Powered by

Γιώργος Δημητριάδης: Δικαιωθήκαμε για το Columbia Beach

Με νέα concepts, τη λειτουργία επιπρόσθετων καταστημάτων εστίασης και εμπλουτισμό της υφιστάμενης γκάμας αναμένεται να γιορτάσει η Columbia Restaurants τα 20 χρόνια της στην επισιτιστική βιομηχανία της Κύπρου. 

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για το 2018, ο CEO της Columbia Restaurants, Γιώργος Δημητριάδης δηλώνει στο InBusinessNews ότι η μεγάλη επιτυχία του Columbia Beach στην πρώτη σεζόν λειτουργίας δικαίωσε τον στόχο του ομίλου για έναν πολυχώρο δίπλα στη θάλασσα, ο οποίος να προσφέρει ποικιλία επιλογών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Οι θετικές προσδοκίες για φέτος
Το 2017 ήταν μια πάρα πολύ καλή χρονιά σε όλους τους τομείς για την Columbia Restaurants, τονίζει ο κ. Δημητριάδης. «Σημείο σταθμός για την εταιρεία ήταν η λειτουργία του Columbia Beach, στη Λεμεσό, το οποίο αγκαλιάστηκε από το κοινό και ήδη αποτελεί σημείο αναφοράς για τις υπηρεσίες που προσφέρει», αναφέρει σχετικά.

Παράλληλα, χαρακτηρίζει θετικές τις προσδοκίες για το 2018, καθώς αναμένεται αυξημένη επισκεψιμότητα τόσο από Κύπριους όσο και ξένους πελάτες. «Οι εκτιμήσεις μας βασίζονται αφενός στην περαιτέρω βελτίωση του οικονομικού κλίματος και αφετέρου στους αυξητικούς αριθμούς που καταγράφει ο τουρισμός στο νησί μας», λέει ο κ. Δημητριάδης, τονίζοντας ότι τα δυο αυτά στοιχεία οδηγούν με αισιοδοξία στη νέα χρονιά, με ευεργετικά αποτελέσματα στον τομέα της εστίασης.

Διαβάστε ακόμα: ΙΚΕΑ: Δέκα χρόνια μετά, πετά

20 χρόνια και νέα concepts
Το 2018 αποτελεί μια σημαντική χρονιά για την Columbia Restaurants, καθώς συμπληρώνονται 20 χρόνια προσφοράς της στην επισιτιστική βιομηχανία του τόπου. Την ίδια ώρα συμπληρώνονται δέκα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του πολυχώρου Columbia Plaza, το οποίο έχει ενισχύσει με την παρουσία του την προσπάθεια που γίνεται ευρύτερα για ανάπτυξη του κέντρου της πόλης της Λεμεσού. 

Σύμφωνα με τον CEO της Columbia Restaurants, «αποτελεί διαχρονική πολιτική της εταιρείας, η συνεχής και σταθερή προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, για μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες και στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης, κάτι που σίγουρα θα δούμε και το 2018». 

Ταυτόχρονα, το 2018 αναμένεται να είναι επίσης ξεχωριστό και για το γεγονός πως η εταιρεία προγραμματίζει νέα concepts, με τη λειτουργία επιπρόσθετων καταστημάτων εστίασης και εμπλουτισμό της υφιστάμενης γκάμας. 

Επιβράβευση η επιτυχία του Columbia Beach
Η μεγάλη επιτυχία του Columbia Beach στην πρώτη σεζόν λειτουργίας του και η αγάπη που έδειξε ο κόσμος προς το νέο στολίδι της Λεμεσού ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση για την ομάδα της Columbia Restaurants, επισημαίνει στο InBusinessNews ο Γιώργος Δημητριάδης. 

Το αποτέλεσμα δικαιώνει τον στόχο που είχε τεθεί, δηλαδή να προσφέρει στο κοινό μια νέα πρόταση δίπλα στη θάλασσα, η οποία να περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών εστίασης και ψυχαγωγίας, όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά για ολόκληρο τον χρόνο. «Ο συνδυασμός του ποιοτικού φαγητού, της καλής μουσικής και της γενικότερης ατμόσφαιρας που δημιουργήσαμε στον παραλιακό αυτό χώρο, αποδείχθηκε μια επιτυχημένη συνταγή, την οποία σκοπεύουμε να διατηρήσουμε», υπογράμμισε ο κ. Δημητριάδης.

Διαβάστε ακόμα: Ανταγωνιστική για την ΕΕ η μεταρρύθμιση των ΗΠΑ

Η αναβάθμιση ωφέλησε τον καταναλωτή 
Αναγνωρίζοντας ότι ο τομέας της εστίασης και των καφέ στην Κύπρο αναπτύχθηκε σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια, σημειώνει ότι το ανταγωνιστικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε ανάγκασε τις επιχειρήσεις να αναβαθμίζουν συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων, υπηρεσιών και εγκαταστάσεων του, κάτι που ωφέλησε ιδιαίτερα τον καταναλωτή. 

«Από τη μεριά του καταναλωτή διακρίνεται η τάση για ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή με έμφαση στην ποιότητα και εξυπηρέτηση σε όμορφα διαμορφωμένους χώρους», τονίζει ο CEO της Columbia Restaurants.

Η εταιρεία εδρεύει στη Λεμεσό και κάτω από την ομπρέλα της υπάγονται τα εστιατόρια Pizza Express σε Λεμεσό και Πάφο και Marzano σε Λάρνακα και Λευκωσία, καθώς και ο πολυχώρος Columbia Plaza στη Λεμεσό, που περιλαμβάνει το Columbia Steak House, το ιταλικό εστιατόριο La Boca, το 7Seas Music Bar, το Plaza Cafe και την πολλαπλής χρήσης αίθουσα Venue Centre και το καινούργιο παραλιακό Columbia Beach. 

Δειτε Επισης

Το «πακέτο» που χρειάζεται μια νέα επιχείρηση για να κτίσει σχέση εμπιστοσύνης με την τράπεζά της
Inspire 2024: Οι καλύτεροι τρόποι για να μετατρέψετε μια ιδέα σε επιτυχημένη επιχείρηση
Inspire 2024: Οι start-ups και η σημασία του να παραμένουμε σταθεροί στους στόχους μας
H Χριστίνα Χριστοφή εντυπωσίασε με τις μαγειρικές της ικανότητες στο Inspire 2024
«Ask Me Anything Stage»: Εμπνευσμένη συζήτηση με νέους επιχειρηματίες στο Inspire 2024
Η έμπνευση περνά από την δράση: Οι προσωπικές ιστορίες δύο αθλητών και η καταξίωση για Καραισκάκειο
X. Προύντζος: Έτοιμη να αγκαλιάσει βιώσιμες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες η Λευκωσία-Οι τέσσερις πυλώνες στρατηγικής
«Halloumi style» για προϊόντα από την Πολωνία… Στη δίνη της «πειρατείας» και κίνδυνοι για τις εξαγωγές χαλλουμιού
Σε χαμηλό τριετίας ο πληθωρισμός που αυξήθηκε με ρυθμό 0,7% τον Σεπτέμβριο
Inspire 2024: Το μεγαλύτερο επιχειρηματικό φεστιβάλ της χρονιάς ξεκινά σήμερα