Y. Kedem: Αλλάζει τα δεδομένα το Nicosia Mall

InBusinessNews  14/02/2018 07:13
Y. Kedem: Αλλάζει τα δεδομένα το Nicosia Mall

Y. Kedem: Αλλάζει τα δεδομένα το Nicosia Mall

InBusinessNews  14/02/2018 07:13
Πυρετός εργασιών βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς το Nicosia Mall, που βρίσκεται κοντά στον κυκλικό κόμβο της Ανθούπολης, προετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό συνδυασμένες αγορές και υπηρεσίες εστίασης παγκόσμιας κλάσης. Ο Γενικός Διευθυντής του Nicosia Mall, Yoram Kedem, κάνει λόγο για μια μεγάλη αποκάλυψη ενός εμπορικού κέντρου που θα λανσάρει μια νέα εποχή στα καταναλωτικά ψώνια αγορών, εστίασης, ψυχαγωγίας και κουλτούρας στην πρωτεύουσα.

Διαβάστε ακόμα: 
Ας κάνουμε αρχή με το μέγεθος: Πόσο μεγάλο είναι το εμπορικό κέντρο σε και πόσα καταστήματα μπορούν να φιλοξενήσουν;
Αποτελεί γεγονός ότι έχει καταβληθεί αρκετή σκέψη και αξιοποιήθηκε η μακροχρόνια εμπειρία μας για τον τρόπο λειτουργίας του Nicosia Mall. Κυρίαρχος στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια εξαιρετική, 360 ° εμπειρία για ψώνια και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια. Και για να δημιουργήσεις αυτή την εμπειρία χρειάζεται ένας σωστά σχεδιασμένος χώρος. Έτσι, από την άποψη των τετραγωνικών μέτρων, η συνολική επιφάνεια του Nicosia Mall ανέρχεται στα 82.000 τ.μ. που μπορεί να φιλοξενήσει 150 καταστήματα. Στην πραγματικότητα, το Nicosia Mall είναι σχεδόν διπλάσιο σε μέγεθος από οποιοδήποτε άλλο εμπορικό κέντρο στην Κύπρο.

Τι κάνατε για να αποφύγετε τις περιόδους αιχμής;
Η πρόσβαση των καταναλωτών από και προς το εμπορικό κέντρο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και εύκολα ήταν πάντα ένας από τους βασικούς μας στόχους. Σε κανέναν δεν αρέσει να «εγκλωβίζεται» στην κίνηση και κάναμε ό, τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε την εύκολη πρόσβαση. Βρίσκεται ακριβώς έξω τα περίχωρα της Λευκωσίας, κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι επισκέπτες από όλη την Κύπρο δεν θα εγκλωβιστούν στην κυκλοφορία της πρωτεύουσας και υπάρχουν αρκετοί μεγάλοι εσωτερικοί δρόμοι για να τους οδηγήσουν προς και από το εμπορικό κέντρο. Σε ό,τι αφορά τους χώρους στάθμευσης, είμαστε γενναιόδωροι καθώς το Nicosia Mall διαθέτει χώρο στάθμευσης για 1.700 οχήματα, οπότε αν κάποιες επιθυμεί να επισκεφθεί το εμπορικό κέντρο είτε για 15 λεπτά ή για ολόκληρη την ημέρα, δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσει χρόνο είτε για να μεταβεί είτε για να αναζητήσει χώρο στάθμευσης.

Να αναμένουμε εκπλήξεις;
Ναι, και θα προβούμε σε αποκαλύψεις σύντομα. Αυτό που μπορώ να σας πω στο παρόν στάδιο είναι πως το Nicosia Mall θα φιλοξενεί κορυφαίες μάρκες που καλύπτουν όλο το φάσμα της μόδας, παπούτσια και αθλητικά είδη, παιχνίδια, ομορφιά και αξεσουάρ ... και όλα τα ενδιάμεσα.  Το Nicosia Mall είναι η επιτομή του τι σημαίνει να είσαι μοντέρνος και όπου οι αφοσιωμένοι οπαδοί της μόδας θα είναι σε θέση να «ψωνίζουν» μέχρι τελικής πτώσεως.
 
Σε ό,τι αφορά τις εγκαταστάσεις αναψυχής στο εμπορικό κέντρο, έχω ακούσει ότι κάνετε τα πράγματα λίγο διαφορετικά;
Πράγματι. Το Nicosia Mall θα παρέχει εμπειρίες για κάθε μέλος της οικογένειας. Έτσι, αν είστε νέοι ή ηλικιωμένοι, απλοί ή παντρεμένοι, με ή χωρίς παιδιά, έχουμε πολλές δελεαστικές επιλογές από πλευράς εστίασης, ψυχαγωγίας και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Διαθέτουμε επίσης υπαίθρια πλατεία και υπερυψωμένο πάρκο, μεταφέροντας την ομορφιά του εξωτερικού χώρου μέσα στο εμπορικό κέντρο.
 
Αναφερθήκατε στην 360 ° εμπειρία για ψώνια και ψυχαγωγία που θα προσφέρει το Nicosia Mall. Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα για αυτό;
Φυσικά. Με την είσοδο του στο Nicosia Mall ο επισκέπτης θα ανακαλύπτει πως το εμπορικό κέντρο είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε ΟΛΕΣ του τις ανάγκες για ψώνια, αναψυχή και ψυχαγωγία, ανεξαρτήτως επιλογής. Από κορυφαίες μάρκες μόδας, βολική υπεραγορά και εξαιρετική ψυχαγωγία, σε χαλαρωτικά εστιατόρια, καφέ και hip καφέ, είναι μόνο μερικά από τα όσα θα προσφέρει το Nicosia Mall καθώς επίσης και πολλά άλλα.
 
Εμφανίζεστε απίστευτα παθιασμένος με το Nicosia Mall. Τι σας έλκυσε σε αυτό το έργο;
Λοιπόν, αποτελεί τεράστιο προνόμιο να έχουμε αυτήν την εκπληκτική ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα κατάλληλο εμπορικό κέντρο από το μηδέν.  Για μένα, το γεγονός ότι είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε την άψογη εμπειρία αγορών, φαγητού και ψυχαγωγίας, με παράλληλο σεβασμό προς το περιβάλλον, είναι κάτι το μοναδικό. Έχουμε δημιουργήσει ένα εμπορικό κέντρο που συνδυάζει έξυπνα τις βέλτιστες πρακτικές στην πράσινη τεχνολογία, την καινοτομία και τη βιωσιμότητα και η αρχιτεκτονική της αγκαλιάζει την ύπαιθρο γύρω της. Είμαστε περισσότερο από ένα εμπορικό κέντρο, είμαστε ένας προορισμός όπου μπορείτε να ψωνίσετε, να φάτε, να παρακολουθήσετε μια ταινία και στη συνέχεια να κάνετε μια βόλτα ή να παρακολουθήσετε ένα πολιτιστικό γεγονός στην ανοιχτή πλατεία και το υπερυψωμένο πάρκο, που προσφέρουν απρόσκοπτη θέα στη Λευκωσία και πέραν από αυτής.
 
Υπάρχει ιστορία πίσω από το λογότυπο του Nicosia Mall; Τι αντιπροσωπεύει;
Όλα τα μεγάλα λογότυπα έχουν τις ρίζες του σε κάποιο είδος έμπνευσης και το λογότυπο του Nicosia Mall δεν αποτελεί εξαίρεση. Στην περίπτωσή μας, τα επιβλητικά βενετσιάνικα τείχη που περιβάλλουν την Παλιά Λευκωσία αποτέλεσαν μούσα για το λογότυπο του Nicosia Mall. Όπως και τα ενετικά τείχη για αιώνες αποτέλεσαν το σπίτι μιας ακμάζουσας  πόλης, έτσι και τα σύγχρονα τείχη του Nicosia Mall αποτελούν το σπίτι ενός ακμάζοντος κέντρου αγορών, εστίασης και αναψυχής.
 
Το Nicosia Mall αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του αργότερα φέτος. Μπορείτε να ορίσετε τι θα σημαίνει το Nicosia Mall για τους ανθρώπους της πρωτεύουσας και ολόκληρου του νησιού;
Το Nicosia Mall θα αλλάξει το τοπίο των αγορών και της ψυχαγωγίας στην πρωτεύουσα και στην Κύπρο γενικότερα. Πιστεύουμε ότι ο καθένας από εμάς θα πρέπει να έχει την ευκαιρία να εκφράσει το δικό του μοναδικό στυλ και είναι η αποστολή και η χαρά μας να το κάνουμε αυτό πραγματικότητα.
 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας