κατέρχεται η Homemate

homemate

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα από τα καταστήματα της εταιρείας θα καταλαμβάνει τους πρώτους δύο ορόφους του Μεγάρου IMC (πρώην εμπορικού κέντρου Madisons), ενώ αναμένεται να λειτουργήσει δεύτερο κατάστημα στην επαρχία Λευκωσίας.
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας