powered by cbn INB-DIGITAL-EDITIONS LOGO-PNG-108

Πρόεδρος του ERGP ο Βοηθός Επίτροπος ΓΕΡΗΕΤ Πέτρος Γαλίδης

Ο Βοηθός Επίτροπος του Γραφείου του Επιτρόπου για τη Ρύθμιση Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ)  Πέτρος Γαλίδης, εξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος του Σώματος των Ευρωπαίων Ρυθμιστών για Ταχυδρομικές Υπηρεσίες (ERGP) για το 2023, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι στην 21ην Συνεδρίαση της Ολομέλειας του Σώματος των Ευρωπαίων Ρυθμιστών για Ταχυδρομικές Υπηρεσίες (ERGP), που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 26 Νοεμβρίου 2021 ο Βοηθός Επίτροπος του Γραφείου του Επιτρόπου για τη Ρύθμιση Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ) Πέτρος Γαλίδης εξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος για το 2023.

Το ERGP αποτελείται από τις 27 εθνικές ρυθμιστικές αρχές για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες, καθώς και εθνικές ρυθμιστικές αρχές από χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και από χώρες με καθεστώς υποψήφιας προς ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το σώμα συμβουλεύει και βοηθά την Επιτροπή για την ανάπτυξη της εσωτερικής αγοράς των ταχυδρομικών υπηρεσιών και για τη συνεπή εφαρμογή σε όλα τα κράτη μέλη του ρυθμιστικού πλαισίου για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες.

Ροή Ειδήσεων

Hellenic Bank Χορηγός Ροής INB
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;