Powered by

SKY express: Εγκαινιάζει απευθείας δρομολόγιο Αθήνα-Γερεβάν

Η SKY express ενισχύει περαιτέρω τη συνδεσιμότητα της Ελλάδας με την περιοχή του Καυκάσου, καθώς πλέον συνδέει απευθείας την Αθήνα με την πρωτεύουσα της Αρμενίας.

Η πρώτη πτήση της SKY express προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ζβάρτνοτς του Γερεβάν, σε κλίμα θερμής υποδοχής από στελέχη του αεροδρομίου.

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν και η παρουσία του Πρέσβη της Ελλάδας στην Αρμενία κ. Χρήστου Σοφιανόπουλου.

Το νέο απευθείας δρομολόγιο της SKY express πραγματοποιείται με τα υπερσύγχρονα αεροσκάφη της εταιρείας Airbus 320neo και Airbus 321neo, τρεις φορές την εβδομάδα (Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή), ενισχύοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο τους τουριστικούς, επιχειρηματικούς και πολιτιστικούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών.

Η προσθήκη του Γερεβάν στο διεθνές δίκτυό της SKY express σηματοδοτεί την ισχυροποίηση της παρουσίας της μεγάλης ελληνικής αεροπορικής εταιρείας σε δυναμικές αγορές του εξωτερικού.

Παράλληλα, αναδεικνύει τη στρατηγική σημασία της περιοχής ως σημαντικού κόμβου ανάμεσα στην Ευρώπη και την Ασία.

Πετώντας σταθερά σε 22 διεθνείς προορισμούς, η SKY express προσφέρει στους ταξιδιώτες απρόσκοπτες μετακινήσεις με υψηλού επιπέδου ανέσεις και υπηρεσίες, ενώ συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του εθνικού τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

Yerevan Deltio Typou_1200x1200 50

Ο Σεργκέι Αβετισιάν, Γενικός Διευθυντής της «Armenia International Airports» CJSC, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στη SKY express. Η έναρξη μίας ακόμα πτήσης προς την Αθήνα αποτελεί μία δυναμική προσθήκη στις αεροπορικές συνδέσεις μεταξύ Αρμενίας και Ελλάδας.

Ελπίζω να είναι η αρχή μιας μακροχρόνιας συνεργασίας και να δούμε το άνοιγμα περισσότερων νέων προορισμών».

Από πλευράς του, ο Γεράσιμος Σκαλτσάς, Εμπορικός Διευθυντής της SΚΥ express, δήλωσε «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την προσθήκη του Διεθνές Αεροδρομίου Ζβαρτνότς του Γερεβάν στο διεθνές δίκτυο της SKY express.

Η νέα απευθείας πτήση προς την πρωτεύουσα της Αρμενίας, όχι μόνο ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για ταξίδια προς το Γερεβάν αλλά ταυτόχρονα ενδυναμώνει τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Μέσω αυτής της σύνδεσης, επιδιώκουμε να ενδυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τις πολιτιστικές και οικονομικές επαφές, προσκαλώντας ταξιδιώτες από την Αρμενία να εξερευνήσουν την Ελλάδα, αλλά και μέσω της Αθήνας το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών εσωτερικού, που εξυπηρετούμε στη χώρα.

Δέσμευσή μας παραμένει η αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και της ταξιδιωτικής εμπειρίας των επιβατών μας».

Yerevan Deltio Typou_1920x1080 SKY YEREVAN 1

Ο Χρήστος Σοφιανόπουλος, Πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Αρμενία, ο οποίος ήταν επίσης παρών στην εκδήλωση, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε θερμά την επίσημη έναρξη της αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Γερεβάν και Αθήνας.

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα φέρει τις δύο χώρες ακόμα πιο κοντά και θα ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ τους. Ταυτόχρονα, θα ενισχύσει τις ευκαιρίες εμπορίου, τον τουρισμό και τις σχέσεις των δύο ήδη πολύ φιλικών εθνών.

Ελπίζουμε ότι αυτό θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους Έλληνες να επισκεφτούν την Αρμενία ως τουρίστες και να απολαύσουν την ομορφιά της και τον αναπτυσσόμενο τουρισμό της.

Επίσης, μπορούμε να καταστήσουμε τα αεροδρόμια Γερεβάν και Αθήνας κόμβους για συνδετικές πτήσεις προς τον υπόλοιπο κόσμο και άλλους προορισμούς: Ευρώπη, Ασία και πέραν αυτών».

Δειτε Επισης

Πρωταθλήτρια στη μείωση της ανεργίας τον Απρίλιο η Κύπρος-Ιστορικό χαμηλό στον αριθμό των άνεργων νέων
Ενώνουν δυνάμεις για προώθηση της επιχειρηματικότητας νέων στον τουριστικό τομέα ΟΝΕΚ και ΕΤΑΠ Λάρνακας-Υπέγραψαν MoU
Επεκτείνει το πρόγραμμα υπηρεσιών το Skywards της Emirates-Αποκλειστικές εμπειρίες στην Coca-Cola Arena
Ετοιμάζεται να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες το τριήμερο του Κατακλυσμού η επαρχία Αμμοχώστου-Οι εκδηλώσεις που προγραμματίζει
Άνοιξαν οι αιτήσεις για το σχέδιο επιχορηγημένων διακοπών χαμηλοσυνταξιούχων σε ορεινά και Πύργο Τυλληρίας
Σε λειτουργία ψηφιακή πλατφόρμα για περιηγήσεις και κρατήσεις από ΕΤΑΠ Λάρνακας
Κάθοδος CP Herbalist στη Λευκωσία-Ανοίγει κατάστημα στο Mall of Cyprus
Έτοιμο το ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο «Σπύρος Κυπριανού»-Ένα πραγματικό στολίδι για την Κύπρο (pics&vid)
Έρχεται η Eurobank Limited...Το όραμα, η δυναμική σε αριθμούς και τα «κέρδη» για τους πελάτες της νέας τράπεζας
Ν. Χριστοδουλίδης: Βασικός πυλώνας της οικονομίας ο τομέας των ακινήτων-Ουσιαστική συμβολή για λύσεις στο στεγαστικό