powered by

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής Παιγνίων-Στην Προεδρία ο Πιερής Χουρίδης

Το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε τον διορισμό πέντε προσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνου Κύπρου για θητεία τεσσάρων ετών, αφότου προηγουμένως εξασφαλίστηκε η γραπτή συγκατάθεση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Συγκεκριμένα, στη θέση του Προέδρου της Αρχής διορίζεται ο κ. Πιερής Χουρίδης, Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Μέλη διορίζονται οι ακόλουθοι:

  • Πανίκος Σταύρου, Υπαρχηγός Αστυνομίας.
  • Μάγια Κλεόπα, Δικηγόρος.
  • Ηρακλής Αγαθοκλέους, Δικηγόρος.
  • Κοσμάς Κοσμά, Εγκεκριμένος Λογιστής.

Παραμένουν στη θέση τους ως Μέλη της Αρχής, οι Ανδρέας Χρίστου, Δικηγόρος και Μάριος Πιερής, Επικεφαλής Τμήματος Πληροφορικής, στο Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου, η θητεία των οποίων λήγει το 2027.

Δειτε Επισης

Πρώτη συμμετοχή Κύπρου στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας και Καινοτομίας VivaΤech
Είδε Νίκο Χριστοδουλίδη η ηγεσία του Cyprus Integrity Forum-Παρουσίασε δράση και στόχους ο Μάριος Σκανδάλης
Ηγεσία με ρίζες και όραμα: Ο Κωνσταντίνος Καποδίστριας στο Inspire 2025
Young Lions 2025 Cyprus: Οι οκτώ νικητές φιλοξενήθηκαν από τον Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό
Το μήνυμα της Μ. Χατζημανώλη για την ημέρα του ναυτικού-«Σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνετε για μας» (vid)
Ο φύλακας της «γλυκιάς» μας ανάμνησης στο Inspire 2025
Η Ελλάδα στην κορυφαία τριάδα των ισχυρότερων ναυτιλιακών κρατών με στόλο αξίας $183 δις
Όταν η γεύση συναντά την καινοτομία: Ο Λοΐζος Τόφας στο Inspire 2025
Η Golden Gallery by Kapatays παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Συλβάνας Σαμαρτζίδου «Οι Πέρλες του Αιγαίου» (pics)
Τα μερίδια αγοράς σε μια ασφαλιστική βιομηχανία σε τροχιά νέων ισορροπιών με εξαγορές και συγχωνεύσεις