Powered by

Ο φημισμένος οινοπαραγωγός Θάνος Ντούκος στο Sauvage Wine Bar-Μια μοναδική βραδιά για τους οινολάτρεις

Την ερχόμενη Πέμπτη 23 Ιανουαρίου το Sauvage Wine Bar φιλοξενεί τον Θάνο Ντούκο, οινοπαραγωγό από το οινοποιείο Dougos, που βρίσκεται στους πρόποδες του μαγευτικού Ολύμπου.

Μαζί με τον Ανδρέα Κυπριανού, Wine Director του Vino Hospitality Group, θα μοιραστούν το πάθος τους, αλλά και θρυλικές ιστορίες για τον ελληνικό αμπελώνα σε μία εκδήλωση γευσιγνωσίας και γαστρονομίας.

Πρόκειται για μία μοναδική βραδιά, όπου οι ειδικοί του κρασιού θα συστήσουν στους οινολάτρεις δύο premium κρασιά του οινοποιείου το όψιμο και το μαυροτράγανο.

Η γαστρονομική βραδιά συνδυάζει εννέα εκλεκτά πιάτα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από την ομάδα του Sauvage, με έξι εξαιρετικά κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα.

Το βράδυ της εκδήλωσης προσφέρει τρεις διαφορετικές ώρες έναρξης για το briefing της γευσιγνωσίας.

Στις 19:00, 20:00 και 21:00, όπου οι οικοδεσπότες μας θα μοιραστούν τις πολύτιμες τους γνώσεις .

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις 22 664444.

To ‘’Sauvage’’ άνοιξε τις πόρτες του στη Λευκωσία τον περασμένο Μάιο, υπόσχόμενο να παρέχει μια μοναδική οινική εμπειρία στην πρωτεύουσα.

Προσφέρει κρασιά βιοδυναμικής καλλιέργιας, βιολογικά, με skin contact (orange), artisanal από μικρούς παραγωγούς με χαμηλές εως μηδενικές παρεμβάσεις (natural wines), και προωθεί οινοποιεία που δίνουν έμφαση στην βιωσιμότητα, ενώ κρασιά με χαμηλό ή μηδενικό βαθμό αλκοόλ συμπληρώνουν μία άκρως ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών στην χώρα.

Οι μοναδικές ετικέτες συνοδεύονται διαχρονικά με ενα ειδικά σχεδιασμένο μενού μοναδικών σύγχρονων πιάτων σε μορφή τάπας, τα οποία είναι βασισμένα στην φρεσκάδα την εποχικότητα και την παιχνιδιάρικη διάθεση.

Μέσα από τα μοναδικά αυτά τάπας διαφαίνεται ο χαρακτήρας του Sauvage και των ανθρώπων του, που καταθέτουν ψυχή και αγάπη σε κάθε πιάτο, σε κάθε ποτήρι κρασί.

Δειτε Επισης

Η δράση που συνεχίζεται, το παγκόσμιο πρόβλημα και το κλειδί για περισσότερες αεροπορικές στην Κύπρο
Σε αναζήτηση τρόπων αξιοποίησης του παλαιού αεροδρομίου Λάρνακας-«Υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία για εκμετάλλευση»
Ο φημισμένος οινοπαραγωγός Θάνος Ντούκος στο Sauvage Wine Bar-Μια μοναδική βραδιά για τους οινολάτρεις
Το top 10 των τουριστικών αγορών-Το ιστορικό ρεκόρ και από πού προσέλκυσε αφίξεις το 2024 η Κύπρος
Πήρε κι' άλλες μετοχές του «Ρόδον» ο Balram Chainrai-Στο 35,20% η συμμετοχή του
Καθυστερήσεις στον έλεγχο διαβατηρίων στον αερολιμένα Πάφου-«Θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα»
Φλερτάρει την αγορά των ΗΠΑ η Κύπρος-Η νέα τακτική από το Υφυπουργείο Τουρισμού για αύξηση της ζήτησης
Το φράγμα των τεσσάρων εκατ. επισκεπτών που έσπασε και τα έσοδα που θα ξεπεράσουν τα τρία δις-Ιστορικές επιδόσεις για τον τουρισμό
Τρία εκατ. διαθέσιμα για ξενοδοχεία/τουριστικά καταλύματα σε υπαιθρο, ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές
Ιστορικό ρεκόρ αφίξεων-Έσπασαν το φράγμα των τεσσάρων εκατομμυρίων το 2024