Powered by

Εβδομαδιαία βάση κέρδη 0,9% στο ΧΑΚ

Μικρά κέρδη κατέγραψε στην τελευταία χρηματιστηριακή συνάντηση της εβδομάδας, το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, παρουσιάζοντας σε εβδομαδιαία βάση κέρδη 0,9%.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε την Παρασκευή στις 259,66 μονάδες, σημειώνοντας μικρή άνοδο σε ποσοστό 0,23%. Η αξία των συναλλαγών εκτινάχθηκε στο €1.161.414 ως αποτέλεσμα του αγοραστικού ενδιαφέροντος ύψους €1.017.882 για μετοχές της Τράπεζας Κύπρου.

Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 έκλεισε στις 157,35 μονάδες, καταγράφοντας άνοδο σε ποσοστό 0,24%.

Όσον αφορά τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, ζημιές κατέγραψε η Κύρια Αγορά σε ποσοστό 0,03% και ο δείκτης των Επενδυτικών σε ποσοστό 0,29%.

Άνοδο παρουσίασαν ο δείκτης της Εναλλακτικής Αγοράς σε ποσοστό 0,30% και ο δείκτης των Ξενοδοχείων 0,54%.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €1.017.882 (τιμή κλεισίματος €6,46 – άνοδος 0,62%), της Demetra Holdings με €46.776 (τιμή κλεισίματος €1,705 – πτώση 0,29%), της Logicom με €20.203 (τιμή κλεισίματος €4,06 – άνοδος 0,50%), της Τσιμεντοποιία Βασιλικού με €16.479 (τιμή κλεισίματος €4,08 – χωρίς μεταβολή) και της Alkis H. Hadjikyriacos (Frou-Frou Biscuits) με €14.392 (τιμή κλεισίματος €0,48 – χωρίς μεταβολή).

Από τις μετοχές που έτυχαν διαπραγμάτευσης, 8 κινήθηκαν ανοδικά, 6 καθοδικά και 6 παρέμειναν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών ανήλθε στις 158.

Δειτε Επισης

Εβδομαδιαία βάση κέρδη 0,9% στο ΧΑΚ
Επαναλειτουργεί το σύστημα Tax For All στις 21 Ιουλίου...Οι νέες προθεσμίες από το Τμήμα Φορολογίας
27 κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις επί θητείας Κ. Πετρίδη ως υπουργού Εσωτερικών-Όσα κατέθεσε στο Δικαστήριο
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Αντίστροφη μέτρηση για την φορολογική μεταρρύθμιση-Αυτά είναι τα έξι νομοσχέδια που τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση
Προϋπολογισμός Ε.Ε.: Ποιοι κερδίζουν από την κατανομή δισεκατομμυρίων-Πόσα εξασφαλίζει η Κύπρος
Άνοδος 1,33% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Ιούνιο
Ενισχύουν τη συνεργασία τους στον τομέα της έρευνας και καινοτομίας Κύπρος και Μάλτα-Υπέγραψαν MoU
Σταθεροποιητικές τάσεις την Πέμπτη στο ΧΑΚ
Στο μικροσκόπιο η Κύπρος για ρύπους, κρίσιμες οντότητες, τελωνειακά συστήματα, συντελεστές ΦΠΑ και ProDriveNet