powered by

Δυναμική παρουσία GoGordian στο 7ο Doing Business with Cyprus Summit στο Τελ Αβίβ

Με έντονη και ουσιαστική παρουσία, η GoGordian συμμετείχε στο 7ο Doing Business with Cyprus Summit, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαΐου 2025 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Το συνέδριο, που διοργανώθηκε από την ΙΜΗ σε συνεργασία με τον Invest Cyprus, αποτελεί θεσμό για την ενίσχυση των επιχειρηματικών σχέσεων και την προώθηση στρατηγικών συνεργασιών μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, εκπρόσωποι της GoGordian είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το διαφοροποιημένο και δυναμικά αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της εταιρείας, το οποίο περιλαμβάνει επενδυτικές επιλογές υψηλής αξίας, τόσο στον τομέα της οικιστικής και εμπορικής ανάπτυξης, όσο και σε τουριστικά ακίνητα και γη για ανάπτυξη.

Το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων επικεντρώθηκε σε έργα που βρίσκονται σε κομβικά γεωγραφικά σημεία της Κύπρου, προσφέροντας αποδεδειγμένη επενδυτική προοπτική και σταθερή απόδοση.

Η ομάδα της GoGordian πραγματοποίησε επαφές με επενδυτές, developers, θεσμικούς συμβούλους και εκπροσώπους του χρηματοοικονομικού τομέα, ανοίγοντας διάλογο για μελλοντικές συνεργασίες και στρατηγικές συνέργειες.

Η συμμετοχή της εταιρείας αποτέλεσε έμπρακτη επιβεβαίωση της δέσμευσής της για διεθνή εξωστρέφεια, ενώ παράλληλα ενίσχυσε το εταιρικό brand ως ηγέτιδα δύναμη στον τομέα του real estate στην Κύπρο.

Το Doing Business with Cyprus Summit έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για τον εντοπισμό ευκαιριών, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την ανάπτυξη νέων επενδυτικών διαύλων.

Η GoGordian παραμένει σταθερά προσηλωμένη στο όραμά της να προωθεί βιώσιμες επενδυτικές λύσεις, ενισχύοντας τη δυναμική της κυπριακής οικονομίας και ενδυναμώνοντας την εμπιστοσύνη των διεθνών αγορών.

Δειτε Επισης

Διευκρινίσεις από την Έφορο Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων για την εκμίσθωση κρατικής γης
Σε εξέλιξη η κατασκευή τριώροφου χώρου στάθμευσης στο Παραλίμνι-Το κόστος και πότε θα ολοκληρωθεί
Τρεις μοναδικές ευκαιρίες για οικιστικά ακίνητα στη Λευκωσία από την Altamira Real Estate
Επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα από την AstroBank
Γ. Μισιρλής: Η απουσία ενιαίου πλαισίου αντισταθμιστικών μέτρων για αναπτύξεις δημιουργεί στρεβλώσεις και προβλήματα
Οι δέκα ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων τον Απρίλιο-Άγγιξαν τα €18,4 εκατ.
Έπεσαν οι υπογραφές με το Υπερταμείο της Ελλάδας για το λιμάνι και την μαρίνα Λάρνακας-Τι προβλέπει η συμφωνία
Στέλιος Γαβριήλ: Συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας των κατασκευών με συνεργασία επαγγελματιών και φορέων
Iliso Suites: Αξιοποιώντας την αναγέννηση της αγοράς ακινήτων στην Αθήνα
Το Nicosia Central Park Residences παρουσιάζει τη νέα εποχή στην έξυπνη αστική διαβίωση με το KLAUS Multiparking