Την νέα τους όψη, μπαίνοντας στην εποχή της Eurobank Limited, άρχισαν να αποκτούν σταδιακά τα καταστήματα της πρώην Ελληνικής Τράπεζας, όπως φυσικά και το κτίριο διοίκησης επί της λεωφόρου Αθαλάσσας, όπου και θα στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της ενοποιημένης τράπεζας.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες, η επιγραφή Eurobank έχει ήδη τοποθετηθεί στο εμβληματικό κτίριο παρά τα φώτα Καλησπέρα στη είσοδο της Λευκωσίας, όπως και στο κατάστημα επί της λεωφόρου Κρανιδιώτη στα Λατσιά, αλλά και άλλου.


Πολύ σύντομα, όλα τα καταστήματα θα έχουν αλλάξει και η παρουσία του brand Eurobank Limited στην τραπεζική αγορά του τόπου θα είναι πασιφανής.
- Διαβάστε επίσης: Rebranding, νέο διοικητικό οργανόγραμμα και αναβαθμίσεις… Ξεκινά η εποχή της Eurobank Limited




