ΥΔΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η Ύδρα Ασφαλιστική ιδρύθηκε το 2001 ως φυσική εξέλιξη της επιτυχημένης παρουσίας των ιδρυτών της στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά για περισσότερο από 50 χρόνια.
 
H επιτυχία αυτή βασίζεται στη μακρόχρονη δέσμευσή της στο τρίπτυχο: Εξυπηρέτηση, ικανοποίηση και εμπιστοσύνη του πελάτη. Η Εταιρεία ειδικεύεται στις γενικές ασφαλίσεις με μια πλήρη σειρά πρωτοποριακών ασφαλιστικών προϊόντων.
Όλα αυτά τα χρόνια και παρά το οξύ τοπικό ανταγωνιστικό ασφαλιστικό περιβάλλον έχουμε πετύχει να μεγαλώσουμε και να γίνουμε ένας μεγάλος οργανισμός, με μια σταθερή ανώτερη επίδοση τόσο από άποψη ανάπτυξης εργασιών όσο και από άποψη κερδοφορίας, ως επιβεβαίωση της αφοσίωσης που έχουμε από τους πελάτες μας.
Η Εταιρεία κατέχει σημαντικό μερίδιο αγοράς με παραγωγή σε ασφάλιστρα κατά το 2018, που υπερβαίνουν τα €12.6 εκατ.
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ     
Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας επιλέγουν Ύδρα Ασφαλιστική όχι μόνο γιατί τους προσφέρουμε τη σωστή ασφάλιση στη σωστή τιμή, αλλά γιατί εκτιμούν τον δίκαιο, γρήγορο και αποτελεσματικό χειρισμό των απαιτήσεων, την υποδειγματική εξυπηρέτηση, την οικονομική σταθερότητα, την εξειδίκευση και την πρωτοποριακή σειρά των προϊόντων της. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των ιδιωτών όσο και του επιχειρηματικού κόσμου:
 
Ασφάλιση Κατοικιών
Η Ασφάλιση Κατοικιών της Ύδρα Ασφαλιστικής σας απαλλάσσει από τις έγνοιες και τους διάφορους κινδύνους που διατρέχει καθημερινά το σπίτι σας, διαμέρισμα ή κατοικία, κύρια οικία ή εξοχική, ιδιόκτητη ή ενοικιαζόμενη.
Σχεδιάσαμε για σας τέσσερα νέα ασφαλιστήρια, από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε εκείνο που ανταποκρίνεται περισσότερο στις δικές σας ανάγκες:
• Home Bronze
• Home Silver
• Home Gold
• Home Platinum.
 
Ασφάλιση Οχημάτων
Είτε πρέπει να ασφαλίσετε το καινούριο όχημά σας είτε να ανανεώσετε την Ασφάλιση Οχημάτων σας, τα ασφαλιστήρια της Ύδρα Ασφαλιστική, σας προσφέρουν θαυμάσια προϊοντικά πλεονεκτήματα σε τιμή που είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητές σας. Έχουμε σχεδιάσει για σας πέντε διαφορετικά ευέλικτα ασφαλιστικά πακέτα, που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το ασφαλιστήριο του οχήματός σας για να ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και να απολαμβάνετε τη μέγιστη προστασία που πραγματικά θέλετε:
• Ευθύνη Έναντι Τρίτου
• Ευθύνη Έναντι Τρίτου, Πυρός και Κλοπής
• Περιεκτική
• Περιεκτική Silver
• Περιεκτική Gold.
 
Ασφάλιση Καταστημάτων         
Τα ασφαλιστικά μας πακέτα Shop Flex και Shop Platinum είναι ειδικά σχεδιασμένα για καταστήματα. Με την ευελιξία που διαθέτουν, ικανοποιούν τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης είτε πρόκειται για μεγάλο είτε για μικρό κατάστημα, ιδιόκτητο ή ενοικιαζόμενο. Το ασφαλιστήριό μας Shop Platinum, εκτός από την πληθώρα των ασφαλιστικών καλύψεων, σας προσφέρει πολλά άλλα πλεονεκτήματα, όπως:
• Απώλεια ή πληρωμή ενοικίων
• Ευθύνη ενοικιαστή
• Πληρωμή μισθολογίου καταστήματος
• Τυχαία ζημιά σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό
• Υπηρεσία προσωρινής φύλαξης και άλλα.
 
Ασφάλιση Γραφείων
Τα ασφαλιστικά μας πακέτα Office Flex και Office Platinum, ειδικά σχεδιασμένα για γραφεία, καλύπτουν το καθετί που χρειάζεστε. Με την ευελιξία που διαθέτουν, ικανοποιούν τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης είτε πρόκειται για μεγάλο είτε μικρό γραφείο, ιδιόκτητο ή ενοικιαζόμενο. Το ασφαλιστήριό μας Office Platinum, εκτός από την πληθώρα των ασφαλιστικών καλύψεων, σας προσφέρει πολλά άλλα πλεονεκτήματα, όπως:
• Απώλεια ή πληρωμή ενοικίων
• Ευθύνη ενοικιαστή
• Πληρωμή μισθολογίου γραφείου
• Τυχαία ζημιά σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό
•Υπηρεσία προσωρινής φύλαξης και άλλα.
 
Ασφάλιση Εμπορικών Κινδύνων
Η ασφάλισή μας σας απαλλάσσει από τις έγνοιες και τους διάφορους κινδύνους στους οποίους είναι εκτεθειμένη καθημερινά η επιχείρησή σας, μεγάλη ή μικρή.
Η ευελιξία του ασφαλιστηρίου μας, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την κάλυψη στα μέτρα της επιχείρησής σας, έτσι ώστε να αποφύγετε το επιπρόσθετο κόστος των καλύψεων που πιθανόν να μην σας είναι απαραίτητες.
 
Ασφάλιση Πολλαπλών Καλύψεων Multicover
Τα ασφαλιστικά μας πακέτα Multicover Platinum και Multicover Flex είναι ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, περιλαμβανομένων εργαστηρίων, βιοτεχνιών, γυμναστηρίων, διαγνωστικών κέντρων, ιατρείων, κλινικών, εκπαιδευτηρίων, σχολών, εστιατορίων, κουρείων, κομμωτηρίων, ινστιτούτων αισθητικής και γενικά οτιδήποτε δεν είναι κατοικία, κατάστημα ή γραφείο.Η Εταιρεία ειδικεύεται στις γενικές ασφαλίσεις με μια πλήρη
σειρά πρωτοποριακών ασφαλιστικών
προϊόντων.
 
Ασφάλιση Εργολάβων Όλων των Κινδύνων
Το ασφαλιστήριό μας είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει κάλυψη έναντι οποιασδήποτε απρόβλεπτης και ξαφνικής απώλειας ή ζημιάς από οποιαδήποτε αιτία, εκτός εκείνων που εξαιρούνται. Το ασφαλιστήριο καλύπτει κατασκευαστικά έργα, όπως μικρές κατοικίες, κατασκευή δρόμων, γεφυριών, φραγμάτων, σηράγγων και πολλών άλλων.
 
Ασφάλιση Ευθύνης Εργοδότη
Σύμφωνα με το νόμο, ο κάθε εργοδότης υποχρεούται να είναι ασφαλισμένος έναντι της νομικής ευθύνης του για ατύχημα ή επαγγελματική ασθένεια σε κάθε εργοδοτούμενό του. Τα ελάχιστα όρια ευθύνης είναι τα ακόλουθα:
Α. Όριο ευθύνης για κάθε εργοδοτούμενο €160.000 Β. Όριο ευθύνης για κάθε περιστατικό ή σειρά περιστατικών €3.415.000 Γ. Συνολικό όριο ευθύνης για κάθε περίοδο ασφάλισης €5.125.000.
Για μεγαλύτερη εξασφάλιση μπορείτε να καλυφθείτε για μεγαλύτερα ποσά.
 
Ασφάλιση Νοσοκομειακής Περίθαλψης Αλλοδαπών
Η ασφάλιση είναι ειδικά σχεδιασμένη για αλλοδαπούς που προέρχονται από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι εργοδοτούνται νόμιμα στην Κύπρο ή είναι αλλοδαποί που αποτείνονται ή κατέχουν προσωρινή άδεια διαμονής ως φοιτητές ή επισκέπτες.
 
Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης
Καλύπτει τη νομική ευθύνη του ασφαλισμένου σε τρίτους για σωματική βλάβη ή ζημιά, η οποία προέρχεται από επαγγελματική αμέλεια, λάθη ή παραλείψεις του ίδιου του ελεύθερου επαγγελματία ή των υπαλλήλων του. Η Ύδρα Ασφαλιστική προσφέρει διάφορα ασφαλιστήρια επαγγελματικής ευθύνης, όπως: Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης Δικηγόρων, Λογιστών, Αρχιτεκτόνων, Πολιτικών Μηχανικών, Ιατρών, Οδοντιάτρων και Φαρμακοποιών.
 
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ    
Η σειρά των προϊόντων μας συμπληρώνεται με τα ακόλουθα, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των ιδιωτών όσο και των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών:
• Ασφάλιση Θαλάσσιων Κινδύνων και Μεταφορών
• Ασφάλιση Μεταφερόμενων Εμπορευμάτων
• Ασφάλιση Εμπιστοσύνης Υπαλλήλων
• Ασφάλιση Χρημάτων
• Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων
• Ασφάλιση Ταξιδίου
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Κεντρικά γραφεία
Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22454700 
Φαξ: 22454705
Υποκαταστήματα Λάρνακα
Τηλέφωνο: 24661900
Φαξ: 24663412
Παραλίμνι
Τηλέφωνο: 23440 017 
Φαξ: 23740 092
Κίτι
Τηλέφωνο: 24426 676 
Φαξ: 24426656
 
 

Δειτε Επισης

G.A.P. VASSILOPOULOS GROUP
EUROLIFE
AMERICAN HELLENIC HULL INSURANCE COMPANY LTD
TRUST
ROYAL CROWN
METLIFE EUROPE D.A.C.
AIG EUROPE S.A.
CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
CNP CYPRIALIFE
ΟΜΙΛΟΣ CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS