Τα προβλήματα της βιομηχανικής περιοχής Αγ. Αθανασίου συζήτησαν ΣΥΒΙΑΑ, Υπουργείο Ενέργειας και Δήμος Αμαθούντας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2025, στην Βιομηχανική Περιοχή Αγίου Αθανασίου η τριμερής συνάντηση μεταξύ του Συνδέσμου Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου, του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και του Δήμου Αμαθούντας.

Στην συνάντηση που φιλοξένησε σύσσωμο το Δ.Σ. και ο Διοικητικός Λειτουργός του Συνδέσμου Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου, με επικεφαλή τον Πρόεδρο του, Βάσο Δημητριάδη, παρευρέθηκαν εκ μέρους του Υπουργείου η Αν. Διευθύντρια Υπηρεσίας Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, Θέμις Παπασολομώντος, μαζί με την Λειτουργό Α’, Ιωάννα Θεοδότου, και τον Λειτουργό, Κωνσταντίνο Παπαλουκά του εν λόγω τμήματος, και, εκ μέρους του Δήμου Αμαθούντας, ο Δήμαρχος Κυριάκος Ξυδιάς, ο Αντιδήμαρχος Γερμασόγειας, Χρίστος Παπαμιχαήλ, και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Βιομηχανίας του Δήμου, Ανδρέας Διογένους.

Στην συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ανοικτά θέματα που αντιμετωπίζει η Βιομηχανική Περιοχή Αγίου Αθανασίου και ο καθορισμός αρμοδιοτήτων, προκειμένου, να δοθεί η απαραίτητη σημασία στα διαχρονικά προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εν λόγω Βιομηχανική Περιοχή.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν το θέμα της νέας εξόδου, οι ευθύνες για το πάρκο πρασίνου, θέματα χρεώσεων της τοπικής αρχής, η ανάγκη επιδιόρθωσης της ασφάλτου του οδικού δικτύου της Βιομηχανικής Περιοχής, το «νυκτερινό κλείσιμο» και η ανάγκη επιδιόρθωσης της περίφραξης, η ανάκληση και η κατάσταση που επικρατεί στον χώρο υπηρεσιών, η ανάγκη βελτίωσης των αντιπλημμυρικών ενεργειών και γενικότερα των υποδομών, η καθαριότητα, η προβληματική περισυλλογή ανακύκλωσης και άλλα σημαντικά θέματα που ταλανίζουν τους δρώντες της Βιομηχανικής Περιοχής.

Τα τρία μέρη συμφώνησαν για περαιτέρω συζήτηση και λήψη ενεργειών σε πολλά από τα θέματα που αναλύθηκαν από πλευράς Συνδέσμου Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου.

Δειτε Επισης

Άλλη μια πρώην υπεραγορά Παπαντωνίου έγινε Σκλαβενίτης...Με αμείωτη ένταση το πλάνο πλήρους ενσωμάτωσης
Εξαγόρασε Hadjipieris Dairy και έρχεται στην Κύπρο η ΟΜΗΡΟΣ-Συνολικές επενδύσεις 30 εκατ. την επόμενη πενταετία
Η πρωτοβουλία της Κωτσόβολος με το διπλό όφελος-Στήριξη ευάλωτων νοικοκυριών και θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα
CTC Automotive: Νέο κατάστημα καινοτόμων εργαλείων Hilti στη Λάρνακα (pics)
Γιώργος Τσακκιστός: Σημαντική προσθήκη για την Laiko Cosmos Trading το «The Famous Grouse»-Ενίσχυση και με νέα προϊόντα
Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα εξαγοράζουν το Foody Market-Θα λειτουργεί υπό την επωνυμία Alphamega Express
Γίνε Παλαιοντολόγος για μια ημέρα στο Kings Avenue Mall
Στο μικροσκόπιο της ΕΠΑ η εξαγορά των πολυκαταστημάτων ERA από την Gencom
Μειώθηκαν οι εμπορικές συναλλαγές μέσω Πράσινης Γραμμής το 2024
Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική: Επεκτείνει και ενδυναμώνει τη συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας