Η Coca-Cola σκοράρει στη συμπερίληψη και την αποδοχή για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς

Στις 24 Μαΐου, ο Τελικός Κυπέλλου Coca–Cola θα στείλει ξανά, για 3η συνεχόμενη χρονιά, το ισχυρό μήνυμα «A Goal for Inclusivity - Ένα Γκολ για τη Συμπερίληψη».

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία από την Coca–Cola HBC Κύπρου, σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό, που αποσκοπεί σε μία κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.

Στο πλαίσιο αυτό οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων που θα αγωνιστούν στον τελικό της 24ης Μαΐου, επισκέφθηκαν το «Σπίτι του Αυτισμού», στη Λευκωσία, παίζοντας ποδόσφαιρο και βγάζοντας φωτογραφίες με τα παιδιά.

Ακόμη, υπογραμμίζοντας τη σημασία της κοινωνικής αποδοχής και συμπερίληψης, παιδιά από τον Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό, θα συνοδεύσουν τους αρχηγούς των δύο ομάδων όπως και τον διαιτητή του τελικού κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Ήδη, δύο νέοι από τον Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό συμμετείχαν πρόσφατα με ενθουσιασμό στην κλήρωση για την ανάδειξη των ομάδων που αγωνίστηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Για την Coca-Cola HBC Κύπρου, η πρωτοβουλία εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της στρατηγικής της, όσον αφορά στην ενίσχυση της συμπερίληψης και της κοινωνικής αποδοχής.

Είναι σε αυτό το πλαίσιο που λειτουργεί και η ίδια η Coca-Cola HBC Cyprus χτίζοντας καθημερινά μια κουλτούρα εμπιστοσύνης, αποδοχής, καινοτομίας και ανοιχτού διαλόγου, επενδύοντας διαρκώς στην ανάπτυξη των ανθρώπων της και παρέχοντας ένα περιβάλλον όπου ο καθένας μπορεί να είναι ο εαυτός του και να απολαμβάνει πραγματικά αυτό που κάνει!

Πιστή στην πεποίθηση ότι το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους και με τη δέσμευση να προάγει τις αξίες και τα θετικά μηνύματα που συνδέονται με το ποδόσφαιρο, η Coca–Cola συνεχίζει να εμπνέει και να μετατρέπει κάθε στιγμή του Κυπέλλου σε στιγμές χαράς και ενθουσιασμού για χιλιάδες φιλάθλους.

Δειτε Επισης

Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)
Η Lidl φέρνει το Lidl Youth Camp στο UEFA Women’s EURO 2025™
«Μπλε Διαδρομή»: Ισχυρά μηνύματα στην πρωτοβουλία Europa Uomo Κύπρου και Ογκολογικού Κέντρου Τρ. Κύπρου
Η Kawacom’s Κύπρου πραγματοποιεί την ευχή και το όνειρο ενός παιδιού να παρακολουθήσει τη Formula 1 στη Βουδαπέστη
Φιλανθρωπικό gala-συναυλία με τον διεθνή αστέρα της όπερας Alessandro Safina