Powered by

Άνοιξε δίαυλος στο πεδίο των επενδύσεων με την Συρία-Πιθανή επίσκεψη επιχειρηματικής αντιπροσωπείας στην χώρα

Το θέμα των επενδύσεων συζήτησε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, με τον μεταβατικό ηγέτη της Συρίας, Αχμέντ αλ Σαρά, κατά την επίσκεψή του στη Δαμασκό την Πέμπτη, αλλά και την πιθανότητα επίσκεψης επιχειρηματικής αντιπροσωπείας στη χώρα από την Κύπρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, κατά τη συνάντηση του κ. Κόμπου με τον κ. αλ Σαρά συζητήθηκε και το θέμα των επενδύσεων στη χώρα, η οποία χρειάζεται υποδομές, όπως δρόμους και άλλα, και το ενδεχόμενο να δρομολογηθεί κάποια επίσκεψη στη Συρία αντιπροσωπείας του επιχειρηματικού κόσμου από την Κύπρο για ενημέρωση.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, συζήτησε με τον κ. αλ Σαρά και τρόπους σύσφιξης συνεργασίας των σχέσεων Συρίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης σε τεχνοκρατικό επίπεδο.

Δειτε Επισης

Κοίτασμα φυσικού αερίου στον στόχο Πήγασος από την Exxon Mobil-Ανάβει το πράσινο φως για τα 125 εκατ. για GSI η ΡΑΕΚ
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business... Κυπριακή βιομηχανία: Ηοld the line
Ουσιαστικό βήμα για την ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν-Ανοίγει ο δρόμος για λειτουργία του εθνικού VIS
Matt Murphie: Ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο η Κύπρος-Η κάθοδος και τα πλάνα της Copper Island για το νησί
Στις Βρυξέλλες για τις συνεδριάσεις Eurogroup και ECOFIN ο Μάκης Κεραυνός-Τα θέματα στην ατζέντα
Αμελητέες ζημιές στο ΧΑΚ την Παρασκευή, εβδομαδιαία κέρδη
Κωνσταντίνος Κόμπος: Εθνικός στόχος με θετικές προεκτάσεις για την οικονομία η ένταξη στον χώρο Σένγκεν
Σωτήρης Μαρκίδης: Ο στόχος που πέτυχε για δεύτερο συναπτό έτος το Τμ. Φορολογίας-Επιστράφηκε ποσό €25 εκατ.
Άλλη μια πρώην υπεραγορά Παπαντωνίου έγινε Σκλαβενίτης...Με αμείωτη ένταση το πλάνο πλήρους ενσωμάτωσης
Σχέδιο κρατικών ενισχύσεων ήσσονος σημασίας για το 2025 από το Υπουργείο Υγείας