Κάθοδος ΑλφαΜέγα στη Λακατάμια

Στην περαιτέρω προοπτική ανάπτυξη σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Λευκωσίας και πιο συγκεκριμένα αυτού της Λακατάμιας, επενδύει η αλυσίδα υπεραγορών ΑλφαΜέγα μέσω νέου καταστήματος που σχεδιάζει να ανεγείρει σε ιδιόκτητο τεμάχιο γης.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται ότι η εταιρεία έχει αγοράσει τεμάχιο γης, το οποίο βρίσκεται κοντά σε κύριες οδικές αρτηρίες της περιοχής, όπως οι λεωφόροι Μακαρίου και Αγίου Γεωργίου.

Έναρξη κατασκευαστικών έργων εντός του 2016
Όπως πληροφορείται το InBusinessNews η νέα υπεραγορά ΑλφαΜέγα θα είναι περίπου 3.000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ τα σχέδια και η διαδικασία εξασφάλισης των σχετικών αδειών βρίσκονται σε διαδικασία υλοποίησης.

Σκοπός της αλυσίδας ΑλφαΜέγα είναι να αρχίσουν κατασκευαστικά πριν εκπνεύσει το 2016 και να ολοκληρωθούν σε λιγότερο από μία διετία.

Δεν φοβάται τον ανταγωνισμό
Θα πρέπει πάντως να αναφερθεί ότι η νέα υπεραγορά ΑλφαΜέγα θα δημιουργηθεί δίπλα από κατάστημα της αλυσίδας Lidl και σε μικρή απόσταση από την υπεραγορά Κκολιάς, μίας από τις πλέον γνωστές στην περιοχή.

Η αλυσίδα ΑλφαΜέγα έχει προσμετρήσει τα δυνητικά οφέλη από την επέκταση στη Λακατάμια και αψηφώντας τον ανταγωνισμό εισέρχεται σε μια περιοχή, η οποία φιλοξενεί κάπου 50 χιλιάδες κόσμου (εάν υπολογιστεί και ο αριθμός κατοίκων πέριξ του δήμου Λακατάμιας), στην οποία –μάλιστα- ο ετήσιος τζίρος σε υπεραγορές και μπακάλικα εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 50 εκατ. ευρώ.

Άλλο ένα μεγάλο κατάστημα της αλυσίδας στη Λευκωσία
Θα πρέπει -την ίδια ώρα- να αναφερθεί ότι η αλυσίδα διατηρεί κατάστημα στην κοινότητα Δευτεράς και πιο συγκεκριμένα στον δρόμο Στράκκας, το οποίο εξυπηρετεί κυρίως τα χωριά της περιοχής Ταμασού και περιοχών της Λακατάμιας. Βεβαίως, το μέγεθος του νέου καταστήματος θα είναι πολλαπλάσιο, αφού η αλυσίδα έχει σκοπό να καταστεί πρωταγωνίστρια και σε πιο αποκεντρωμένες περιοχές. Υπενθυμίζεται ότι σε διαδικασία κατασκευής βρίσκεται υπεραγορά στα Λατσιά, ενώ οι μεγάλες υπεραγορές της αλυσίδας στη Λευκωσία βρίσκονται σε Έγκωμη και Ακρόπολη (Στρόβολος) αντίστοιχα.

 

 

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά