Επίσκεψη Θωμά Καζάκου και Αλέξανδρου Ιωσηφίδη στην IMH-Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση

Στα γραφεία της IMH για μια άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση και συζήτηση για τον ναυτιλιακό τομέα της Κύπρου βρέθηκαν την Παρασκευή ο απερχόμενος γενικός διευθυντής του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου(ΚΝΕ) Θωμάς Καζάκος και ο νεοδιορισθέντας στην θέση Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καζάκος αναλαμβάνει από την 1η Απριλίου 2025 καθήκοντα γενικού γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου (International Chamber of Shipping, «ICS») στο Λονδίνο, σε μια εξέλιξη που αποτελεί ξεχωριστή τιμή για την κυπριακή ναυτιλία και την Κύπρο γενικότερα. Την θέση του γενικού διευθυντή του ΚΝΕ, όπως έχει προαναφερθεί, αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

Στην παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου της IMH κ. Γιώργου Μιχαήλ, οι κ.κ. Καζάκος και Ιωσηφίδης ενημέρωσαν τους αρχισυντάκτες των business μέσων ενημέρωσης της εταιρείας για όλες τις εξελίξεις γύρω από τον ναυτιλιακό τομέα της χώρας μας, αντάλλαξαν απόψεις και απάντησαν στις ερωτήσεις τους.

Η επίσκεψη των κ.κ. Καζάκου και Ιωσηφίδη αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για αποτύπωση σαφούς και ξεκάθαρης εικόνας όσον αφορά ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο και με τεράστια συνεισφορά στην κυπριακή οικονομία κλάδο, ενώ την ίδια ώρα επιβεβαίωσε το επωφελές του χαρακτήρα που συνεπάγεται για τον τομέα-και όχι μόνο-η σωστή προβολή των δράσεων και της γενικότερης προσφοράς του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητήριου στον τόπο.

Δειτε Επισης

Επίσκεψη Θωμά Καζάκου και Αλέξανδρου Ιωσηφίδη στην IMH-Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση
Σε συγκινητικό κλίμα ο ΠΑ.Σ.ΥΠΕ αποχαιρέτησε τον Χαράλαμπο Παπαντωνίου
Οι ανακοινώσεις Eurobank δίνουν ώθηση στις μετοχές Ελληνικής, Δήμητρα Επενδυτική και Logicom στο ΧΑΚ
Για Company Programme στους ειδικούς!
Η Vasilitsi DIY που αγόρασε την Superhome... Πότε εγγράφηκε και ο διευθυντής της-«Δυνατό όνομα από Ελλάδα ο επενδυτής»
Το πολύ ενδιαφέρον event της Kyndryl... Τι θα φέρουν οι τεχνολογικές εξελίξεις το 2025;
Σε βάρος ποιων άλλων σωματείων ετοιμάζονται κατηγορητήρια για τις οφειλές τους προς το κράτος;
Συνάντηση κορυφής… «ΟΕΒ και ΚΕΒΕ ενωμένες προωθούν και προστατεύουν τα συμφέροντα της οικονομίας»
Η σιγουριά Αγκαστινώτη για τον Ρουσουνίδη-«Sky will be the limit»
Πρωτίστως οικονομικό το ζήτημα…Να μετρήσει ο λόγος του Μάκη Κεραυνού για την επένδυση στον GSI