Powered by

LIVE: Η ώρα της φορολογικής μεταρρύθμισης-Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την παρουσίαση στο Προεδρικό (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Προεδρικό Μέγαρο η παρουσίαση του προκαταρκτικού πλαισίου για τον φορολογικό μετασχηματισμό, το οποίο ετοίμασε το Κέντρο Οικονομικών Ερευνών(ΚΟΕ) του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η σημερινή παρουσίαση, που γίνεται στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, σηματοδοτεί την είσοδο στην αντίστροφη μέτρηση για την υλοποίηση της φορολογικής μεταρρύθμισης, ενός μεγαλεπήβολου όπως χαρακτηρίζεται έργου, ζωτικής σημασίας για την επόμενη μέρα της κυπριακής οικονομίας και φυσικά του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της χώρας μας.

Στο Προεδρικό βρίσκονται στραμμένα τα βλέμματα του επιχειρηματικού κόσμου, ο οποίος αναμένει με αγωνία να ακούσει το περιεχόμενο και την κατεύθυνση προς την οποία κινείται η επερχόμενη φορολογική μεταρρύθμιση, ένα από τα ζητούμενα της οποίας είναι φυσικά η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και η περαιτέρω εδραίωση της Κύπρου ως ελκυστικού επενδυτικού προορισμού.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 2

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 1

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Χθες το βράδυ, μιλώντας στο πλαίσιο του Gala Dinner του Συνδέσμου Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προανήγγειλε προς τον επιχειρηματικό κόσμο ειδήσεις και νέα που είναι προς την ορθή κατεύθυνση, ανακοινώνοντας επί της ουσίας μείωση φορολογιών ειδικά για τις κυπριακές επιχειρήσεις.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Παρακολουθήστε πιο κάτω σε ζωντανή μετάδοση την παρουσίαση που γίνεται αυτή την ώρα στο Προεδρικό:

Δειτε Επισης

Επαναδιορίστηκε για πέντε χρόνια ή μέχρι τη διάλυση του ΧΑΚ το Δ.Σ.-Παραμένει πρόεδρος ο Μ. Χριστοδουλίδης
Με οριακά κέρδη έκλεισε το ΧΑΚ την Τρίτη
Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη-Η θέση της Κύπρου (γραφήματα)
Κρίνεται στον φορέα κυκλοφοριακών ζητημάτων η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας για την Μακαρίου
Κατ' ιδίαν συνάντηση Μιχάλη Αντωνίου με τον ΓΔ του ILO στη Γενεύη-Οι προσπάθειες για μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού
Έρχεται Κύπρο ο Ινδός Πρωθυπουργός... Σημαντική επίσκεψη και από εμπορικής/επενδυτικής άποψης
Στη Γενεύη συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία των κοινωνικών εταίρων για τη Σύνοδο του ILO ο Γιάννης Παναγιώτου
ΠτΔ: Στόχος η Μεσόγειος να γίνει πλατφόρμα συνεργασίας-Προώθηση στρατηγικών συνδεσιμότητας σε όλα τα επίπεδα
Ανοδικά έκλεισε η εβδομάδα στο ΧΑΚ-Εβδομαδιαίες ζημιές 0,25%
Λιου Τζιαντσάο (ΚΚΚ): Η Κύπρος έχει καταστεί για άλλη μια φορά πύλη για τη συνεργασία Κίνας-Ε.Ε.