ΟΜΙΛΟΣ CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS

O Ασφαλιστικός Όμιλος CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS είναι η ηγετική δύναμη της ασφαλιστικής βιομηχανίας της Κύπρου, όπως αναφέρει ο Τάκης Φειδία, Διευθύνων Σύμβουλος. Είναι μέλος του γαλλικού πολυεθνικού κολοσσού CNP ASSURANCES με 160 χρόνια ιστορία, πάνω από 38 εκατ. ασφαλισμένους, 32.1 δισ. ευρώ κύκλο εργασιών και παρουσία σε 16 χώρες.
 
Tα γερά θεμέλια της CNP ASSURANCES δίνουν στη CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS την ώθηση να εξελίσσεται διαρκώς. Οι εταιρείες του ομίλου στην Κύπρο,
CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, με τη μεγάλη εμπειρία, την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό του ανθρώπινου δυναμικού τους πρωταγωνιστούν στην κυπριακή αγορά.
Ειδικότερα, η CNP CYPRIALIFE αναπτύσσεται στην Κύπρο στους ασφαλιστικούς κλάδους Ζωής, Ατυχημάτων και Υγείας και Ομαδικών Συνταξιοδοτικών Σχεδίων και η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ αναπτύσσεται στον Γενικό Κλάδο. Στην Ελλάδα ο Όμιλος δραστηριοποιείται στους Κλάδους Ζωής Ατυχημάτων και Υγείας με την ασφαλιστική εταιρεία CNP ZΩΗΣ, που διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο.
Σε κάθε επιχειρηματικό τομέα η ευθύνη του ηγέτη είναι μεγάλη. Κι αυτό γιατί πρέπει καθημερινά όχι μόνο να επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών του, αλλά και γιατί οφείλει να εξελίσσεται διαρκώς και να ανοίγει πρωτοπορώντας νέους δρόμους. Αυτό ακριβώς υπηρετεί ο Όμιλος CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS σε όλη του τη διαδρομή.
 

 
Σταθερή και δυναμική ανάπτυξη
Ο Όμιλος CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS αναπτύσσεται με σταθερά και δυναμικά βήματα. Τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2018 αποδεικνύουν τις ιδιαίτερα θετικές προοπτικές. Τα συνολικά
ασφάλιστρα του Ομίλου για το 2018, ήταν πάνω από 160 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 10% συγκριτικά με το 2017.
Ο πολύ υψηλός δείκτης φερεγγυότητας που έχουν επιτύχει στην Κύπρο οι εταιρείες του Ομίλου, αποτελεί τη μεγαλύτερη οικονομική εγγύηση για τους ασφαλισμένους του.
Πέρα από τα αριθμητικά στοιχεία που πιστοποιούν την οικονομική ευρωστία του Ομίλου, η δυναμική του εδράζεται στους ανθρώπους του, που αποτελούν το μεγαλύτερο κεφάλαιο ανάπτυξής του. Ένας ισχυρός ασφαλιστικός όμιλος οφείλει, πάνω απ› όλα, να είναι και ανθρώπινος. Να στέκεται υπεύθυνα δίπλα στους 150.000 και πλέον πελάτες που τον εμπιστεύονται με αποτελεσματικότητα και ευαισθησία.
 
Διακρίσεις καινοτομίας και τεχνολογίας
Η καινοτομία, για την οποία ο Όμιλος CNP CYPRUS έχει διακριθεί και βραβευθεί, αποτελεί άξονα της στρατηγικής για εξέλιξη και ανάπτυξη. Στο πλαίσιο αυτό η CNP CYPRIALIFE τιμήθηκε με το Πρώτο Βραβείο της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) για την καινοτόμο εφαρμογή «Ηλεκτρονικό Εργαλείο Αναγκών Πελάτη». Επίσης, στα IN Business Awards 2018 το προϊόν Cypria Critical Advantage ήταν υποψήφιο στην κατηγορία Νέο Προϊόν/Υπηρεσία διεκδικώντας διάκριση καινοτομίας.
Καινοτομία και τεχνολογία συνδέονται άρρηκτα. Η CNP CYPRIALIFE και η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ είναι οι πρώτες ασφαλιστικές εταιρείες που άλλαξαν τα δεδομένα της κυπριακής αγοράς με την καινοτόμο εφαρμογή Μobile Αpp για φορητές συσκευές και τη Διαδικτυακή  Πύλη INSUPASS για άμεση ηλεκτρονική επικοινωνία και εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών τους. Με την πύλη αυτή παρέχεται πρόσβαση στους ασφαλισμένους σε πληροφορίες που τους αφορούν 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.
 
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης ο Όμιλος CNP CYPRUS δραστηριοποιείται σε πολλές πτυχές της κυπριακής κοινωνίας. Ο πολιτισμός είναι μία από αυτές. Έχει αναλάβει την πρωτοβουλία της δημιουργίας συλλογής που προωθεί τη σύγχρονη τέχνη, υποστηρίζοντας τους Κύπριους και Ευρωπαίους δημιουργούς και την προώθηση των πολιτιστικών αξιών. Η συλλογή έργων τέχνης του Ομίλου περιλαμβάνει ένα εύρος καλλιτεχνικών εκφράσεων με θέμα «Στο μέλλον όλων μας». Τα έργα τέχνης παρουσιάζονται στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου και δημιουργούν μια ισχυρή αφήγηση, όπου συναντώνται η αισθητική της τέχνης και οι ανθρωποκεντρικές εταιρικές αξίες.
Η CNP CYPRIALIFE υποστηρίζει την ενδυνάμωση της νεανικής επιχειρηματικότητας μέσα από τις ευκαιρίες που ανοίγει ο δρόμος της καινοτομίας, όπως ο διαγωνισμός  ανοικτής καινοτομίας #CNPCYPRIALIFEHackCamp στον τομέα της Ασφάλισης Ζωής, που διοργανώθηκε από το Microsoft Innovation Center και το Department of Computer Science and Engineering του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου. Διοργανώνει εκστρατείες αιμοδοσίας του προσωπικού της, καθώς και ενέργειες στήριξης της Τράπεζας Αίματος. Είναι χορηγός του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» για την οικονομική ενίσχυση των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Ακόμα, συμμετέχει στην τετραήμερη διαδρομή αγάπης η οποία διοργανώνεται από το σύνδεσμο με τη στήριξη μοτοσικλετιστών, ενισχύοντας το πανηγύρι αγάπης με δικό της περίπτερο.
Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ως η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία - μέλος της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Οδική Ασφάλεια από το 2005, συνεργάζεται με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, στηρίζοντας τον αγώνα για μείωση των οδικών ατυχημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, για 19 συνεχόμενα χρόνια συνδιοργανώνει με την Αστυνομία Κύπρου το Θεσμό της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας. Ταυτόχρονα, με αποστολή να συμβάλει έμπρακτα και να ενθαρρύνει τη δημιουργία ορθής οδικής συνείδησης στα παιδιά, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ συνεργάζεται και με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού κι έχει αναλάβει ανάδοχος των Δημοτικών Σχολείων Περνέρα και Γερμασόγειας σε θέματα Οδικής Ασφάλειας. Ταυτόχρονα, στηρίζει τις προσπάθειες του Υπουργείου Άμυνας για τη διαμόρφωση κουλτούρας οδικής συνείδησης στους εθνοφρουρούς.
Επίσης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, εδώ 18 χρόνια, προωθεί και ενημερώνει μέσα από την από κοινού διοργάνωση της Εβδομάδας Πυρασφάλειας για την προενεργητική διαχείριση των κινδύνων από  πυρκαγιές. Παράλληλα, στον αθλητικό τομέα η εταιρεία είναι ο Χορηγός Ασφάλειας & Υγείας στο διεθνώς αναγνωρισμένο Μαραθώνιο Λεμεσού, προσφέροντας κάλυψη σε όλους τους συμμετέχοντες.
 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ταχυδρομική διεύθυνση: Λεωφόρος Ακροπόλεως 17, 2006, Στρόβολος, Λευκωσία
Ταχυδρομικό κιβώτιο: 20819, 1664, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22111213
Φαξ: 22887460
Ιστοσελίδα: www.cnpcyprus.com
 

Δειτε Επισης

G.A.P. VASSILOPOULOS GROUP
EUROLIFE
AMERICAN HELLENIC HULL INSURANCE COMPANY LTD
TRUST
ROYAL CROWN
METLIFE EUROPE D.A.C.
AIG EUROPE S.A.
CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
CNP CYPRIALIFE
ΥΔΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ