Στο νέο τεύχος του IN Business

InBusinessNews  02/07/2021 10:00

Στο νέο τεύχος του IN Business

InBusinessNews  02/07/2021 10:00

IN BUSINESS

Τεύχος 185 ΙΟΥΛΙΟΣ 2021

InBusiness 900x506 mockup jul2021

Κυκλοφορεί στα περίπτερα την Κυριακή 4 Ιουλίου και σε digital edition.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού IN Business, που κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε digital έκδοση την Κυριακή 4 Ιουλίου, διαβάστε:

44. Πολυμορφία, ισότητα και ένταξη

Σήμερα, πιο επίκαιρες από ποτέ, οι έννοιες της πολυμορφίας, της ισότητας, της αποδοχής και της ένταξης είναι παντού: Σε καταστατικά επιχειρήσεων, σε στοχευμένες πολιτικές και σε εθνικά σχέδια δράσης κρατών. Την τελευταία δεκαετία, κινήματα όπως το MeToo (κατά της βίας και της σεξουαλικής κακοποίησης) και Black Lives Matter (κατά της βίας και του ρατσισμού) έδωσαν φωνή και διαπλάτυναν τον δρόμο κατά των διακρίσεων και των ανισοτήτων διεθνώς. Στο IN Business Ιουλίου, που είναι αφιερωμένο στην πολυμορφία, την ισότητα και την ένταξη, μιλούν εκπρόσωποι από διάφορους φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα της Κύπρου. Παρουσιάζουν την εικόνα που επικρατεί σήμερα στη χώρα μας και τις δράσεις που λαμβάνονται για τη στήριξη των γυναικών στην κοινωνία και την εργασία.  

85| Το μεγάλο αυτό θέμα, The Equality Issue, συμπληρώνουν εταιρείες που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ενισχύσουν την πολυμορφία και ισότητα στο χώρο εργασίας. Παρουσιάζει η Exness.

FEATURES

42. Η πολυβραβευμένη Epic στο 5G

Στη νέα τεχνολογική επανάσταση του 5G μπαίνει η Epic εντός των ημερών. Το δίκτυό της βραβεύτηκε τέσσερις φορές για την ταχύτητα και την ποιότητά του.

108. Η απόλυτη διαδραστική εμπειρία

Το πρώτο διαδραστικό καινοτόμο Experience Center της εγκαινίασε η PwC Κύπρου, διευρύνοντας έτσι το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες και πελάτες της, αλλά και στην τοπική κοινωνία.

138. Στάση για καφέ στον δρόμο

Τα κοντέινερ κι ένα παλιό ποδήλατο ξαναζωντάνεψαν στη φαντασία της Αντωνίας και του Γιώργου, του Λευτέρη και του Ιούλιου.

115| Αφιέρωμα: Τhe power of brands

Για να κατεβάσετε το περιεχόμενό μας πατήστε www.inbusinessnews.com/digitaledition

RELATED ARTICLES

Πίσω στην αρχή της σελίδας