Powered by

Αυξάνει τη συμμετοχή του στο «Ρόδον» ο Balram Chainrai-Αγόρασε και άλλες μετοχές

Πόσες μετοχές αγόρασε και πόσο αύξησε το ποσοστό συμμετοχής του στην ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου

Αυξάνει ολοένα και περισσότερο τη συμμετοχή του στο ξενοδοχείο «Ρόδον» στον Αγρό ο επενδυτής από το Χονγκ Κονγκ, Balram Chainrai.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση στο ΧΑΚ, o κ. Chainrai αγόρασε στις 7 Ιανουαρίου 319 μετοχές της «Εταιρείας Αναπτύξεως Αγρού ‘Η Πρόοδος’», που αντιπροσωπεύουν περίπου το 0,01% του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της AGRO, στην τιμή των €3,00 ανά μετοχή.

Μετά την προαναφερόμενη απόκτηση, ο επενδυτής κατέχει άμεσα 102.353 μετοχές που αντιπροσωπεύουν περίπου το 2,85% του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου και δικαιωμάτων ψήφου της AGRO.

Υπενθυμίζεται πως, στις 30 Δεκεμβρίου ο κ. Chainrai αγόρασε 5.195 μετοχές της εταιρείας στην τιμή των €3,00 ανά μετοχή, που αντιπροσωπεύουν περίπου το 0,14% του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της AGRO.

Επίσης, στις 23 Δεκεμβρίου, αγόρασε 384 μετοχές της εταιρείας Αναπτύξεως Αγρού «Η Πρόοδος Δημόσια Λτδ» στην τιμή των €2,96 ανά μετοχή και 481 μετοχές της AGRO στην τιμή των €3,00 ανά μετοχή, που αντιπροσωπεύουν στο σύνολο τους περίπου το 0,02% του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της AGRO.

Εξάλλου, στις 20 Δεκεμβρίου, ο Balram Chainrai είχε προχωρήσει στην αγορά 95.974 μετοχών της εταιρείας, οι οποίες αντιπροσώπευαν περίπου το 2,67% του εκδόμενου μετοχικού κεφαλαίου της AGRO, στην τιμή των τριών ευρώ ανά μετοχή.

Δειτε Επισης

Hellenic Bank Mobile App: Τα πάντα από το κινητό, ακόμα και οι αιτήσεις δανείου
Οι Ευρωπαίοι τουρίστες αποφεύγουν τις ΗΠΑ-Πτώση στις κρατήσεις
Επεκτείνεται δυναμικά ο όμιλος PHC...Εγκαινιάζει νέα καταστήματα Pizza Hut και KFC στην Μεσόγη
Νέος οδηγός στο τιμόνι του ΣΕΜΗΟ με Σώτο Τρικωμίτη στην προεδρία-Οι στόχοι και οι προτεραιότητες
Ο περιορισμός συναλλαγών με μετρητά για ποσά άνω των 10.000 ευρώ και γιατί πρέπει να εξαιρεθεί το καζίνο
Περαιτέρω επιβράδυνση και πλησιάζει τον στόχο της ΕΚΤ για 2% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη
Κώστας Κουμής: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τον τουρισμό το 2025-Ο στόχος του Υφυπουργείου Τουρισμού
Τα μερίδια αγοράς το 2024 και το ντέρμπι Τράπεζας Κύπρου και Ελληνικής για την πρωτιά στον ασφαλιστικό τομέα
Η Ειρήνη Ψάλτη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου
Hanami: Η ιαπωνική παράδοση επιστρέφει στα wagamama-Το ειδικό wagamama μενού hanami