powered by cbn INB-DIGITAL-EDITIONS LOGO-PNG-108
Powered ByEurobank - Οικονομία

Έτοιμη να λειτουργήσει η πρώτη γραμμή του αγωγού Nord Stream-2

Η πρώτη γραμμή του αγωγού Nord Stream-2 έχει γεμίσει με αέριο και είναι έτοιμη να λειτουργήσει, ενώ η δεύτερη, όπως υπολογίζει η διαχειρίστρια εταιρεία το αγωγού, μπορεί επίσης να γεμίσει με αέριο έως τα τέλη του έτους, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της αυστριακής εταιρείας OMV Αλφρεντ Στερν κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης.

"Ο Nord Stream-2 μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην πολυμορφία των ευρωπαϊκών υποδομών φυσικού αερίου και μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της προσφοράς και της ζήτησης" πρόσθεσε ο Στερν.

Ο οικονομικός διευθυντής της OMV Ράινχαρντ Φλόρι επισήμανε ότι η εταιρεία το 3ο τρίμηνο, άρχισε ήδη να λαμβάνει κάποιες μικρές εισφορές για το έργο και θα συνεχίσει να τις λαμβάνει στο ίδιο μέγεθος και στο 4ο τρίμηνο.

Ροή Ειδήσεων

Hellenic Bank Χορηγός Ροής INB
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;