Στο νέο τεύχος του IN Business

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ                             
ΙΝ Βusiness
Τεύχος 161, Ιούλιος 2019
 

 
52.     Store managers
Το άγρυπνο μάτι των καταστημάτων, οι έχοντες την εξουσία του δεσμείν και λύειν, τα στελέχη στην πρώτη γραμμή της μάχης των πωλήσεων και της επικράτησης στην αγορά.
Είναι τα άτομα που μπορεί να βρίσκονται στη βιτρίνα και στην αποθήκη την ίδια ακριβώς στιγμή, έχοντας μάτια και αυτιά ορθάνοικτα. Οι store managers οφείλουν να δίνουν και να αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα για την ομάδα που διευθύνουν. Αυτές τις ικανότητες αναζητήσαμε, μιλώντας με τους store managers δέκα καταστημάτων στον τομέα του retail. Μας απάντησαν, όμως, και σε πολύ περισσότερα: Τι περιλαμβάνει ένα 24ωρο στη δουλειά; Πόσο απαιτητικός είναι ο ρόλος τους; Ποια προσόντα πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας στο πόστο τους; Ποιο κομμάτι της δουλειάς τους απολαμβάνουν περισσότερο; Πώς τα καταφέρνουν να είναι στην ομάδα διευθύνοντες και συνεργάτες μαζί; Από τον χώρο της μόδας βρεθήκαμε στις υπεραγορές,  από τα ηλεκτρονικά στο DIY και την τεχνολογία και ούτω καθεξής, ανιχνεύοντας κι αναδεικνύοντας τον στρατηγικό ρόλο των εχόντων στα καταστήματα την εξουσία του δεσμείν και λύειν, με την ταυτόχρονη ευθύνη της επικράτησης στην αγορά ως εκ των επιδόσεών τους στη μάχη των πωλήσεων.
 
 
FEATURES
 
76.   Νέα δεδομένα στη χονδρική
Ένα εντελώς νέο concept για τα κυπριακά δεδομένα, μια υπεραγορά χονδρικής που θα απευθύνεται σε επαγγελματίες, φέρνει στην Κύπρο η Metro A.E.B.E. Ο CEO του ομίλου, Αριστοτέλης Παντελιάδης, αναλύει τα πλάνα του για το Best Value, το οποίο ανοίγει στη Λεμεσό εντός της χρονιάς.
 
44.   Στο Βασιλικό εντός του 2019
Η Πετρολίνα προχωρά ταχέως στη μετακίνηση των εγκαταστάσεών της από τη Λάρνακα στο Βασιλικό, ώστε η διαδικασία, που ξεκίνησε το 2003, να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2019. Λίγο πριν φτάσουν στο τέλος του δρόμου, ο Ντίνος Λευκαρίτης, εκτελεστικός διευθύνων σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public, αναφέρεται στη συγκεκριμένη επένδυση, στο όραμα που τη διέπει και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.
 
88.   Γιατρειά από τα ιατρικά απόβλητα
Τα εύσημα για τα υψηλά επίπεδα ζωής και ευεξίας της εποχής μας αποδίδονται στις σύγχρονες διαγνωστικές μεθόδους και τις στοχευμένες θεραπείες. Την ίδια ώρα, όμως, μαζί με το όριο ηλικίας και την ανάπτυξη της δραστηριότητας στον τομέα της υγείας αυξάνεται και η παραγωγή ιατρικών αποβλήτων, με τουλάχιστον το 15% του όγκου τους να θεωρείται επικίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Λύση μπορεί να δώσει η MedWaste, η οποία αναλαμβάνει, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλό της, Γιώργο Βούβακο, τη μεταφορά, διατήρηση και επεξεργασία ιατρικών αποβλήτων.
 
BUSINESS OUTLOOK
10. Newsbrief
12. Business Briefing:
epic: Σε νέα… επική εποχή
Bar Academy: Εκπαιδεύοντας τους baristas
Οίνου Στράτα: Αρχοντικό, καλό κρασί
Papafilipou Ice Cream Museum: Το πρώτο μουσείο παγωτού
IN BRAND: K2R Milestones
 
18| Amazing Numbers of Avgoustinos Food Industry
34| Athanasiou & Garpozis Developments: Girl power
22| Τράπεζα Κύπρου: Με ασφάλεια στην ψηφιακή εποχή
28| Ευρωπαϊκή Ένωση: Κονδύλια €3 δισ. στην Κύπρο
36| 10th Limassol Economic Forum: Η οικονομία την επόμενη δεκαετία
24| Qatar Airways: Τα εταιρικά ταξίδια της εταιρείας
38| Foreign Investors Roundtable: Τετ α τετ Κυβέρνησης και ξένων εταιρειών για τις επενδύσεις
30| Αναπτυξιακή Εταιρεία Τροόδους: Τα έργα πάνε στα βουνά
26| Βάρναβας Θεοδοσίου: Τι κρύβει ο Γλαύκος;
 
67| Αφιέρωμα: Save Energy at Home & Business
81| Αφιέρωμα: Σύμβουλοι Αφερεγγυότητας
 
98| Notworthy & Untold: Παπούτσια από χέρι: Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια που είχε ανέκαθεν να κάνει με τον χώρο του υποδήματος, ο Άριστος Τσίγκης αποφάσισε μαζί με τη σύζυγό του Ιακωβία Σοφούλη, που ασχολείται με το design, να δημιουργήσουν το δικό τους brand παπουτσιών. Και το όνομα αυτού Martello Oro.
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού IN Business
ΙΝ Βusiness 1000+: Οι Μεγαλύτερες Εταιρείες της Κύπρου
Στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού IN Business
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού IN Business