powered by

Πόσα κατέβαλε η Ελληνική Τράπεζα σε θυγατρικές της Logicom για αγορά υπηρεσιών

Τα ποσά που κατέβαλε σε θυγατρικές της Logicom, η οποία έμμεσα κατείχε πέραν του 5% του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της για αγορά υπηρεσιών, ανακοίνωσε η Ελληνική Τράπεζα.

Όπως αναφέρει, οι πληρωμές έγιναν στο πλαίσιο συμφωνιών μεταξύ της Ελληνικής Τράπεζας Δημόσιας Εταιρείας Λτδ και των εταιρειών Logicom Solutions Limited, NewCytech Business Solutions Ltd και NewCytech Distribution Ltd, οι οποίες είναι 100% θυγατρικές της Logicom Services Ltd.

Οι υπό αναφορά συμφωνίες συνάφθηκαν κατά τη συνήθη πορεία των εργασιών της τράπεζας και αφορούν αγορά συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών υποστήριξης και άλλων συναφών υπηρεσιών πληροφορικής, εξοπλισμού, λογισμικού και άλλων συναφών προϊόντων καθώς και αδειών χρήσης.

Συγκεκριμένα, για την περίοδο 01.01.2024 - 31.12.2024, το συνολικό ποσό το οποίο καταβλήθηκε από την Εταιρεία αναφορικά με τις συμφωνίες με την Logicom Solutions Limited ανέρχεται στο ποσό των €9.380.013,60 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (όπου εφαρμόζεται), το συνολικό ποσό το οποίο καταβλήθηκε από την Εταιρεία αναφορικά με τις συμφωνίες με την NewCytech Business Solutions Ltd ανέρχεται στο ποσό των €4.333.178,69 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (όπου εφαρμόζεται) και το συνολικό ποσό το οποίο καταβλήθηκε από την Εταιρεία αναφορικά με τις συμφωνίες με την NewCytech Distribution Ltd ανέρχεται στο ποσό των €NIL συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (όπου εφαρμόζεται).

Δειτε Επισης

Προς αποκλιμάκωση η εμπορική ένταση μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου-Τι συμφώνησαν ΗΠΑ και Κίνα
Consulco: Οι αποδόσεις πρώτου τριμήνου του 2025 για το London Credit Fund
Τράπεζα Κύπρου: Κέρδη €117 εκατ. και ρεκόρ νέου δανεισμού ύψους €842 εκατ. το πρώτο τρίμηνο του 2025
Προς αναθεώρηση τα business plans των ελληνικών τραπεζών-Τι έδειξαν τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου
Γιορτή του κυπριακού επιχειρείν...Πλησιάζει η τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για το brain gain-Τα κίνητρα, οι διευκολύνσεις και το κέρδος για την Κυπριακή Δημοκρατία
Πώς προχωρά η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Ancoria Bank από τον Κώστα Κλεάνθους
Τι προτείνουν οκτώ επιχειρηματίες και η στρατηγική Χαράλαμπου Προύντζου για το κέντρο της Λευκωσίας
Ξεκάθαρος και απόλυτος για την ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν ο Χριστοδουλίδης-«Θα μπούμε το 2026»
Άστραψε και βρόντηξε για το ΤΚΑ ο Κεραυνός-«Κάποιοι ανέλαβαν να υποκαταστήσουν τους οίκους αξιολόγησης»