powered by

Ανακαλύψτε μοναδικές ευκαιρίες οικοπέδων από την Gordian σε Λεμεσό και Λάρνακα

Η επένδυση σε οικόπεδα αποτελεί μια στρατηγική επιλογή, καθώς η αξία τους τείνει να αυξάνεται σταθερά με την πάροδο του χρόνου, ιδιαίτερα σε περιοχές με δυναμική ανάπτυξης.

Η Gordian, με την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία της, σας προσφέρει μια γκάμα από εξαιρετικά οικιστικά και εμπορικά οικόπεδα, στις πιο περιζήτητες τοποθεσίες της Λεμεσού και της Λάρνακας.

7294

Οικιστικό τεμάχιο στον Μαζωτό, Λάρνακα τώρα €252.000 (Αρ. αναφοράς 7294)

Το ακίνητο είναι ένα οικιστικό τεμάχιο στον Μαζωτό. Βρίσκεται 500μ από το κέντρο του χωριού και 1,7 χλμ. από τη θάλασσα. Έχει συνολικό εμβαδόν 8,362 τ.μ. και επωφελείται από μεγάλη πρόσοψη δρόμου 85μ.

Το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα σε ανέσεις όπως σχολείο, καταστήματα λιανικής, σούπερ μάρκετ και το Πάρκο Καμήλων.

Η τιμή του ακινήτου ανέρχεται από €280.000 τώρα €252.000. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

8253

Μερίδιο τουριστικού τεμαχίου στους Σοφτάδες, Λάρνακα τώρα €2.100.000 (Αρ. αναφοράς 8253)

Το ακίνητο είναι ένα τουριστικό τεμάχιο στους Σοφτάδες. Βρίσκεται 70μ από την παραλία και 180μ από τον δρόμο Περβολιών-Μαζωτού.

Το τεμάχιο έχει συνολικό εμβαδόν 27,960 τ.μ.. Είναι κατάλληλο για την ανάπτυξη ενός τουριστικού συγκροτήματος ή μεζονετών. Προσφέρει ωραία, ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Η τιμή του ακινήτου ανέρχεται από €2.400.000 τώρα €2.100.000. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

6869

Τεμάχια στη Δρομολαξιά-Μενεού, Λάρνακα τώρα €2.600.000 (Αρ. αναφοράς 6869)

Το ακίνητο αποτελείται από δύο γειτονικά τεμάχια στη Δρομολαξιά-Μενεού. Βρίσκεται 1,2 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας και 70μ από τη Λεωφόρο Μακαρίου. Τα τεμάχια έχουν συνολικό εμβαδόν 36,999 τ.μ. και συνολική πρόσοψη δρόμου 440μ.

Εμπίπτουν στη ζώνη ειδικών εγκαταστάσεων του αεροδρομίου, που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με μια εμπορική ζώνη.

Το ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναπτυχθούν:

  • Κατοικίες και διαμερίσματα
  • Μπουτίκ ξενοδοχεία
  • Καταστήματα με μικτό εμβαδόν άνω των 250 τ.μ.
  • Υπεραγορές και εμπορικές αναπτύξεις πολλαπλών χρήσεων
  • Γραφεία
  • Επιχειρήσεις εξειδικευμένης χρήσης (ενοικίαση αυτοκινήτων/χώροι στάθμευσης)
  • Αθλητικές εγκαταστάσεις
  • Αίθουσες ψυχαγωγίας

Η τιμή του ακινήτου ανέρχεται από €2.955.000 τώρα €2.600.000. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

8008

Τουριστικά τεμάχια στο Πισσούρι, Λεμεσός τώρα €2.000.000 (Αρ. αναφοράς 8008)

Το ακίνητο αποτελείται από τέσσερα τουριστικά τεμάχια στο Πισσούρι. Βρίσκονται 1 χλμ. από το τουριστικό κέντρο και 3 χλμ. από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου. Τα τεμάχια έχουν συνολικό εμβαδόν 44,683 τ.μ..

Έχει εκδοθεί πολεοδομική άδεια για διαχώριση σε 39 οικόπεδα, για δύο από τα τεμάχια της Gordian σε συνδυασμό με ένα γειτονικό τεμάχιο που δεν ανήκει στον Gordian.

Το ακίνητο προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε εστιατόρια, στο Aphrodite Hills Golf Club και στο εντυπωσιακό Ακρωτήρι Άσπρο.

Το Πισσούρι είναι ένα γραφικό χωριό χτισμένο σε λόφο, με αμμώδεις παραλίες με Γαλάζια Σημαία. Έχει εξελιχθεί σε ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο με ένα πανέμορφο παρθένο τοπίο. Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία μεταξύ των πόλεων Λεμεσού και Πάφου (35 χλμ.).

Η τιμή του ακινήτου ανέρχεται από €2.264.000 τώρα €2.000.000. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

8009

Τουριστικά τεμάχια στο Πισσούρι, Λεμεσός τώρα €7.500.000 (Αρ. αναφοράς 8009)

Το ακίνητο αποτελείται από τέσσερα τουριστικά τεμάχια στο Πισσούρι. Βρίσκονται 2,5 χλμ. από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου και 1 χλμ. από το τουριστικό κέντρο.
Τα τεμάχια έχουν συνολικό εμβαδόν 161,527 τ.μ..

Το τεμάχιο με αρ. εγγρ. 0/22722 είναι προσβάσιμο από εγγεγραμμένο δρόμο. Το τεμάχιο με αρ. εγγρ. 0/23876 αφορά μερίδιο 64,1%.

Το ακίνητο προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και τη γύρω περιοχή. Είναι ιδανικό για την ανάπτυξη ενός τουριστικού ή οικιστικού συγκροτήματος.

Τα τεμάχια παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε εστιατόρια, στο Aphrodite Hills Golf Club και στο εντυπωσιακό Ακρωτήρι Άσπρο.

Το Πισσούρι είναι ένα γραφικό χωριό χτισμένο σε λόφο, με αμμώδεις παραλίες με Γαλάζια Σημαία. Έχει εξελιχθεί σε ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο με ένα πανέμορφο παρθένο τοπίο. Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία μεταξύ των πόλεων Λεμεσού και Πάφου (35 χλμ.).

Η τιμή του ακινήτου ανέρχεται από €8.613.000 τώρα €7.500.000. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες για ακίνητα ιδανικά για ανάπτυξη, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της GoGordian ή καλέστε στο 77 77 56 56.

Δειτε Επισης

Ανακαλύψτε μοναδικές ευκαιρίες οικοπέδων από την Gordian σε Λεμεσό και Λάρνακα
Γ. Μισιρλής: Η αποδεδειγμένη συνεισφορά του τομέα των ακινήτων στην οικονομία και η άδικη στοχοποίηση
Προώθηση διαφόρων έργων στην Αγία Μαρινούδα Πάφου-Μελέτη για διαπλάτυνση του κύριου δρόμου από Γεροσκήπου
Προ των πυλών μεγάλη οικιστική ανάπτυξη από το My Mall Λεμεσού-Προς ολοκλήρωση το Leptos Limassol Park
Οικιστικά οικόπεδα με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης στην Πάφο από την Altamira Real Estate
Έτσι θα διαμορφωθεί ο χώρος που δεσπόζει το ιστορικό εργοστάσιο της ΚΕΑΝ στη Λεμεσό (photos)
Ask Wire: Ανοίγει το μετοχικό της κεφάλαιο στο κοινό-Κυπριακή PropTech εταιρεία λανσάρει καμπάνια crowdfunding
Συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας Κύπρου-Καμπότζης στους τομείς ανάπτυξης και επενδύσεων Δημητριάδης και Essa
Τι πωλείται πιο γρήγορα στη Λεμεσό-Τα δεδομένα πίσω από την εμπορική επιτυχία των αναπτύξεων
Οικιστικά συγκροτήματα συλλογικής διαμονής για ξένους εργαζόμενους στο πρότυπο των φοιτητικών εστιών