Powered by

Μικρά κέρδη την Τετάρτη στο ΧΑΚ

Μικρά κέρδη κατέγραψε την Τετάρτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 226,67 μονάδες, ενισχυμένος κατά 0,19%.

Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 έκλεισε στις 137,71 μονάδες, με κέρδη 0,20%. Η αξία των συναλλαγών περιορίστηκε σε 207.899 ευρώ.

Κέρδη κατέγραψε και η Εναλλακτική Αγορά, σε ποσοστό 1%. Αντίθετα, η Κύρια Αγορά και οι Επενδυτικές Εταιρείες κατέγραψαν απώλειες 0,06% και 0,27% αντίστοιχα. Ο Δείκτης των Ξενοδοχείων δεν παρουσίασε μεταβολή.

Τη μεγαλύτερη εμπορευσιμότητα είχε η μετοχή της Τράπεζας Κύπρου με όγκο €83.652,60 (τιμή κλεισίματος €5,06 - χωρίς μεταβολή), της Δήμητρα Επενδυτική με €28.985,79 (τιμή κλεισίματος €1,67 – πτώση 0,30%). Ακολούθησε η μετοχή της Salamis Tours με €27.081,60 (τιμή κλεισίματος €4,20 – χωρίς μεταβολή), της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού με €22.636 (τιμή κλεισίματος €3,78 - άνοδος 2,16%) και της Πετρολίνα με €22.472,80 (τιμή κλεισίματος €0,95 - άνοδος 0,53%).

Από τις μετοχές που έτυχαν διαπραγμάτευσης, 10 κινήθηκαν ανοδικά, 5 πτωτικά και 5 παρέμειναν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών ανήλθε σε μόλις 104.

Δειτε Επισης

Ποινικές διώξεις για τα €25 εκατ. της εταιρείας Αμπράμοβιτς προωθεί ο Έφορος Φορολογίας
Α. Γρηγορίου: Σημαντική η συμβολή της παραγωγής ντομάτας στην αγροτική οικονομία-Αγγίζει τα €14 εκατ.
Το τρίπτυχο ζητημάτων που ανέδειξε στο Ecofin ο Κεραυνός-Εγκρίθηκε το τροποποιημένο ΣΑΑ της Κύπρου
Εβδομαδιαίες ζημιές 0,71% για το ΧΑΚ
«Τεχνικές αδυναμίες και μονομερής ενέργεια στη μελέτη βιωσιμότητας για Κέντρο Φιλοξενίας»-Τι απαντά το ΥΠΟΙΚ στον Φ. Φαίδωνος
Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου η υποβολή δήλωσης εισοδήματος ατόμου-Δόθηκε παράταση
Ζητά συνάντηση με Χριστοδουλίδη για επίλυση προβλημάτων στον ΕΟΑ Πάφου το ΕΒΕΠ
Γενικό Λογιστήριο: Υπογραφή σύμβασης για σύστημα συντάξεων δημόσιων και ημικρατικών υπαλλήλων
Γιάννης Παναγιώτου στο EPSCO της Ε.Ε.: Θετική η πορεία της κυπριακής αγοράς εργασίας
Οριακή μείωση ανάπτυξης και χαμηλότερος πληθωρισμός-Οι νέες προβλέψεις της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου