Powered by

Άνοδο κατέγραψε το ΧΑΚ τη Δευτέρα

Κέρδη κατέγραψε τη Δευτέρα το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου. Ο Γενικός Δείκτης παρουσίασε κέρδη σε ποσοστό 1,07%, κλείνοντας στις 244,45 μονάδες.

Άνοδο 1,04% παρουσίασε ο Δείκτης FTSE/CySE 20, κλείνοντας στις 147,82 μονάδες. Ο ημερήσιος τζίρος διαμορφώθηκε στα €587.809,85.

Σε σχέση με τους επιμέρους δείκτες, ανοδικά κινήθηκαν η Κύρια Αγορά και τα Ξενοδοχεία, καταγράφοντας κέρδη 1,35% και 1,84% αντίστοιχα. Αντίθετα, η Εναλλακτική Αγορά και οι Επενδυτικές Εταιρείες κατέγραψαν ζημίες της τάξης του 0,23% και 0,25% αντίστοιχα.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €338.627,76 (άνοδος 3,67%– τιμή κλεισίματος €6,22), της Πετρολίνα με €72.870,52 (άνοδος 3,65% - τιμή κλεισίματος €0,995), της Logicom με €72.074,18 (άνοδος 0,52% – τιμή κλεισίματος €3,90), της Δήμητρας Επενδυτική με €51.726,05 (πτώση 0,31% – τιμή κλεισίματος €1,605) και της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού με €12.440 (άνοδος 0,49% - τιμή κλεισίματος €4,14).

Από τις μετοχές, που έτυχαν διαπραγμάτευσης, 13 κινήθηκαν ανοδικά, 6 καθοδικά και 4 παρέμειναν αμετάβλητες.

Ο αριθμός των συναλλαγών ανήλθε σε 257.

Δειτε Επισης

Η μέση διάρκεια του εργασιακού βίου στην Κύπρο και στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση
Εβδομαδιαία βάση κέρδη 0,9% στο ΧΑΚ
Επαναλειτουργεί το σύστημα Tax For All στις 21 Ιουλίου...Οι νέες προθεσμίες από το Τμήμα Φορολογίας
27 κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις επί θητείας Κ. Πετρίδη ως υπουργού Εσωτερικών-Όσα κατέθεσε στο Δικαστήριο
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Αντίστροφη μέτρηση για την φορολογική μεταρρύθμιση-Αυτά είναι τα έξι νομοσχέδια που τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση
Προϋπολογισμός Ε.Ε.: Ποιοι κερδίζουν από την κατανομή δισεκατομμυρίων-Πόσα εξασφαλίζει η Κύπρος
Άνοδος 1,33% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Ιούνιο
Ενισχύουν τη συνεργασία τους στον τομέα της έρευνας και καινοτομίας Κύπρος και Μάλτα-Υπέγραψαν MoU
Σταθεροποιητικές τάσεις την Πέμπτη στο ΧΑΚ