Powered by

Θετική εντύπωση για τα ξενοδοχεία της Αγίας Νάπας από τουριστικούς πράκτορες της Μολδαβίας

Συνολικά 22 τουριστικούς πράκτορες από τη Μολδαβία, εκπροσώπους της TOCO, μιας εκ των μεγαλύτερων τουριστικών αλυσίδων της χώρας, φιλοξένησε πρόσφατα ο Δήμος Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, «η πρόσκληση των τουριστικών πρακτόρων έγινε στο πλαίσιο της στρατηγικής για προσέλκυση νέων τουριστικών αγορών.

Η επίσκεψη διοργανώθηκε με αφορμή την έναρξη απευθείας πτήσεων charter από τη Μολδαβία προς την Κύπρο, από τον τουριστικό οργανισμό ANEX, σε συνεργασία με την MTS Cyprus».

Στο πλαίσιο της φιλοξενίας, «οι τουριστικοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα ξενοδοχεία της περιοχής, τις τουριστικές υποδομές και τη φυσική ομορφιά της Αγίας Νάπας.

Η εντύπωσή τους ήταν πολύ θετική, τόσο για την οργάνωση και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών όσο και για τη ζεστή φιλοξενία που έλαβαν», αναφέρεται.

494542104_726238346602582_4027400449022924566_n

Τους φιλοξενούμενους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Χρίστος Ζαννέττου, ο οποίος εξέφρασε ικανοποίηση για την παρουσία τους και την αισιοδοξία του για την ενίσχυση των τουριστικών σχέσεων με τη Μολδαβία.

Στον χαιρετισμό του τόνισε τη σημασία της διεύρυνσης των αγορών και της προβολής της Αγίας Νάπας ως κορυφαίος προορισμός που προσφέρει υψηλό τουριστικό προϊόν.

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής της τουριστικής εταιρείας ANEX Κωνσταντίνος Κονξίδης, ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, Γιώργος Ττοφινή, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΤΑΠ, Γιώργος Καυκαλιά, και οι Αντιδήμαρχοι των Δημοτικών Διαμερισμάτων Αγίας Νάπας, Σωτήρας, Άχνας, Αυγόρου και Λιοπετρίου.

499200932_726233159936434_4912977609065396369_n

Δειτε Επισης

Στην ελίτ του Χρηματιστηρίου Αθηνών η Τρ. Κύπρου-Πολλαπλά οφέλη και μεγάλη δυναμική με την ένταξή της στον FTSE 25
Κώστας Κουμής: Υποσχόμενη και σημαντική για τον τουρισμό της Κύπρου η αγορά των ΗΑΕ-Τα οφέλη από το Investopia
Αισιοδοξεί το λιανεμπόριο λόγω τουρισμού εν μέσω ενεργειακής και υδατικής κρίσης-Ισχυρές οι προοπτικές ανάπτυξης
Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των ακινήτων σε Κύπρο και Ελλάδα η Consulco-Τα στοχευμένα έργα
Δυναμική είσοδος Punin Group στον τομέα της οινοποιίας-Εξαγόρασε το Hadjiantonas Winery
Κοινή διακήρυξη Κύπρου-Ινδίας: Δέσμευση επέκτασης οικονομικών δεσμών μέσω αύξησης εμπορίου και επενδύσεων
Χριστοδουλίδης-Μόντι: Μεγάλες δυνατότητες για εμπόριο και επενδύσεις με φόντο τα πλεονεκτήματα της Κύπρου
Μήνυμα ξενοδόχων Πάφου για την κατάσταση στη Μ. Ανατολή-«Να πέσουν οι τόνοι για να μην επηρεαστεί ο τουρισμός»
Στο τραπέζι παράλληλη εισαγωγή εταιρείων στα Χρηματιστήρια Κύπρου και Ινδίας-Η διερευνόμενη ανάπτυξη συνεργασίας
Εγκαινιάστηκε το νέο σημείο θέασης «Μελάντα» στο Πισσούρι-Έργο της ΕΤΑΛ με την στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού