Στο νέο τεύχος του IN Business

  01/05/2020 06:38

Στο νέο τεύχος του IN Business

  01/05/2020 06:38

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ               
ΙΝ Βusiness
Τεύχος 171 ΜΑΪΟΣ 2020
 


25. Covid-19 Business Survival Guide
Πώς οι Big 4 στηρίζουν το κυπριακό επιχειρείν και το βοηθούν να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της πανδημίας.
Εν μέσω της πανδημίας του covid-19, η αγορά και οι επιχειρήσεις αποτείνονται στους δικούς τους ειδικούς, που δεν είναι άλλοι από τις εταιρείες ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και τους επαγγελματίες που τις απαρτίζουν. Σε ένα άνευ προηγουμένου κάλεσμα, το ΙΝ Business ζήτησε τις θέσεις και τη συμβολή των CEOs των Big 4 και 20 άλλων επαγγελματιών από τους οργανισμούς τους, για να μας δώσουν τις δικές τους εκτιμήσεις, αλλά και πρακτικές εισηγήσεις, για μείζονα θέματα που αφορούν στη μέση κυπριακή επιχείρηση. Χορηγός η HS Data.
 
FEATURES
 
21. Λύσεις για όλους
Στις δύσκολες εποχές που βιώνει όλη η υφήλιος, η ψηφιακή αναβάθμιση αποτελεί προϋπόθεση επιτυχίας. Η HS DATA, ως έμπειρος πάροχος τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των κυπριακών επιχειρήσεων, τις οποίες παρουσιάζει ο Λούης Κώστα Chief Operations Officer.
 
81. H αποτίμηση των millennials
 Σε αποτίμηση για την παρούσα πρωτοφανή κρίση, που έχει προκαλέσει ο covid-19, προβαίνει η νέα γενιά των millennials στο περιοδικό IN Business. Οκτώ νέοι επιχειρηματίες από τους κλάδους του τουρισμού, του real estate, της βιομηχανίας, του retail και των υπηρεσιών, εξηγούν πώς επηρεάζονται από το lockdown και αναλύουν τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.
 
66. Αφιέρωμα: Η νέα εποχή του E-banking στην Κύπρο
Η κρίση του covid-19, επιτάχυνε τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις, στα νοικοκυριά και στους καταναλωτές να κάνουν σχεδόν όλες τους τις τραπεζικές εργασίες ψηφιακά. Στόχος του αφιερώματος, που παρουσιάζει η NETinfo, είναι να προβάλει κάθε τράπεζα στην Κύπρο όλες τις ψηφιακές λύσεις που προσφέρει στους πελάτες της.
 
98. Αφιέρωμα: Working from home
Στόχος του αφιερώματος, που παρουσιάζει η Iron Mountain, είναι να προβάλει τις εταιρείες και τις λύσεις που παρέχουν σήμερα σε εταιρικούς πελάτες και καταναλωτές κάνοντας την εργασία από το σπίτι πιο εύκολη, πιο αποτελεσματική και πιο λειτουργική.
 
BUSINESS OUTLOOK
8| Business Briefing
10| Amazing Numbers of ACS Couriers
11| Coffee with HR: Παγώνα Λίγγου, chief human resources and communication officer της εταιρείας Τσιμεντοποιία Βασιλικού
12| IN BRAND: Tipp-Ex
13| Millennial Stories: Καινοτομώντας με σοκολάτα - Yolanda’s Chocolatiers
14| Cloudlayer8 (CL8): Το data center έφερε τη διάκριση
16| MixFm: Ανεβάσαμε ρυθμούς και ένταση
 
109| More than Business: O Προυστ ρωτά: Δανειστήκαμε ερωτήσεις του Προυστ για να ξεδιπλώσουμε πτυχές του χαρακτήρα του γενικού διευθυντή του Alpha Κύπρου, Πέτρου Πέτρου.

 
Στηρίζουμε την κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα τις δύσκολες μέρες που διανύουμε και προσφέρουμε το τεύχος Απριλίου δωρεάν σε digital μορφή σε όλους! Περισσότερες πληροφορίες στο inbusinessnews.com

Για να κατεβάσετε δωρεάν το περιεχόμενό μας πατήστε www.inbusinessnews.com/digitaledition

Πίσω στην αρχή της σελίδας