Ας βοηθήσουμε τον τετράποδο Ted να βρει σπίτι

Ο Ted είναι ακόμη ένα ξεχωριστό τετράποδο που περιμένει με υπομονή την ευκαιρία να υιοθετηθεί ή να φιλοξενηθεί προσωρινά σε σπίτι.

Λόγω των συνθηκών και την υπερπληρότητα στο καταφύγιο, ο Ted υποφέρει από φοβίες και άγχος στα κελιά του καταφυγίου και καταλήγει να τρώει την ουρά του! Πρέπει να βρεθεί το συντομότερο δυνατό ένα σπίτι να τον φιλοξενήσει πριν πεθάνει!

Όποιος μπορεί να βοηθήσει τον Ted, έστω και προσωρινά για περίοδο δύο μηνών, μπορεί να καλέσει στο τηλέφωνο 99657631 ή να επικοινωνήσει στο facebook.com/animalaidcyprus

Δυστυχώς, λόγω νομικού πλαισίου, αλλά και νοοτροπίας της κοινωνίας μας, χιλιάδες σκυλιά θα συνεχίσουν να καταλήγουν εγκαταλελειμμένα σε δρόμους και καταφύγια. Μια επίσκεψη σε καταφύγιο αρκεί για να βιώσουμε την απογοήτευση πίσω από τα θλιμμένα βλέμματα αυτών των τετράποδων ψυχών που το μόνο που ζητούν είναι η αγάπη. Αν θέλουμε όμως και μπορούμε, η ζωή τους μπορεί να αλλάξει.

TED 2

Αυτή τη στιγμή στο καταφύγιο SIMBA, το οποίο στεγάζεται στο Χώρο Προσωρινής Φύλαξης Αδέσποτων Σκύλων στο Παλιομέτοχο, φιλοξενούνται 120+ σκυλιά διάφορων φυλών, ενώ οι εγκαταστάσεις είναι φτιαγμένες για 60. Στόχος του καταφυγίου είναι όπως κανένα σκυλί να μην θανατώνεται, αλλά να γίνονται αλλεπάλληλες προσπάθειες εξεύρεσης οικογενειών που να μπορούν να υιοθετήσουν ή να παρέχουν προσωρινή διαμονή στα αδέσποτα τετράποδα που καταλήγουν εκεί.

Δειτε Επισης

Pafilia και LaimTee Art προχωρούν ένα βήμα παραπέρα...Κορυφαίοι μουσικοί απ' όλο τον κόσμο στο Minthis Music Festival 2025
«Shades Of Catwalk»: Φιλανθρωπική βραδιά μόδας και μουσικής στο παλαιό λιμάνι της Λεμεσού
Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας