Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της ΚΕΟ-Παραμένει στην προεδρία ο Ιωάννης Χαριλάου

Σε σώμα καταρτίστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΟ, με τον Ιωάννη Χαριλάου να αναλαμβάνει εκ νέου χρέη προέδρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, κατά την ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΕΟ plc που έγινε στις 3 Ιουνίου 2025:

  • Εγκρίθηκαν η Ετήσια Έκθεση και οι Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις του Συγκροτήματος για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2024.
  • Οι κ.κ. Βάσος Κωμοδρόμος και Κρις Γεωργιάδης που αποχώρησαν εκ περιτροπής σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού της Εταιρείας, επανεκλέγηκαν ως Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Οι κ.κ. Οδυσσέας Χριστοδούλου, Σίμος Αγγελίδης και Μάριος Σταύρου που διορίστηκαν ως Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τον Φεβρουάριο 2025 και των οποίων η θητεία έληξε με την Γενική Συνέλευση, εκλέγηκαν ως Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Κατόπιν εισήγησης του Διοικητικού Συμβουλίου, εγκρίθηκε ο επαναδιορισμός της Deloitte Ltd ως Ελεγκτών της Εταιρείας για το έτος 2025. Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεργασία με την Επιτροπή Ελέγχου εξουσιοδοτήθηκε όπως καθορίσει την αμοιβή των Ελεγκτών σε μεταγενέστερο στάδιο.
  • Εγκρίθηκε η Έκθεση Αμοιβών για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2024.
  • Αποφασίστηκε όπως η Αμοιβή των Διοικητικών Συμβούλων για το έτος 2025 ανέλθει στις €13.500 για τον Πρόεδρο και για τους υπόλοιπους Διοικητικούς Συμβούλους να παραμείνει η ίδια με το 2024, δηλαδή €10.000 ανά Μέλος.
    Παράλληλα, αποφασίστηκε όπως οι αμοιβές των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τις συμμετοχές τους στις επιτροπές του Διοικητικού Συμβουλίου να παραμείνουν οι ίδιες όπως το 2024.

Εξάλλου, κατά τη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΟ plc που έγινε στις 3 Ιουνίου 2025 αμέσως μετά τη λήξη των εργασιών της ετήσιας γενικής συνέλευσης, Δ.Σ. της εταιρείας καταρτίσθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

  • Ιωάννης Χαριλάου-Πρόεδρος
  • Χαράλαμπος Παναγιώτου-Διευθύνων Σύμβουλος
  • Δήμος Δήμου-Σύμβουλος
  • Σίμος Χαμπουλλάς-Σύμβουλος
  • Βάσος Κωμοδρόμος-Σύμβουλος
  • Κρις Γεωργιάδης-Σύμβουλος
  • Οδυσσέας Χριστοδούλου-Σύμβουλος
  • Σίμος Αγγελίδης-Σύμβουλος
  • Μάριος Σταύρου-Σύμβουλος

Δειτε Επισης

Η μπύρα που ήπιαμε στην Κύπρο τον Μάιο και η εντυπωσιακή αύξηση των εξαγωγών
Κλείδωσε η ημερομηνία για το e-kalathi...Επίσημη πρώτη εντός της ερχόμενης εβδομάδας
Η Lidl Κύπρου αναλαμβάνει ενεργό ρόλο για προστασία του περιβάλλοντος
Τα προβλήματα της βιομηχανικής περιοχής Αγ. Αθανασίου συζήτησαν ΣΥΒΙΑΑ, Υπουργείο Ενέργειας και Δήμος Αμαθούντας
Διάταγμα για εγγραφές και μεταβιβάσεις οχημάτων σε καθεστώς ανάκλησης-Οι κατηγορίες αυτοκινήτων που αφορά
LUNO Coffee: Επεκτείνει τη γκάμα του με νέα premium σειρά καψουλών
Σημαντικά αυξημένες οι πωλήσεις των καταστημάτων Jumbo στην Κύπρο τον Μάιο
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της ΚΕΟ-Παραμένει στην προεδρία ο Ιωάννης Χαριλάου
Υπό νομοτεχνική επεξεργασία νομοθετήματα για λειτουργία γενικών καταστημάτων-Πότε θα κατατεθούν στη Βουλή
Κάθοδος CP Herbalist στη Λευκωσία-Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus