Στο νέο τεύχος του IN Business

IN BUSINESS

Τεύχος 185 ΙΟΥΛΙΟΣ 2021

Κυκλοφορεί στα περίπτερα την Κυριακή 4 Ιουλίου και σε digital edition.

Στο νέο τεύχος του περιοδικού IN Business, που κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε digital έκδοση την Κυριακή 4 Ιουλίου, διαβάστε:

44. Πολυμορφία, ισότητα και ένταξη

Σήμερα, πιο επίκαιρες από ποτέ, οι έννοιες της πολυμορφίας, της ισότητας, της αποδοχής και της ένταξης είναι παντού: Σε καταστατικά επιχειρήσεων, σε στοχευμένες πολιτικές και σε εθνικά σχέδια δράσης κρατών. Την τελευταία δεκαετία, κινήματα όπως το MeToo (κατά της βίας και της σεξουαλικής κακοποίησης) και Black Lives Matter (κατά της βίας και του ρατσισμού) έδωσαν φωνή και διαπλάτυναν τον δρόμο κατά των διακρίσεων και των ανισοτήτων διεθνώς. Στο IN Business Ιουλίου, που είναι αφιερωμένο στην πολυμορφία, την ισότητα και την ένταξη, μιλούν εκπρόσωποι από διάφορους φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα της Κύπρου. Παρουσιάζουν την εικόνα που επικρατεί σήμερα στη χώρα μας και τις δράσεις που λαμβάνονται για τη στήριξη των γυναικών στην κοινωνία και την εργασία.  

85| Το μεγάλο αυτό θέμα, The Equality Issue, συμπληρώνουν εταιρείες που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ενισχύσουν την πολυμορφία και ισότητα στο χώρο εργασίας. Παρουσιάζει η Exness.

FEATURES

42. Η πολυβραβευμένη Epic στο 5G

Στη νέα τεχνολογική επανάσταση του 5G μπαίνει η Epic εντός των ημερών. Το δίκτυό της βραβεύτηκε τέσσερις φορές για την ταχύτητα και την ποιότητά του.

108. Η απόλυτη διαδραστική εμπειρία

Το πρώτο διαδραστικό καινοτόμο Experience Center της εγκαινίασε η PwC Κύπρου, διευρύνοντας έτσι το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες και πελάτες της, αλλά και στην τοπική κοινωνία.

138. Στάση για καφέ στον δρόμο

Τα κοντέινερ κι ένα παλιό ποδήλατο ξαναζωντάνεψαν στη φαντασία της Αντωνίας και του Γιώργου, του Λευτέρη και του Ιούλιου.

115| Αφιέρωμα: Τhe power of brands

Για να κατεβάσετε το περιεχόμενό μας πατήστε www.inbusinessnews.com/digitaledition

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit