Διευρυμένα οφέλη και σταθερό επιτόκιο με το νέο στεγαστικό δάνειο της Ελληνικής Τράπεζας

Ολοκληρωμένη στήριξη για όσους ονειρεύονται τη δική τους κατοικία προσφέρει η Ελληνική Τράπεζα, δημιουργώντας ένα πλήρες πακέτο με διευρυμένα προνόμια και σταθερό επιτόκιο για τα πρώτα χρόνια.

Μέσα από αυτό το πακέτο η Ελληνική Τράπεζα επιδιώκει να διευκολύνει τους πελάτες της και να καταστήσει την απόκτηση της πρώτης κατοικίας πιο προσιτή, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα καλύτερης διαχείρισης του δανεισμού τους.

Το στεγαστικό δάνειο της Τράπεζας προσφέρει σταθερό επιτόκιο 2,95% για τα πρώτα τρία ή 3,10% για τα πρώτα πέντε χρόνια της δανειακής σύμβασης. Ένα προσιτό επιτόκιο σε συνδυασμό με τη σταθερότητα δίνει στον πελάτη περισσότερη ασφάλεια και περιθώριο προσαρμογής στα νέα οικονομικά του δεδομένα.

Το προϊόν εντάσσεται στο αποκλειστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Τράπεζας My Home Rewards που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να αποκτήσουν τη δική τους στέγη με προσιτούς οικονομικούς όρους, επωφελούμενοι από συνδυαστικά οφέλη.

Το ευρύτερο και πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης προσφέρει άμεση επιστροφή μετρητών έως και €2.000 στους πελάτες που επιλέγουν στεγαστικό δάνειο από την Ελληνική Τράπεζα για επίπλωση και οικιακό εξοπλισμό της κατοικίας τους από συνεργαζόμενους εμπόρους.

Το «Μy Home Rewards» μεταμόρφωσε την εμπειρία της αγοράς κατοικίας, προσφέροντας στους πελάτες χρήματα, και όχι βαθμούς, για να δημιουργήσουν το σπίτι των ονείρων τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα μειώθηκε και το βασικό επιτόκιο της Ελληνικής Τράπεζας κατά 0,21%, στο 1,91%.

Η μείωση επηρέασε θετικά πάνω από 90.000 δανειολήπτες, συμβάλλοντας έμπρακτα στην καλύτερη διαχείριση του κόστους δανεισμού των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση στην τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του δανείου, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, καλέστε στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών 80009999 ή επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημά μας.

Δειτε Επισης

Οικιστικά οικόπεδα με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης στην Πάφο από την Altamira Real Estate
Familychef: Πλάνα...διατροφής και μια εταιρεία που έχει ως στόχο οι πελάτες της να μάθουν να τρώνε σωστά
Έτσι θα διαμορφωθεί ο χώρος που δεσπόζει το ιστορικό εργοστάσιο της ΚΕΑΝ στη Λεμεσό (photos)
Αλ. Ιωσηφίδης: Ευεργετική για την κυπριακή ναυτιλία η ένταξη στη ζώνη Σένγκεν-Επιπρόσθετο κίνητρο στη φαρέτρα μας
Κριστίν Λαγκάρντ: Σε επαγρύπνηση λόγω δασμών η ΕΚΤ-Ήδη βιώνουμε ένα αρνητικό σοκ στη ζήτηση
Κατέβασε εκ νέου τα επιτόκια της, αλλά δεν δεσμεύεται για την πορεία που θα ακολουθήσουν στο μέλλον η ΕΚΤ
Νέα μείωση επιτοκίου από την Τράπεζα Κύπρου με αντίκτυπο σε 12.000 δανειολήπτες-Στο 2,40% από 2,65%
Αυξήθηκαν οριακά τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια τον Ιανουάριο-Στο 6,3% από 6,2% στο τέλος Δεκεμβρίου ο δείκτης
Πώς ενδυναμώνει τη θέση της Ελληνικής στον ασφαλιστικό τομέα η απόκτηση της CNP-Αύξηση μεριδίων αγοράς και εσόδων
Με φόρα από πέρσι... Συνεχίζει σε υψηλές πτήσεις ο τουρισμός-«Προμηνύεται ένα δυναμικό τουριστικό έτος»