Συστήνει προσοχή η EKO Κύπρου-Ψευδείς και κακόβουλες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η EKO Κύπρου ενημερώνει το κοινό και τους πελάτες της ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ψευδείς, παραπλανητικές και κακόβουλες αναρτήσεις που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram και TikTok), οι οποίες χρησιμοποιούν καταχρηστικά την επωνυμία και το λογότυπο της εταιρείας.

Το τελευταίο διάστημα, εντοπίζονται αυξανόμενα περιστατικά ψεύτικων δημοσιεύσεων που παραπλανούν τους χρήστες, προτρέποντάς τους να "αγοράσουν μετοχές" της EKO Κύπρου, παραπέμποντας σε ύποπτους ή επικίνδυνους ιστότοπους, με σαφή στόχο την εξαπάτηση και τη συλλογή προσωπικών δεδομένων (phishing). Η εταιρεία δεν προχωρεί σε πωλήσεις μετοχών μέσω κοινωνικών δικτύων, ούτε εξουσιοδοτεί τρίτους να επικοινωνούν εξ ονόματός της για τέτοια θέματα.

Η μοναδική επίσημη σελίδα της EKO Κύπρου στο Facebook είναι:

EKO Cyprus – www.facebook.com/eko.cy

Παρακαλείται το κοινό:

● Να μην αλληλεπιδρά με τέτοιες αναρτήσεις και να μην κοινοποιεί προσωπικά δεδομένα.

● Να αναφέρει τέτοιου είδους περιεχόμενο ως "spam" ή "απάτη" στην εκάστοτε πλατφόρμα.

● Να ενημερώνεται αποκλειστικά από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας και τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

Η προστασία του κοινού και της ψηφιακής ασφάλειας των πελατών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την EKO Κύπρου. Βρισκόμαστε ήδη σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την καταπολέμηση του φαινομένου.

Δειτε Επισης

Συστήνει προσοχή η EKO Κύπρου-Ψευδείς και κακόβουλες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Antoniades Farm: Νέο γαλακτοκομείο στο Πισσούρι-Η δυναμικότητα της μονάδας παραγωγής χαλλουμιού
Τα πρώτα εμπορικά αντίμετρα της Ε.Ε. κατά των ΗΠΑ... Δασμοί συνολικής αξίας 22 δισ. ευρώ σε αμερικανικά προϊόντα
Όσα ξεκαθάρισαν οι εταιρείες εισαγωγής οχημάτων στην ερευνητική για τους takata
Αυξήθηκε σε €1,24 δις το εμπορικό έλλειμμα το πρώτο δίμηνο του 2025
Ανέβασαν στροφές οι εγγραφές οχημάτων… Ετήσια αύξηση 4,3% τον Μάρτιο
Βοηθός τεχνητής νοημοσύνης, video streaming και Wi-Fi hotspot περιλαμβάνονται στη νέα ενημέρωση OTA της Kia
CP Herbalist: Δυναμική επέκταση με δύο νέα καταστήματα και κάθοδος στη Λευκωσία-Σε λειτουργία το εργοστάσιο παραγωγής καλλυντικών
Χ. Χριστούδιας: Συνεχίζονται οι καθυστερήσεις στον Πειραιά, άρχισαν οι ελλείψεις προϊόντων στην κυπριακή αγορά
Οι εμπορικές σχέσεις με ΗΠΑ στο έκτακτο συμβούλιο των Υπουργών Εμπορίου της Ε.Ε.-Η θέση που εξέφρασε η Κύπρος