powered by

Ρίχνει δίχτυα στη Μόσχα το Marr Tower

Σε έκθεση πολυτελών ακινήτων (property showroom) της Ρωσίας θα παρουσιαστούν τα νέα έργα της Marr Cyprus, ιδιοκτήτριας του νέου οικιστικού πύργου που ανεγείρεται στη Γερμασόγεια.

Διαβάστε ακόμα: Ο Δ. Διονυσίου καταθέτει στην Ερευνητική για το Συνεργατισμό

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Crocus City Mall, στη Μόσχα, από τις 20 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, για 11 συνεχόμενες ημέρες.

Στη φετινή έκθεση θα παρουσιαστούν νέα έργα από την Κύπρο και άλλες χώρες στον εκθεσιακό χώρο του συγκεκριμένου εμπορικού κέντρου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε μεγάλα έργα και να λάβουν ειδικές προσφορές από κορυφαίους συμβούλους στον τομέα των ακινήτων.

Το "Showroom των οικιστικών ακινήτων" είναι ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κανάλι επικοινωνίας με πιθανούς πελάτες, στους οποίους θα στοχεύσει η Marr Cyprus. 

Η έκθεση βρίσκεται στις πιο προσιτές θέσεις του εμπορικού κέντρου, επιτρέποντας στους επισκέπτες να ενημερωθούν για τις προσφορές ακινήτων.

Τέλος του 2020 το Marr Tower
Υπενθυμίζεται ότι το Marr Tower, το οποίο έχει εξασφαλίσει οικοδομική άδεια, τον Αύγουστο του 2018, βρίσκεται ήδη στον όγδοο μήνα της κατασκευής του και αναμένεται να παραδοθεί στο τέλος του 2020.

Πρόκειται για μία πολυτελή ανάπτυξη με εντυπωσιακό σχεδιασμό, η οποία βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από τη θάλασσα, με ύψος που φτάνει τα 100 μέτρα. 

Ο πύργος αποτελείται από 65 διαμερίσματα σχεδιασμένα προσεκτικά από γνωστή αρχιτεκτονική εταιρεία. Κάθε διαμέρισμα προσφέρει την απόλυτη θέα στη θάλασσα και την πολυτέλεια.

Το Marr Tower θα προσφέρει στους κατοίκους του όλες τις υπηρεσίες ενός υψηλής ποιότητας ξενοδοχείου.

Εκτός από τον συγκεκριμένο πύργο, η εταιρεία διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της τα Marr Villas, πολυτελείς επαύλεις 4 υπνοδωματίων, με έκταση 200 τ.μ., στην περιοχή Αμαθούντας, πλησίον του Parklane Hotel Resort, καθώς και τα Pearl Appartments, πενταώροφο κτήριο με διαμερίσματα 3 και 4 υπνοδωματίων, στην τουριστική περιοχή Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Δρ. Χριστόφορος Χατζηκυπριανού: Περισσότερα Πανεπιστήμια δεν σημαίνουν αυτόματα πρόοδο
Γιώργος Μιχαήλ: Εχθρός των επιχειρήσεων ο λαϊκισμός, καλώ τον επιχειρηματικό κόσμο να σταθεί ανάχωμα
17α IN Business Awards: Σε εξέλιξη η μεγάλη γιορτή του επιχειρείν
Κωνσταντίνος Ιωάννου: Η πρόταση νόμου για εγκλωβισμένους αγοραστές αποτελεί τη βέλτιστη δυνατή λύση
Στο τελικό στάδιο οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Στροβόλου
Οι ενέργειες που τρέχουν και ο οδικός χάρτης για το λιμάνι και την μαρίνα Λάρνακας-«Όλοι θέλουμε να γίνει το έργο»
Η επόμενη μέρα της Ermes μετά την πώληση των ERA-Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και τα περιουσιακά στοιχεία
Ελληνική Τράπεζα: Νέα μείωση του βασικού επιτοκίου-Όφελος για 90.000 δανειολήπτες
Έπεσαν οι υπογραφές για τη δεύτερη φάση έργων ΣΒΑΚ στη Λεμεσό-Αγγίζει τα €3 εκατ. το κόστος
Η ώρα της επιβράβευσης-Απόψε η τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards