Μεγάλη οικονομική και αγωνιστική στήριξη στην ΑΕΛ από τις πρωτοβουλίες A. Budzinski

Πολύ σημαντική για επίτευξη των στόχων της τη νέα χρονιά θεωρούν στην ΑΕΛ Λεμεσού τη στήριξη που τους προσφέρει ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της IC Markets EU, Andrew Budzinski.

Ως γνωστό ο κ. Budzinski έγινε μέτοχος της ΑΕΛ αγοράζοντας σημαντικό μερίδιο μετοχών, ενώ η εταιρεία του IC Markets ανέλαβε ένας εκ των κύριων Χρυσών Χορηγών της ομάδας για την περίοδο 2025- 26.

Ταυτόχρονα, μ΄ αυτές τις πρωτοβουλίες του ο κ. Budzinski , παρεχώρησε έκταση γης στην ΑΕΛ για να προπονείται η ποδοσφαιρική ομάδα και οι ακαδημίες της, καθώς και κλειστό χώρο για τις ανάγκες των ομάδων της στο μπάσκετ και στο βόλεϊ.

Οι χειρονομίες αυτές του κ. Budzinski αναμένεται να συμβάλουν αποφασιστικά τόσο στην οικονομική ενίσχυση της ΑΕΛ, όσο και στις αγωνιστικές ανάγκες της.

Από την πλευρά του ο κ. Budzinski θεωρεί ότι μ΄ αυτές τις πρωτοβουλίες του στηρίζει τόσο την ΑΕΛ, όσο και τον αθλητισμό της Κύπρου.

Δειτε Επισης

«Στον αθλητισμό έδωσες και την ψυχή σου...»-Μια βραδιά αφιερωμένη στον ακούραστο υπηρέτη του Ολυμπισμού Κίκη Λαζαρίδη
Σπύρος Καπράλος: Παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές η προσφορά του Κίκη Λαζαρίδη
Δέσμευση Πολιτείας για συνέχιση έργου Κίκη Λαζαρίδη-«Ταύτιση με τη στρατηγική ενίσχυσης του αθλητισμού»
Γ. Χρυσοστόμου: Σπίτι του Κίκη Λαζαρίδη το Ολυμπιακό Μέγαρο-«O χρόνος επιβεβαίωσε και δικαίωσε τη δράση του»
Επιδεινώθηκε η διεθνής επενδυτική θέση της Κύπρου το πρώτο τρίμηνο
CEO της Aegean Baltic Bank S.A. ο Αριστείδης Βουράκης-Αναλαμβάνει καθήκοντα τον Οκτώβριο
Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα εξαγοράζουν το Foody Market-Θα λειτουργεί υπό την επωνυμία Alphamega Express
Παρουσίαση του βιβλίου «Το Πειθαρχικό Δίκαιο στην Κύπρο: Δίκαιο και Πρακτική»του Νίκου Παπαευσταθίου και της Στέλλας Μαξούτη
Εθνικός Μηχανισμός Ελέγχου ΑΞΕ...Όσα προβλέπει το νομοσχέδιο που ενέκρινε το Υπουργικό και τι δηλώνει ο Κεραυνός
Στο Δ.Σ. της Lordos United Public ο Νίκος Α. Θεοδούλου μετά την αφυπηρέτηση από την PwC