powered by

Δυναμική παρουσία GoGordian στο 7ο Doing Business with Cyprus Summit στο Τελ Αβίβ

Με έντονη και ουσιαστική παρουσία, η GoGordian συμμετείχε στο 7ο Doing Business with Cyprus Summit, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαΐου 2025 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Το συνέδριο, που διοργανώθηκε από την ΙΜΗ σε συνεργασία με τον Invest Cyprus, αποτελεί θεσμό για την ενίσχυση των επιχειρηματικών σχέσεων και την προώθηση στρατηγικών συνεργασιών μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, εκπρόσωποι της GoGordian είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το διαφοροποιημένο και δυναμικά αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της εταιρείας, το οποίο περιλαμβάνει επενδυτικές επιλογές υψηλής αξίας, τόσο στον τομέα της οικιστικής και εμπορικής ανάπτυξης, όσο και σε τουριστικά ακίνητα και γη για ανάπτυξη.

Το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων επικεντρώθηκε σε έργα που βρίσκονται σε κομβικά γεωγραφικά σημεία της Κύπρου, προσφέροντας αποδεδειγμένη επενδυτική προοπτική και σταθερή απόδοση.

Η ομάδα της GoGordian πραγματοποίησε επαφές με επενδυτές, developers, θεσμικούς συμβούλους και εκπροσώπους του χρηματοοικονομικού τομέα, ανοίγοντας διάλογο για μελλοντικές συνεργασίες και στρατηγικές συνέργειες.

Η συμμετοχή της εταιρείας αποτέλεσε έμπρακτη επιβεβαίωση της δέσμευσής της για διεθνή εξωστρέφεια, ενώ παράλληλα ενίσχυσε το εταιρικό brand ως ηγέτιδα δύναμη στον τομέα του real estate στην Κύπρο.

Το Doing Business with Cyprus Summit έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για τον εντοπισμό ευκαιριών, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την ανάπτυξη νέων επενδυτικών διαύλων.

Η GoGordian παραμένει σταθερά προσηλωμένη στο όραμά της να προωθεί βιώσιμες επενδυτικές λύσεις, ενισχύοντας τη δυναμική της κυπριακής οικονομίας και ενδυναμώνοντας την εμπιστοσύνη των διεθνών αγορών.

Δειτε Επισης

Πετάνε τα μετρητά οι Κύπριοι... Οι συναλλαγές, η αξία και οι δημοφιλέστερες υπηρεσίες για πληρωμές με κάρτα (γραφήματα)
Οι μεγαλομέτοχοι 30+ εταιρειών της Κύπρου-Οι διαφοροποιήσεις στα μετοχικά κεφάλαια των εισηγμένων
Ενισχύει τη θέση της στον ασφαλιστικό τομέα η Τρ. Κύπρου-Ολοκλήρωσε την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής (Κύπρου)
Βαρύ τίμημα και για την κτηνοτροφία από τις πυρκαγιές, επηρεάστηκε και η μελισσοκομία-Αξιολογείται η κατάσταση
Μάρκος Ζαμπάρτας: Το μέγεθος του πλήγματος για τους οινοποιούς και το οινοποιείο που σώθηκε παρά...τρίχα
Στάχτη περίπου 15.000 δεκάρια οινοποιήσιμων καλλιεργειών...Στήνεται μηχανισμός και αρχίζει άμεσα η καταγραφή ζημιών
Αυτοψία δημάρχου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου στο εργοτάξιο της οδού Τσερίου
Πολυτελή ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
Σε θολά νερά η προβλήτα στο Βασιλικό…Οι συζητήσεις με VPSM για την ολοκλήρωση και οι δεύτερες σκέψεις της ΕΤΥΦΑ
Η πυρκαγιά στην Λεμεσό, τα αντανακλαστικά του επιχειρείν και η εταιρική κοινωνική ευθύνη στην πράξη