CNP CYPRIALIFE

Η CNP CYPRIALIFE κατέχει κυρίαρχη θέση, με μερίδιο αγοράς 22,37%, στην ασφαλιστική αγορά Ζωής στην Κύπρο. Μια ισχυρή και σύγχρονη ασφαλιστική εταιρεία οφείλει να προσεγγίζει τα θέματα των πελατών της με ευαισθησία και αποτελεσματικότητα, εξελίσσοντας διαρκώς την τεχνογνωσία της. Αυτή η εταιρεία Κλάδου Ζωής στην Κύπρο είναι η CNP CYPRIALIFE, σημειώνει η Ανδρεανή Καλλιμάχου, Γενική Διευθύντρια.
 
Στη CNP CYPRIALIFE εξελίσσουμε διαρκώς την ποιότητα εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων μας, διότι πιστεύουμε πως οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά, ειδικά σε μια ασφαλιστική εταιρεία, που έχει ως αποστολή της να στηρίζει ανθρώπους και να στέκεται δίπλα τους δυνατή κάθε στιγμή. Γι’ αυτό, εδώ και 23 χρόνια, δημιουργούμε με τους 80 χιλιάδες πελάτες μας ακλόνητους δεσμούς σιγουριάς και προστασίας. Δεσμούς που κρίνονται στα δύσκολα.
 

 
Σύγχρονες υπηρεσίες και προϊόντα
Η CNP CYPRIALIFE με νέα και σύγχρονη αντίληψη στοχεύει στη σφαιρική ικανοποίηση όλων των ασφαλιστικών, οικονομικών και επενδυτικών αναγκών του πελάτη. Με τον ακριβή εντοπισμό των αναγκών του, η εταιρεία είναι σε θέση να παρουσιάσει ολοκληρωμένες λύσεις και σχέδια προστασίας, προσωπικής αποταμίευσης και προστασίας των εργαζομένων ή μελών μιας επιχείρησης ή οργανισμού, προσφέροντας ευέλικτες και σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, όπως:
• Ασφαλιστικά Προγράμματα Υγείας και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης
• Ασφαλιστικά Προγράμματα Συνταξιοδότησης
• Αποταμιευτικά Ασφαλιστικά Προγράμματα
• Σπουδαστικά Προγράμματα
• Προγράμματα Προστασίας
• Ομαδικά Προγράμματα για Επιχειρήσεις και Οργανισμούς
• Συμπληρωματικά Ωφελήματα Έναντι:
- Ατυχημάτων
- Ανικανότητας προς εργασία
- Ασθένειας
- Απώλειας Εισοδημάτων
 
Δίκτυο που γνωρίζει και νοιάζεται
Η καρδιά της πρώτης γραμμής της CNP CYPRIALIFE κτυπά στο δίκτυό της. Οι 290 άριστα εκπαιδευμένοι ασφαλιστικοί της σύμβουλοι, σε όλη την Κύπρο, βρίσκονται στο πλευρό των ασφαλισμένων της. Ο σύγχρονος ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου της CNP CYPRIALIFE είναι να γνωρίζει σε βάθος τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών και να δίνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τη στήριξή τους. Έτσι, ο ασφαλιστικός σύμβουλος της CNP CYPRIALIFE γίνεται συνεργάτης ζωής.
 
Η αλήθεια των αριθμών είναι η δύναμή σας
Η CNP CYPRIALIFE είναι μέλος του ασφαλιστικού κολοσσού CNP ASSURANCES, που είναι πρώτη ασφαλιστική δύναμη στη Γαλλία και τέταρτη στην Ευρώπη στον κλάδο ασφαλίσεων προσώπων.Tο έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, το εξειδικευμένο δίκτυο ασφαλιστικών συμβούλων και η εμπιστοσύνη των δεκάδων χιλιάδων ασφαλισμένων έχουν οδηγήσει τη CNP CYPRIALIFE στην κορυφή. Η οικονομική ευρωστία της CNP CYPRIALIFE αποτυπώνεται και στον πολύ υψηλό δείκτη Φερεγγυότητας (Solvency II) 343%. Αυτή είναι η αλήθεια των αριθμών που γίνεται η δική σας δύναμη σιγουριάς και ασφάλειας.
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ακροπόλεως 17, 2006, Στρόβολος, Λευκωσία
Ταχυδρομικό κιβώτιο: 20819, 1664, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22111213
 Φαξ: 22363407
Ιστοσελίδα: www.cnpcyprialife.com

Δειτε Επισης

G.A.P. VASSILOPOULOS GROUP
EUROLIFE
AMERICAN HELLENIC HULL INSURANCE COMPANY LTD
TRUST
ROYAL CROWN
METLIFE EUROPE D.A.C.
AIG EUROPE S.A.
CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
ΟΜΙΛΟΣ CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS
ΥΔΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ