powered by

Στο τελικό στάδιο οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Στροβόλου

Ο Δήμος Στροβόλου ενημερώνει το κοινό ότι οι εργασίες αναβάθμισης που διεξάγονται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «ανεξάρτητα όμως από τη διεξαγωγή των εργασιών, ο Δήμος έχει κάνει διευθετήσεις έτσι ώστε οι εγκαταστάσεις των γηπέδων αντισφαίρισης και των γηπέδων futsal να είναι προσβάσιμες για το κοινό. Με βάση τη διαδικασία που εφαρμόζεται, η χρήση των γηπέδων αυτών γίνεται μόνο κατόπιν κράτησης».

Σημειώνεται ότι, οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις βρίσκονται ακόμη σε φάση αναβάθμισης και προς το παρόν δεν είναι προσβάσιμες για λόγους ασφαλείας.

Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να δίνονται σταδιακά σε χρήση οι υποδομές που ολοκληρώνονται.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου περιλαμβάνουν τη διαμόρφωση του στίβου, την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού γυμναστικής, τη δημιουργία γηπέδων padel, αντισφαίρισης και καλαθόσφαιρας.

Το έργο εντάσσεται στην ευρύτερη πολιτική του Δήμου Στροβόλου, η οποία αποσκοπεί στην υποστήριξη και προώθηση του αθλητισμού, καθιστώντας εύκολα προσβάσιμες ποιοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλους τους δημότες.

Δειτε Επισης

Κωνσταντίνος Ιωάννου: Η πρόταση νόμου για εγκλωβισμένους αγοραστές αποτελεί τη βέλτιστη δυνατή λύση
Οι ενέργειες που τρέχουν και ο οδικός χάρτης για το λιμάνι και την μαρίνα Λάρνακας-«Όλοι θέλουμε να γίνει το έργο»
Έπεσαν οι υπογραφές για τη δεύτερη φάση έργων ΣΒΑΚ στη Λεμεσό-Αγγίζει τα €3 εκατ. το κόστος
Σταθερή ανάκαμψη για τα high end ακίνητα-Συναλλαγές €0,5 δισ. το 2024
Προχωρά το σχέδιο «ΚτίΖΩ»-Υπό κατεδάφιση 20 πολυκατοικίες, προβλήματα με ενοίκους στο Στρόβολο
Δημόσια Έργα: Το ΤΑΥ αρμόδιο για μονιμοποίηση δρόμου κάτω από τη γέφυρα Καλαβασού
Και εγένετο ξανά Σύνδεσμος Κατασκευαστών Έτοιμου Σκυροδέματος...Δεν θα ασχολείται συλλογικά με τα εργασιακά
Χαιρετίζει τις καταδίκες για σφετερισμό το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών-«Τέτοιες παράνομες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»
Ο Όμιλος Δ. Ζαβός παρουσίασε το «The Oasis Collection» στην 7η Σύνοδο «Doing Business with Cyprus 2025» στο Τελ Αβίβ
Στ. Γαβριήλ: Βασικός μοχλός ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας ο κατασκευαστικός τομέας-Ατεκμηρίωτη στοχοποίηση